Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
2017 kpssye girenler, sgk baskaninin bugünkü tweetine, 2016 puani ile binlerce alım yapıldi, yeni kpss sonucu aciklamadan alım yapılmasın türevi mesaj atmislar.
heralde ben kacirdim binlerce denetmenlik alimini
-
Hakkiyla girenleri tebrik ederim. Ahlaksizlikla kul hakkiyla girenlerin çoluğundan cocugundan çıksın insallah.
-
O değil bu 3 arkadaş çok feci durumdalar. Herkes onların torpille geldiğini bilecek ve bence bu duruma sessiz kalmamalıyız. Gerekirse gruplarda paylaşıp bu yapılan haksızlığı gösterip en azından onları rezil etmeliyiz. Yani ağzımdan hayırlı kelimeler çıksın istiyorum kimsenin günahına girmek istemiyorum ancak insanın sabrını zorluyorlar . Belki ben haketmedim yetmedi liyakatım ama gerçekten hakettikleri halde giremeyenleri hakları bu insanların hep peşinde olsun inşallah. Hakkımı helal etmiyorum. Kimsenin de edeceğini zannetmem zaten. Torpil çok dönmez dedim kendimce onca ihraç edileni gördükten sonra. Ama insanlar rahat rahat işlerini dayılarına hallettirmişler. Yazıklar olsun hak yiyene! Yazıklar olsun şu mübarek günlerde haksızlık yapana. O 3 ismi görmesem böyle sinirli olmazdım. Hayırlısı der geçerdim. Ama olacak iş değil!
-
başarılı yedek diyor sıra no 2 nedir ihtimal ? bilenler yazablir mi ilk mülakatım
-
@meltempoyrz Aslında bu işi direk muhalif vekillere paslayacaksın.Onlar üzerine sistemli şekilde gider.Bir de bu konuda komuoyu yaratmak lazım.Bizim yapabileceklerimiz malesef kısıtlı.
-
Dayım belediye başkanı olmasına rağmen insanların hakkını yememek için mülakattan bile haberdar etmeyen salak bana 215 yedek olmak haktır. Ne yazık kı hakkı düşünen adaleti önemseyenlerin ezildiği bir türkiyede yaşıyoruz.
-
İçeri girdim Alis uyuyor mışıl mışıl. Yüzüne bakamadım gözümden bir yaş damladi geri çıktım odadan. Ne zor bir sınav mis rabbim. Yalnız olsam zerre umrumda olmazdı ama bu çok agirima gitti! Kötü söz söylemem beddua da etmem ama bu çocuğun lokma larını kim yiyecek hangi boğazdan nasıl geçecek bakalım. Rabbim herseyin hayırlısını bilendir elbet !!!
-
MÜLAKAT SIRALAMAM İLK ONDAYDI TORPİLİM OLMADIĞI İÇİN LİSTENİN EN SONUNA İTİLDİK.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM İNŞALLAH AİLELERİNDEN ÇOCUKLARINDAN ÇIKAR !O ZAMAN ANLARLAR..
-
Her kurumda oluyor girenlerin çoğunun eminim referansı vardır ama bir de gerçekten çok çalışıp emek verip referansına güvenmeden çalışıp kahretsin sistem bunu gerektirdiği için söyleyen var birine bir de referansına güvenip çalışmayan rahat adamlar var bu kişileri tanımıyoruz o yüzden ben haklarına girmek istemem belki doğru değil belki içlerinden biri ikisi bile olsa oda çok çalıştı emek verdi binlerce kişi vardır referansı olan mesela bakan danışmanından duyum aldım şuandan şunu aldım diyen insanın yok mudur sizce daha niceleri varken sadece 3 kişiyi topa tutmak hepsinin acısını onlardan çıkarmak da doğru değil bence ama bu benim şahsi görüşüm tabiki katılan olur olmaz saygı duyarım.
-
Yani öyle bir sonuç çıktı ki karşıma ne diyeceğimi bilemiyorum. Bırak yedeği başarısız sıralamasında bile 300 lerdeyim. Mülakatı düşünüyorum %80 ine doğru cevap verdim hal ve hareketlerime azami özen gösterdim bilinçli bir şekilde ama sonuç bu. Neredeyse sonuncu olmuşum gibi. Şu an bitik durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum anneme ne diyeceğimi bilmiyorum umuduma ortak olan yakınlarıma ne cevap vereyim bilemiyorum. Başarısız sıralamasında dahi bu kadar arkada olmak yani şaşkınım hala inanamıyorum.
-
.............
-
basarısız 388. sırada nasıl olabılıyorum acıklayabılcek bırısı var mı ?
-
@nuray e madem, liyakati neye göre temsil edemediğimizi öğrenebilmemiz lazım, uğraşmak isteyen varsa ben varım. hukuk yolu neyse ortak bir şekilde hemde daha güçlü deneyebiliriz. birlikten kuvvet doğar.
-
Aynen etkinliklere baslayaylim ki bi alim daha yapilsin ve 2kelimeyi 1 araya getiremeyen hayatta hicbir basarisi olmayan gereksiz insanlar onlardan daha gereksiz insanlarin imzalariyla herkesin gurur kaynagi olsun. Hayatta en verimli olabilecek 2 senemi gunde 12 saat ders calisarak harcadim sirf kendi hakkimla biryerlere gelebilmek, bayramda aileme ee sizinki napti dendiginde boyle boyle desinler diye. Cok cabaladim ve cok ta iyi puan aldim ve alim acilsin diye dua ettim. 6 mulakata girdim ve son 2sinde kaldi umutlarim. Cunku birisi 'bilgilerine arz etti'. Bircoklari 'gereginin yapilmasini arz' etti. Ve daha da edecekler. O yuzden 9.promosyon etkinliklerine katilmayi dusunmuyorum. Belki benim puanim elimde kalmis olacak ama olsun onlarin da kalsin. Hakkiyla giren arkadaslar Allah size kendim icin istediklerimden cok daha iyisini versin insallah. Ufak bi sitem oldu ama icimde kalamazdi kusura bakmayin haydi iyi sahurlar
-
arkadaşlar bir kişi taksim meydanında kendini yakarsa dikkat çekeriz.ben yarın kendimi taksim meydanında yakacağım.torpile hayır
-
......................
-
@yapma-volkan Yine degismez. Torpilin gitmesi icin beyinlerini degistirmek gerek. Hukuk mucadelesi vermeyi dusunen arkadaslar. Olacakalri soyliyim: yargi sizi hakli bulur. Sonra formalite bir mulakat... Sonra yedek 200 den 300 e cikariz:)
-
olumsuz..
-
Valla katilan olursa meclise bile gidebiliriz...
-
.................