Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaslar 200 kusur siradaki asil adaya buyuksehirlerin gelme ihtimali nedir ?
-
arkadaşlar bugün kurumdan bir yetkiliyle görüştüm ve çoğunlukla doğu illeri açılacakmış . ben de ailem dolayısıyla doğu illerine gidemeyeceğim için guy mülakatına da gitmeye karar verdim. guy da istedğim ili yazdım . ama guy ile sgk arasında sizce bir fark mı sgk daha mı iyi acaba ?
-
@kamugö maaş ve ek gösterge açısından bi fark yok.Hatta bi yerde yazmışlardı guy 100 lira daha fazla alıyomuş.Sgk denetmenliğin tek artısı yetkisi biraz daha çok.
-
en iyisi bekleyip görmek illeri . uzuun bir süreç bekliyor hepimizi. 25 gün sonra falan iller açıklanır.
-
@kamugö valla helal olsun kardeş burda benim gibi hem guyu hem Sgk yi kazanamayan var sende Sgk doğuya gitmeyeyim falan tercih ediyon.Bayağı kismetliymissin.
-
@rapist Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Yedekler kendi arasında tercih yapacak ya. O zaman boş kalan illere gitmek istemeyen ya da tercihlerinde 21.tercihi yapmayan aday olduğu takdirde arkadaki yedeklere sira gelir mi. Ya da mesela 15.yedek tek il tercihi yaptı diyelim o da onceki yedeklerle dolmuş olursa 15.yedegin hakkı yanıyor mu ?
hocam yedek atamasında sistem tüm yedeklere açılıyor , resen atamayı kabul etmeyen yedeğin arkasındaki yedeğe geçiyor hak öyle öyle ilerliyor sistem. 25 kişilik kadro açıldı 25 yedek tercih yapmıyor yani tüm yedekler tercih yapıyor yedek ataması olduğunda.
-
@sbfkamucu hadi insallah hocam o zaman nasipte varsa olur diyelim. Sagolun bilgi için
-
Arkadaslar denetmen yrdlari ist da hangi mudurluklerde calisiyor acaba
-
Dostlar çevrenizde kazanıp gitmeyecek olanlar var mı başka başka?
-
.....................
-
@Deficit - asilmisin bunda
-
...................
-
@Deficit- hayırlısı olsun
-
@-Deficit- kaçıncı asıldiniz
-
@-Deficit- Teşekkür ederim hocam,sizin de yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bize de umut oldunuz,sağ olun. Çevrenizde başka feragat edecek dost var mı peki hocam?
-
@-Deficit- @Deficit Teşekkür ederim hocam,sizin de yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bize de umut oldunuz,sağ olun. Çevrenizde başka feragat edecek dost var mı peki hocam?
-
...............
-
@sawetk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
- Komisyondaydım. Kendimi tanıttıktan sonra 2 basit soru sordular. Sonra komisyondakilerden biri gülerek burası için fazla yakışıklısın seni almayacağız çıkabilirsin dedi. Başta şaka sandım ama gerçekmiş. Mülakattan çıkarttılar o şaşkınlıkla komisyona iyi günler bile diyemedim. Dışarıdakilerin söylediğine göre 3 dakika kadar sürmüş. Uzmanlık mülakatına da girmiştim. Belki onu kazandığım için böyle bir hareket yapmış olabilirler
@sawetk Hocam mülakat sonucunu merak ettiklerim arasındaydın uzmanlığı kazanmışın hayırlı olsun ama bu mülakatta sıralaman filan ne merak etmiyor değilim
-
Anadolu Yakasında Kartal Sosyal Güvenlik Merkezi binasında tüm denetmen ve yardımcılar.
İsmen Kartal diye geçer lakin Maltepe'de bina.Avrupa Yakası ise çeşitli merkezlerde görev yapmaktalar. Beşiktaş, GOP, Bağcılar vb. Gibi
-
Ne 8. Promosyonmuş o kadar alışkanlık yaptı ki arada unutup hâlâ bakıyorum sonuçlar açıklanmış mı diye