Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@izmir Teşekkür ederim hocam,özelden size mesaj gönderdim müsait olduğunuzda yanıtlarsanız sevinirim
-
@vatdedingülüm en çok alım istanbul olur. ama maalesef doğu illeri ağırlık olacakmış bu sefer.
-
Arkadaşlar bende Halkbank'ta çalışıyorum mart ayında başladım başlarken bize güvenlik soruşturması yapılmıştır sanırım bu bizim soruşturmanın kısa tutulmasını ve işe erken başlamamızı sağlar mı sizce yoksa en baştan birdahaki soruşturma yaparlar mı?
-
Arkadaşlar bu akşam 19.00 da 9. Dönem ilanının gelmesi için yazacağız.
- PRO kaybeden arkadaşlar, lütfen ilan gelmez artık demeyin son kez sizlerden bir kaç tweet rica ediyorum. Zor biliyorum, hevesiniz kırıldı ancak bir umut işte, benim biraz hatrım varsa onun için yazın ...
Kazanan arkadaşlar, bizler bu sayfada fazlasıyla dost edindik ve malesef bazı dostlarımız olumsuz yanıt aldılar. Ben kazandım deyip kenara çekilmeyelim ve hep hayal ettiğimiz iş arkadaşı olma fikrini gerçekleştirmek için, en iyi yaptığımız şeyi bir kez daha yapalım ve tweet atalım.
Unutmayın bu gece 19.00 ... TAG her zamanki gibi burada da paylaşacağım
-
İnsanoglu 4 gün öncesini unutmamali. Tam tersi pozisyonda da olabilirdik. Bu saatten sonra benim mevzu tamam deyip kenara çekilmek bize yakışmadı yakışmaz da. Desteğe hazırım saat 19.00da olay yerindeyim ️
-
@wesley10 boşuna uğraşıyorsunuz ilan filan gelmez bu saatten sonra kendimizi kandirmayalim .
-
@Mimar Benim yazdığım iletiyi okuyup hala bunu diyorsun ne diyebilirim ki sana hocam, tamam sen katılma ama düşünceni kendine saklamanı rica ediyorum zira başkalarının hevesini kırmanı istemiyorum.
Gelme ihtimali düşüktür olabilir ama aklımız kalacağına emeğimiz kalsın. Ayrıca burası Türkiye, ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.
-
SGK 9. PRO Denetmen Yard. İlanı gelmesi için 15 dk sonra 19.00 Twitterda ortak bir TAG ile yazacağız.
TAG burada da paylaşacağım
-
@wesley10 daima hazır
-
-
Yerimi aldım bekliyorum
-
@FameFabre eyvallah abim ️
-
TAG: #SGK9Dönem
-
@kizilderili geç ge olsa twet attım inşallah etkili olmuştur.
-
Tivitledim ama sayı çok çok az kalmıyor mu?
-
@mov yok denecek kadar az
-
Arkadaslar kurumu arayip sorsak 9.promosyon gelecek mi diye ? Nasil karsilanir sizce ? Ters teper mi
-
@rapist sınav hizmetlerini ara istersen kardeşim son alimda ilana çıkılmadan 5 gün önce falan net bilgi almıştık ilanla ilgili.. Puanların aciklanmasina az kaldı bu yüzden net bir bilgi varsa paylaşırlar bence
-
@hayalimsgk tamamdır hocam sağolun. yarın arayıp bilgileri paylaşırım.
-
2015 kpss 2 yıl geçerli 28temmuz2015 de acıklanmış
2016 kpss 14 temmuzda acıklandı
aşagıdaki ilan hem 2015 2016 hemde 2017 puanlarını baz almış
basvurusu temmuzda baslıyor
bizim puanlar o zaman 14temmuza kadarmı geçerli görünce bi sevinç geldi neticede 1 ay gibi bir süre
http://karacadag.org.tr/NewsDownload/PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI (KARACADAĞKA) HAZİRAN 2017.pdf