Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
İşin şakası bir yana dostlar, Aslında gecikmenin yegane sebebi var. Çok sevgili Başkanımız açıklanacak dediğinde liste önüne geldi, imzaladı ve ilgili birime gönderdi. PDF dosyasını tarayıp yayımlamak 1 saat alırdı en fazla. Ama bir sistem kuruyorlar. Sisteme tek tek sonuçları yüklüyorlar. 400 kişi için. Hallolduktan sonra sistem bir de test ediliyor çalışıldığından emin olunduktan sonra yayımlanıyor. Şu anda son aşamalarda olduklarını umuyorum.
Tüm bu külfet yerine liste olarak yayımlansa bunca zahmeti ne onlar çekecek ne de biz. -
@danıldtramp Hepsinden elenmenin hakli gururunu yaşıyorum
-
@gmsmustafa herhalde tüm önceki atladıklarini kaza ediyorlar 12 den beridir
-
@paretowilfredo beceremedilerse yüklesinler pdf yi zorlamasınlar daha fazla hepten bozacaklar saat 11 oldu
-
Alt tarafı bi elenicem 102 gündür bekliyorum ama ya.
-
ARKADAŞLAR; ŞİMDİ ARADIM. BUGÜNE YETİŞECEĞİNİ SÖYLEDİLER.
-
@sbfkamucu Korkum odur ki Ramazan nasılsa diye iftardan sahura yapma kararı almışlardır.
@economistic sanırım öyle, arayınca orda olduklarına göre
-
@economistic kimi aradın dostum bi beni qramiyosun zaten hasta halinle sen mi ugrasiyorsun bu islerle
-
Baskan bizi trollemis olamaz demi ya
-
O zaman son 1 saate girmiş bulunuyoruz demektir
-
@ParadoX aramam lazım gelenleri aradım.:D demek ki seni aramam lazım gelmiyomuş dostum.
-
....................
-
Dostlar bu dağ ne rüzgarlar gordu. Her yıl ramazan ayında aynı sahne. Osym nin saat 2 45 te sonuç acikladışını da gördüm saat 4 te açıkladığını da. Ne dedim size sahura kadar acigiz. Ramazan ayında oluyor böyle şeyler. Ha bugüne yetişmez yarın da aciklayabilirlerdi ama ramazan ayı olduğu için sahura kadar yolu var. Yüreğinizin temizliğini bozmayın çalışıyorlar demek ki.
-
Bugünden kasıtları 00.00dır inşalla
-
@economistic öyle mi... araman gerekenleri arayıp sınavı da kazanırsin sen o zaman. kaşınma bak gece gece hastası yaşlısın diye dovmuyorum seni
-
iftari yaptik,arkadaşlarla oturduk geldik hala ses yok ayıptır ya ama
-
11 saatdir pc ve telefon basindayiz aile bireylerinden surekli aciklandimi sorulari ️ 100 gunluk surece boyle bir final olabilirdi ancak
-
@ParadoX gencim güzelim seni üzerim
-
@ultras Dostum başka başlıklarda başkalarına da tahrikkâr ve saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Gerginsin anlıyoruz ama hıncını alacağın yer burası değil. Kimsenin tadını kaçırmaya hakkın yok. İyi forumlar.
-
tespih namazına kaldılarsa demek