Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Olmadı. Çok acıttı be. Aileye güzel haberi verememek çok ağır. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Asil 155 çok şükür arkadaşlar olmayan arkadaşların daha iyi yerler olur inşallah Haklarınızı helal edin
-
@frustration eyvallah kardeşim Allah razı olsun
-
Ne denir ne yapılır pek bilmiyorum ikinci mulakatimdi ilk mulakatim il göctu berbat geçmişti hicbirsey beklemiyordum sonuç olarak kazanamdim.. Ben bu yola çıkarken kafamda da hayalimde de bu meslek vardı. . Emeklerimi2de dualarimi da bu mesleğe yonelttim hep ve cok iyi bir puan iyi bir sıralama ile kaldım mülakat listesine.. Mulakatta iyi geçmişti umudum artmıştı yani iyiden iyiye.. Hani hep dendi ya burda ihtiyacı olan kazansın diye benim ihtiyacım vardı gerçekten çünkü beni ve 2 kardesimi annem tek başına büyütmus bu günlere getirmişti. . Onun emeklerinin karşılığını vermem gerekiyordu en azından artık. . Allahima ne kadar sukretsem az beni mahçup etmedi.. Kazanamayan abilerim ablalarim kardeşlerim Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah daha fazla ne denir inanin bilmiyorum..
-
Sonucu olumlu olan bütün arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Eminim ki layığı ile mesleği icra edeceksinizdir. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
-
@FATMAN06 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
istatistikten girdim başarılı yedek 44 yazıyor
buradaki yedek 100 kişinin yedeğimi 400 kişideki yedek mi ?Bende 77. Yedek 100 kişinin içinden 44. Yedek olmuş oluyorsun hocam. Benim de aklıma ilk bu geldi
-
arkadaşlar bilen biri özelden mesaj olarakta cevaplarsa sevinirim , öncelikle yedeklerin hakkı 3 ay diye biliyorum bu 3 aylık zaman asillerin ataması sonuçlandığı andan itibarenmi başlıyor. alınacak yedek sayısı asil atamalarında boş kalan tercih edilmeyen illere göremi yoksa aynı zamanda ataması yapılıpta sözleşme imzalamayn feragat eden vs vs olanlarıda kapsıyormu böyleyse süreç uzar , sadece atamalar sonucundaki boş kalan kadrolarsa daha çabuk sonuçlanır diye düşünüyorum , tek bir yedek ataması mı oluyor yine boş kalan kadrolara 2. veya 3. atama oluyormu ve bir de son olarak 2016 da 40 kişilk yedek atama duyurusu yayınlandğını gördüm son alımın atamasında kaç yedek kadrosu açıldı ve sıralama kaça kadar geldi , özellikle @paretowilfredo yardımcı olursan sevinirim hocam.
-
@sbfkamucu aynı soruların yanıtını bir istatistikçi olarak ben de cok merak edıyorum. bilgisi olanlar istatistigin de yorumunu yaparlarsa cok sevınırız.
-
@sbfkamucu emin misin 3 ay olduğundan hocam? Bi' de yedek sıranız kaç
-
Dostlar lütfen başka kurumları kazananlar feragat dilekçesi göndersin,Bu ramazan ayında düşünceli olalım
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Kaybedenlere üzülmeyin inşallah bir olursak bu 10 gün içinde bi 9. Promosyon ilanı alırız.Kazanan arkadaşlarda bize @wesley10 tweterdan destek olursa seviniriz ve dua ederiz.Hayırlı sahurlar.
-
@Hacettepe-Üniv. daha önce öyle okuduğumu hatırlıyorum , son alımda hatta ek duyuru yapmışlardı süre dolduğu için yedeklik haklarının yanmadığı ve atama duyurusu yapılacağına dair . sıram 32 olursa belkide son kişilerden biri olurum çok kritik sıram. yinede umut ediyor insan işte ,yine yanlış hatırlamıorsam son alımda 22 yedek atama duyurusu yapıldı sırada 35 e kdr geldi ye biliyorum ama bulamadım o listeyi
edit : 26 kişi alınmış son alımın yedeklerinde -
güvenlik sorusturması tekrardan yapılıyormu arkadaşlar elenen olur mu
-
şu sürecinin neden bu kadar uzadığını içerden bi arkadaş açıklayabilir mi?
nedir yani bu kadar uzamasının sebebi
gerçekten çok merak ediyorum
nie bu kadar yıpratıyorlar insanı -
Arkadaşlar eğer başkan tweterda açıklama tebrik mesajı yayinlarsa 9. Promosyon için ricada sıcağı sıcağına bulunalım.
-
Istatistik grubunda yedek 1.siradayim, bu gruptan asilden kazanip feragat etmeyi dusunen var midir? Ya da belli iller disinda il tercih etmeyecek olan? Gerci feragat edecek olan bu sayfayi okumaz ama bi ihtimal yakini olan vardir belki, bilgi almak istiyorum. Arafta olmak cok kotu @paretowilfredo hocam sizin gorusunuz nedir yedekler hakkinda ? Tecrubeleriniz ne der?
-
@sbfkamucu hocam bende 30. Yedegım sence sansımız var mı umutlanalım mı üzdü sonuçlar
-
@dextermorgan Yedeklerde 2. sıradasın hocam, arkanda 3. olarak ben duruyorum
-
3 yil tam 3 yil her Allahin gunu kutuphanede ders calistim puamlarim iyiydi ama butun girdigim kurum sinavlarini 1 puanla kaybediyordum gecen gece agladim Allahim nolur kaderimi degistir diye 1 puanla kaybetmek cok agrima gidiyodu bi gun bi sinav sonucu aciklanicakken dua ettim Allahim nolur olmayacaksa 5 6 puanla olmasin diye sgk nin 2 mulakatinada girmeyi kusuratla kacirmistim simdi o 3 yillik emegin karsiligini aldim kazanamayanlara Allah sabir versin yuregimden gecen meslek oldu insallah herkes hakkinda hayirlisi olur kazananlari tebrik ederim
-
Arkadaşlar SGK için yazdığımız değerlendirme yazısı. 9. Promosyon talebimizi de dile getirmeye çalıştık. Kazanan dostlarımızı tekrar tebrik ederiz. Kazanamayanlar içinde 9. Promosyon talebinde ısrarcı olmalıyız.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-aciklandi