Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@dr.-price aynen o muhtemelen degisiyordur.. hayırlısı ile bizde insaAllah girip çıksaydın..
-
- Komisyon tanitma fasli filan issizlik turlerini sordu ondan sonra anaysada yer alan calisma kosullari filan sordular bolum sbky
-
- Komisyon bölüm iktisat.
Anayasa değişikliği hakkında yorum sorusu
Memleketim ile ilgili bir soru soruldu
Ünide nerede kaldın yurtta kaldın mı vs..
Yoksulluğun kısır döngüsü açıkla
Girişimci tanımla
Üretim faktörlerini sordular
Yönetici nedir
En son merkez bankası para yaratma yolları sordu 4 madde olacak say dedi bı tek Api bildim diğer maddeler kaldi. Ben 18. Sıradaydim gelmeyen en az 5 6 kişi vardı.
- Komisyon bölüm iktisat.
-
2.komisyon iktisattan giren var mı arkadaşlar.
öğleden sonrasına da devam edecek düzeyde katılım var mı ? -
- komisyon maliye sohbet havasında gecti biraz konu konuyu actı alandan tek bir soru soruldu cari oran nedir? diğer sorularım:
denetmen ne iş yapar?
kayıtdışı istihdam nedir?
kurumumuz ne iş yapıyor?
5510 sayılı yasayı duydun mu adı ne?
4a 4b 4c nedir?
başbakan sigortalı mıdır? peki hangi sigrta kolunda 4a b c den?
sigortalı kimdir ?
kısa vadeli ve uzun vadeli sigorta kolları?
gss yi biraz acar mısın?
16 yasındaki biri sağlık hizmetlerinden yararlanırken bi kosul aranır mı?
m.vekillerinin 2yıl calışıp emekli olmasıgibi birsey konusuluyor facebook ve twitterda bu konu hakkında ne düşünüyosun?
- komisyon maliye sohbet havasında gecti biraz konu konuyu actı alandan tek bir soru soruldu cari oran nedir? diğer sorularım:
-
arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla mülakata çağrılanların neredeyse yarısı mülakata girmemiş, virgülle bu ilanı kaçıran kardeşlerimizin vebali onların boynundadır
-
@Estevez bu reform kapsaminda ssk, bagkur ve emekli sandigi tek çati altinda toplanarak SGK adi altinda birlestirilmis oldu. Bu birlesme sosyal güvenlik açisindan dönüm noktasi olmustur denilebilir.reform GSS uygulamasi ile doğumdan ölüme kadar herkesin saglik hizmetlerinden yararlanmasi amaciyla yapilmistir. Bu kapsamada 5510 sayili sosyal sigortalar ve genel sağlik sigortasi yürürlüge girmistir. Bu reformla kisilerin hak ve yükumlulükleri eşitlenmiş, herkese daha kaliteli,kapsamli, ulasilmasi kolay ve etkin sağlik hizmeti sunumu amaclanmistir. Soruldugunda genel cerceve Yeterli olabilcegini dusunuyorum fakat Ekleme yada cikarma yapabilirsiniz. Basarilar
-
@Uyan-Mamoş neyin vebali kardeşim puanı yüksek olup mesleği haketmis issiz olan genclerin şansı artıyor işte.
-
@Uyan-Mamoş gercekten üzücü bi durum.. basvuru yaparken bikac kere düsünup hareket eden, zorunlu bi durumu olup yada baska önemli bi meseleden dolayi mulakata gelemeyen , arkadaslari tenzih ediyorum keske bi cok arkadasinda atanmak icin dort gozle ilan beklediğini, aylarini yillarini verenleri düsünerek hareket etmek bukadar zor olmasaydi..
-
@nznde Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
2.komisyon işletme bölümünden mülakata giren var mı ?
Hep başka bölümleri gördüm -
Denetmen ne iş yapar? Sorusunun cevabı kısa şekilde nasıl söylenmeli arkadaşlar.?
-
@Estevez ricaederim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
-
@Nisan il müdürlüklerine bağli olarak calisirlar, Kayitdisi istihdami azaltmak, kamu zararini en aza indirgemek icin muvazaali bosanmalari ortaya cikarmak,sigortasiz iscilerin tespiti, isyerinin aktif olup olmadigini tespiti ve denetimi gibi görevleri vardir.
-
@nznde hocam cevaplarınız cidden kısa ve öz aynı zamanda yeterli komisyonda olsam almıştım sizi benim ilk mülakat gayet rahattım ama şu cevapların benden çıkmadığını ve çıkmayacağını düşününce stres yapmadım değil umarım girersiniz mesleğe :clap_tone1:
-
@nznde Tsk ederim
-
...........
-
@Estevez tesekkrederm hocam insallah hepimizin hakkinda en güzeli en hayirlisi olsun..
-
@Uyan-Mamoş yarısı biraz abartı olmuş o kadar değildi. Bende girdim 4.komisyon ama 10 kiside 2 kisi anca yoktu.
-
2.komisyon SBKY
Augusto Comte kimdir?
Pozitivizm nedir?
Finansal Kaldıraç nedir?
Normlar hiyerarsisi nedir?
Soyut ve somut norm denetimi?
Asgari ücret?
Tuz gölü eskiden hangi denizin parçasiydi?