Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Nisan kaçıncı komisyon ?
-
@Nisan yarın benim 4. Komisyon
-
@Estevez hakkımızda hayırlısı olsun
-
@hayırlısı Amin inşallah güzel geçer.
-
@Estevez @hayırlısı 4 komisyon benim de
-
P.tesi günü 4.komisyonda bir kisi gelmemisti sadece. Ilk hafta icinde toplamda 200 kisiden en fazla 30 kisi gelmemistir dedi görevli.
-
@hepbiacaba Hocam komisyon bana olumlu gelmesinin sebebi art arda sorulara boğmadan tane tane sormaları, daha önceki mülükatlarımla kıyasladım, komisyon aslında acaba karıştıracak mı beklentisi içindeydi, o yüzden sorular genelde karıştırılan yerleden geldi ama idari teşkilat bilgim iyidir kaçırmadım çok şükür
-
Arkadaslar burda yazilan sorularin hepsini bilebiliyormusunuz bana sorulanin yarisini bilebildim kotu gectigi anlamina mi geliyor bide kisa surdu ne dsunmem gerektigini bilmiyorum
-
Arkadaşlar sabah 5. Sırada girdim mülakata bölüm işletme. Komisyon 4
İlk mülakat olunca çok heycan yaptım yatıştırmak için kendini tanıt falan bi kaç espri yaptılar kellikle alakalı laf mı soktular bilemedim neyse sorulara gelince kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, 657 ye göre 4abc sgkya göre 4abc kimlerdir, kamu maliyesinin amaçları, dışşallık nedir, tek düzen hesap planı, pay defteri bi kaç soru daha hatırlayamadığım sosyal güvenlikle alakalı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@Estevez şimdiye kadar gördüğüm en zor sorular
-
- Komisyon iktisat
Kendini tanıt. Başka sınava girdin mi. Üniversitede nerede kaldın. Gelir vergisinin unsurları nelerdir. Serbest Meslek Kazancını anlat. GSMH nedir. Mutlak gelir hipotezi nedir anlat.
5 dk falan sürdü. Benden önce girenlerde bu kadar sürdü. Herkese başarılar Hepsini cevap verdim. Takılınca yardımcı oluyorlar. Hakkımızda hayırlısı
-
@arthur-smithes o kellikle alakalı soruya bizim oralarda maden olan yerde ot bitmezmiş derler diye cevap verdim görecez bakalım diyip yardırdılar diye düşünüyorum
-
bu tuz gölü sorusunun cevabını bilen var mı , hangi denizin kalıntısıymış ?
-
- Komisyon çeko gss, gelir testi, haksız fiil , kamu sendikları, 1.5 yıllk kalknma planı ,3 yıl çalışan 53 yaşnda birinn yıllık izni ... herkese bol şans
-
@kimkeynesyen en kolay sana gelmis sanirim. Umarim ii gecmistir.
-
Arkadaşlar merhaba.. bende bugün 4. Komisyonda girdim.. bölümüm işletme.
Kendini tanıt
Sigorta primi oranları
Üniversitede nerede kaldın
Muhasebe kaydı
Enflasyon muhasebesi nedir? Oranı nedir?
Ara seçim nedir? İstisnası var mı.?
Seçimler geri bırakılabilir mi? Kim karar verir.? Ne kadar süre bırakılabilir ve hangi durumlarda bırakılır.
Dışsallik nedir ve birimleri hangileridir..?
Bu kadardı sanırım arkadaşlar.. gayet ılımlı bir ortam .. hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah. -
Merhaba arkadaslar bolum iktisat 1. Komisyon
Memleketinin siyasi gecmisiyle ilgili ne diye bilirsin sordular, daha sonra kendini taniyo musun ozelliklerin neler diye sordular bende denetmenlik meslegine uygun kisilik ozelliklerine sahip oldugumu anlattim. Daha sonra sorulara gectiler
GSMH ve GSYH arasindaki fark soruldu.
Mutlak gelir hipotezini sordular
Fiyatlar genel duzeyi artarken uretim azaliyorsa bu durumda ne vardir diye sordular
Son soru ise 1923 izmir iktisat kongresine katilan 4 grup kimlerdir diye soruldu. Baskan babamin emekli olmadan once ne is yaptigini kac kardes oldugumuzu ve kardesimin naptigini sordu. Girecek olan herkese basarilar dilerim. -
@Nisan ılımlıdan kastınız normal bi ortam mı? . Bende girdiğimde cok güleryüzlü gelmediler bana gayet ciddiyetle sordular soruları
-
@dembaba daha önce brz arastirmistim tuz gölunun gecmisini tektonik hareketler sonucu olusan bi göl, herhangi denizin kalintisi olarak rastlamadim biyerde, ama yinede sizde tekrar mutlaka bakin belki ben rastlamamis olabilirim yanlis bilgilendirmek istemem
-
Bugün giren dostlar, katılım nasıldı? Çok fire var mıydı?