Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
.............
-
@Hacettepe-Üniv. hocam.mülakata hazır olmayıp, kazanma ihtimalini düşük gören, sonradan başka ilde çalışmayı istemeyen, diğer kurumların mülakatını kazanan, çalıştığı kurumda muvaffakat alamayacağını anlayan, yol parası yüzünden gelmek istemeyen vs.
Herkesin kendine göre muhakkak bir açıklaması vardır.
-
@Antimülakat Defterdar Uz. Yard, İl Göç Uz Yard, Gelir Uzm Yard olup da mülakata gelen çok kişi olduğu söyleniyor. Umarım alımın olmadığı yılda çalışmayanlara öncelik verilir.
-
@izmir aslında mantıken de böyle olacağını tahmin ediyorum kurumların çoğunda ihraçlar nedeniyle açıklar varken başka kurumlara geçmek isteyenlere öncelik verileceğini sanmıyorum . Tabi meclis kapısından ayrılmayanlar,telefonlarla birilerini devreye sokmaya çalışanlardan elbette geçenler olacaktır sonra da bunu legal göstermek için "o kadar puan almışım istediğim yere geçmek hakkım." şeklinde savunanlar elbette olacaktır maalaesef
-
@dembaba tetis (tethys) denizi ya da okyanusu
-
komisyon başkanlarınızın adını öğrenebiliyor musunuz ?
-
@EneSRY bütün teşkilata bakıp öğrenebilirsin tabi mülakata girdiğinde karşında görünce
-
@Estevez bütün daire başkanlarının adını ezberledim
-
@EneSRY o zaman kesin denk gelirsin birine
-
eşim bugün 2. komisyonda girdi.bölüm iktisat.
kurtaj nedir, arz gecikmesi, yarı kamusal mal serbest mal,
komisyonun gergin ve tepkisiz olduğunu söyledi.
herkese başarılar.toplam 6-7 kişi gelmemiş. -
Şu an Ankara YHT 'de yolculuk yapmakta olan arkadaşlarım var mı ?
Varsa hepsine trenden selamlar, sevgiler ve başarılar diliyorum -
bugün 2. komisyona girdim bölüm iktisat
trend analiz nedir, istimlak nedir, döviz ve efektif nedir, farksızlık eğrilerini açıkla
herkese başarılar bence gayet ılımlılardı ailemle ilgili şakalaşmalar hatta kardeşimle ilgili tavsiyelerde bile bulundular ama ilk girince bi soğukluk olmadı değil en önemlisi sizi ezmiyolar burdan okuduklarımın faydasını gördüm bir nebzede olsa dilerim benimde bi faydam olur Allah herkese hayırlısını nasip etsin -
Ben de bugun 2. Komisyonda girdim ilk 20 de 4 kisi gelmemisti, komisyon gercekten cok tepkisiz oyle olunca iyi mi kotu mu gectigini anlamiyor insan
-
- Komisyon / kamu
Trend analizi
Oto finansman oranı
Fiili yol
Devalüasyon/ revalüasyon nedir / ne için yapılır?
Karl marx' ın dediği gibi işçi devrimi neden gerçekleşmedi?
- Komisyon / kamu
-
1 komisyon iktisad
libor nedir, mali tablolar nelerdir, maastrict kriterleri, hizmet akdi nedir -
Herkese merhabe bi sorum olcak balgatta ki komisyonlar da giren arkadaşlara lobi ve baska bi yerde mulakata girerken paltomuzi veya cantamizi birakacagimiz bi yer var mi?? Teşekkürler:)
-
@argol yok hocam sgknın kapısında sıraya giriyorsunuz oradan sırayla giriyorsunuz koyacak yer yok desem de inanmayın içeride lobi var gönül rahatlığı ile oraya koyabilirsiniz güvenlikli bir yer
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Yazılan soruları görünce dikkatimi çekti ilk hafta nispeten daha kolay sorulmuş gibi.. Bir de bazı arkadaşlara oldukça zor sorular gelmiş bazılarına aile sohbetleri, Memleket hikayeleri
-
@JBSay bazılarına hepsi ben baya terlemiştim mülakattan çıkınca