Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@vmyveyagtbmy Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar mülakattan çıkarken hayırlı olsun diyen oldu mu?
Hocam hayırlısı olsun dediler. (3.komisyon) hayırlı olsun deseler tamam dersin oldu ama hayırlısı olsun daha ucu açık.
-
@atiba Hocam o kadar olduğunu düşünmüyorum ben? 300 kişi çok geldi.
-
@atiba ik başkanına mail atıp, istatistikçiler doldurmazsa bari o kadroyu iibfye verin demiştim, uygun bir dille vakti zamanında.işimize karışmayın demişti ben de işsiz kaldım 1 sene kadar o yüzden sabır diliyorum hocam size
-
@atiba hakkınız? Kusura bakmayın ama adam puanını almış ve başvuru yapmış ve hak onun sizin bu durumda helal edip etmeme gibi bir konumda değilsiniz. Gereken puanı alıp gidersiniz torpille hakkınızı yerler o zaman bunu söylersiniz.
-
@master bi hakkım olduğunu düşünmüşüm ki bunu söylemişim size kalmadı heralde hakkım olup olmadığıni belirtmek. Kaldi ki Giçmeyecegin sinava başvurmak bence çok çok akıl karı değil. Bu dünya da ki adaletli olan tek şey herkesin ölecek olması. Sonrasına da ya nasip diyelim.
-
@atiba guy mulakatına 4 kat cagrilacak deseler 'ee yüksek puanla mülakata kalanların hakkı daha çok yenir o zaman' diye isyan edecek kişiler sgk mulakatında başvuran herkes neden gitmiyor hak yiyorlar diyor. Geçin kardeşim bu işleri hak puanı yüksek olan terör örgütüyle alakası olmayan temiz genclerindir. Yani merkezi atama yapılsa kimler atanacaksa is o kişilerindir. Ortada hak yeme durumu yoktur haklı olana hakkını teslim etme durumu vardır bana göre. Yani başvurup gelmeyenler yüksek puanlı kişilerin şansını arttırmaktadır ve olması gerekende budur.
-
@hayalimsgk 300 kişi gelmedi deniliyo gelmese bile şansımız hala düşük bence 3 kişiden birisi iş sahibi olabiliyor.
-
Bence 300 kişi abartı gibi geldi bana. 3 komisyon var, her komisyondan 10 kişinin gelmemesi demek. Ben ikinci gün girmiştim birkaç kişi yoktu gibi...
-
@uzman keşke her mülakata alınacak kadro sayısının 2 katı çağrılsa sadece. Sayet dogruysa 300 kisinin gelmemesi de iyi 4te1 şansım olacağına 3te1 olsun daha iyi..
-
@hayalimsgk başvurup gelmeme bence olmamalı o mulakata girmek isteyen o kadar çok kişi varken girmeyecek kişi neden sınava başvurur k ? kaldı ki terör örgütü ile bi alakası yok konumuzun hepimiz onlara karşı aynı düşüncedeyiz. herkes farklı düşünebilir ben keyfi başvuran kişilere karşı hakkım olduğunu düşündüm ve söyledim siz yok dersiniz. saygı duyarım ama sizin gibi düşünmek zorunda değilim.
-
@hayalimsgk Tabi o senin bakışın liste de olan birisi olarak. Hakkında hayırlısı olsun.
-
@atiba kullanıcı adımdan anlaşılacağı üzere bu mesleği deli gibi isteyenlerden biriyim son yapılan 400 kişilik alımda mülakata girmeyi kusuratli puanla kaçırdım ve o mulakata en az 300 kişi katılmadi. Hiçbir gün çıkıp neden başvurup girmediler hakkım haramdır demedim demek ki haketmemisim çalışıp yeteri puanı almamışim dedim. Yani demem o ki millete yuklenecegimize oturup cuvaldizi kendimize batıralim biraz..
-
@Hacettepe-Üniv. bencede abartı kardesim ben gittigm gün ögleden önce 4 kişi gelmemişti 300 biraz zor heleki gün ilerledikce duüşük puanlı arkadaşların katılımı daha fazla olur diye dşünüyorum.
-
Kanımca hepimizin unuttuğu birşey var. Eğer nasibiniz değilse siz o listeye en yüksekten girseniz de olmaz. Nasibinizse sondan girersiniz olur. O yüzden Allah size yüksek puanlılar başvurup gitmesede nasip etmemişse onlara hakkımı helal etmiyorum demeniz çok düşündürücü. Belki başka biyer oldu öbürlerinin nasibidir diye gelmedi. Belki yol parası yoktu gelemedi. Siz hakkımı helal etmiyorum derken belki başkasının hakkına girdiniz. O yüzden biraz olsun her nasibin vaktine esir olduğunu gözardı etmeyin. Sırtınızı Allaha yaslayın ki zaten kimse sizin rızkınızın nasibinizin önüne geçemez Allah yazdıysa.
-
@geleceğinuzmanı amma çok nasib demişsin.
-
@geleceğinuzmanı Arkadaşlar ben yazdıklarım da belirttim. tekrar söyleyim başka kurumu kazanıp, yahut zaruri halden olanlara kesinlikle bişey demedim.Haddime de değil dedim. benim kastettiğim gitmeyeceğini bile bile başvuranlar. @hayalimsgk senin görüşüne saygı duyuyorum dedim keşke Biraz sende duysan. bende hakim olduğunu düşündüm ve böyle dedim. Emin ol kendime kusur bulmuşumdur.
-
@geleceğinuzmanı Did you mean: nasip = referans ?
-
İlk günden itibaren de bu başlığı takip ettim. Bilenler bilir tavrımı da. Kimsenin birseyini yargılayacak konumda olmadım. Son güne kadar açıklanmasını bekledigi kurumlardan dolayı başvuru yapmayanlara da Allah razı olsun gerisi sizin elinizde değil sistem kötü dedim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun dedim. Nasip elbet vardır kısmetin bir adım ötesine Geçilmez. ama bu iibf de bizim en büyük rakibimiz kendi çevremiz bir öğretmenlere bakmak lazım. ne kadar organizeler.
-
300 kişiye abartı diyorsunuz tmm anlarım ama 200 fireyi rahat bulmuştur.
Ben demiyorum istatistik söylüyor bunu -
Malum yarın son gun Ne zaman acıklanır moduna gecsek hani fena olmaz