Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
- Sgk teskilat yapisi
- Kisa vadeli ve uzun vadeli sigorta kaynaklari
- Enflasyon
- Vergi resim vs vs
- 4a 4b 4c
-
@rookie hangi komisyon ve bölüm nedirn
-
4.komisyon maliye
Sgk teşkilat yapısı, verginin yer ve zaman bakımından uygulanması,çifte vergilendirme nedir nasıl önlem alınır,4a 4b 4c, iş kazası vergiden kaçınma ve kaçırma nedir örnek ver mükellef ve vergi sorumlusu kimdir yıpranma payı nedir
-
@ay-ben-gülerim Güzelmiş sorularınız hocam umarım cevap verebilmişsinizdir.
-
@Estevez elimden geldiğince cevapladım hocam sağolun
-
2.Komisyon Çeko
Otofinansman nedir?
King Kanunu
TVS de yer alan vergiler
Borçlunun Temerrüdü?
Hangi hallerde kıdem tazminatı hakkı elde edilir
Wright kardeşlerden önce ilk uçak uçuran Endülüslü Müslüman kimdir?
Gayet rahat bir ortam var .. Başarılı bir performans sergiledim Hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum. Girecek arkadaşlara başarılar diliyorum -
@joeblack16 2. Komisyon için rahat ortam var diyen nadir kişilerdensiniz
-
@SGul93 Kişiden kişiye farklı davranabilirler ama bu birazda insanın kendisini rahat hissetmesiyle alakalı da olabilir. Orada Bilgi ölçülmediği için sakin ve rahat olmakta fayda var. 1. Komisyondan bir üye , arkadaşıma sakin olun burada sizin bilginizi ölçmüyoruz demiş.. Bu noktayı bilerek oraya gitmek önemli..
-
@joeblack16 benm için sıkıntı değil gayet iyidi ama diğer komisyonlara nazaran daha sert lerdi neyse artk çok geçmiş olsn hepimize ..
-
Arkadaşlar mülakattan çıkarken hayırlı olsun diyen oldu mu?
-
@iibflibirgarip 4 komisyon iktisat
-
@vmyveyagtbmy neden sordunuz hocam? Bir arkadaşa demişler mesela.
-
@TS50 bende duydum bi kaç kişiden de herkese diyolar mı diye merak ettim
-
@vmyveyagtbmy bana da dediler. ben 3.komisyondaydım. Ortam neşeliydi ben çok samimi konuştum ama bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
bugün katlım nasıldı ?
-
Tahmini olarak bi 250 300 kişi bu sınavın mülakatına katılmadı en az. Hayır anlamadığım ne kadar vicdansız insanlarımız var girmeyeceğin sınavın mülakatına ne başvurusun. Ama 0.05 puanla kaçıran biri olarak "nedensiz" "sebepsiz"olarak girmeyenlere hakkımı helal etmiyorum 2 cihanda da burunlarından gelsin.
-
@atiba keyfi katılmamanın önüne geçilmesi için, bankalar gibi para yatırmak suretiyle sınavlara başvuru alınması lazım.online başvuru, kargoyla evrak olunca maalesef bu düzeyde katılım eksikliği olabiliyor
-
Hayır adam hem girmiyor hemde " eksi"veriyor ya arkadaşım ne diyeyim Allah razı olsun iyi yaptın girmedin mi diyeyim. Tabi ki başka kurumu kazanan vs zorunlu nedenlere bişey sözlemek haddimize değil. zaten o eksi veren de kendi belli ediyor.
-
@serkan21 haksılisin serkan. bi yolu bulunmali yazık 300 kişi demek ne demek. o 300 kişi en azından belli bir süre ailesine mahcup Olmaz.
-
@meltempoyrz soruların hepsini cevaplayabildiniz mi?