Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba haklısın kardeş 82.18 ile dışarıda kalan oldu hem basvuracan hemde gitmeyecen büyük haksızlık yaptı bazı arkadaşlar!
-
83-84 civarinda almak icin kac net yaptiniz cekodan?
-
@paretowilfredo dostum sınavın açıklanma süresi uzun sürer mi ?
-
@falcon 6.promosyon 64 gun, 7.promosyon 72 gun surdu dostum. Erken aciklanir demek biraz optimistce olur sanirim.
-
@paretowilfredo cok optimus prime bir acıklama tsk ederiz
-
@avukatı_mısın 3 yılda 7. Mülakatına giren biri olarak bana sormayın bunu :))
-
@atiba devlet hak olarak vermişse hakkımı helal etmiyorum demeniz garibime gitti yoksa bence de bilerek gelmemek doğru değil muhalefet olmak için söylemedim. Benzer durumlar askerlikte de mevcut devlet lisans mezunlarına hak tanımış uzun dönem yapanlar da kısa dönem yapanlara benzer şeyleri söylüyor halbuki sende sağla aynı şartı devlet sanada hak versin anlatmak istediğim bu. İnşallah bu seneki sınava daha çok çalışıp 90 alırsınız rahatlıkla mülakata katılmaya hak kazanırsınız. Kolay gelsin
-
Herkese merhabalar yarın mülakata gireceğim son gün olduğum için size yardımım dokunamayacak maalesef. Sizlere teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için o an eğer soruları yanlış cevaplarsam çok gerilirim tıkanırım. Bir iki soruyu eksik söylemek direkt kafadan elemek olur mu acaba? baya strese girdim. Herkes hepsini tamamen cevaplayabiliyor mu? Bir de bölüm ağırlıklı mı geliyor ? Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
-
@gaziçeko ohoo bir okul arkadaşımız. Oncelikle Allah yardimciniz olsun. Bir bölümdaşımız daha insallah bize katilir.
Valla bu sene durumlar nasil bilmem ama bana 9 soru sorulmus bizle alakali olan tek soru ilo olmustu. O da lûtfen sorulan son soruydu.
Yanit verememek elenmek demek degildir. Aslolan sey bilemeyince vakari koruyabilmek kabiliyetidir. Sakin kalmaya calisin elinizden geldigince. Bilemezseniz dahi panik yapmadan bunu dile getirrbilmeniz onemli.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
-
@gaziçeko çok kasmayın ve bilemediğiniz yerde bırakın bilmiyorum diyin. bu arada mülakattan çıkanlara ne sorduklarını muhakkak sorun çünkü doğru cevap az verilen soruları tekrar tekrar soruyorlar. kapıdaki memurla(mülakat salonun hemen önünde bekleyen) sohbet edin ne soruduklarını onlarda duyabiliyor. bölümle ilgili soru gelip gelmemesi tamamen şans komisyondaki herkes birer soru soruyor artık ne denk gelirse belki soruları bilemezseniz sonraki soruları bölümünüzle alakalı sorarlar. birde mülakat komisyonu yaklaşık 2-3 metre mesafede duruyor ve masa oturduğunuzda ellerinizi saklayacak kadar yüksek yani heyecanlanıp elimi kolumu yanlış yere koyarım yanlış bişey yaparım diye düşünmeyin arkanıza yaslanın ve bildiğiniz kadarını cevaplayın. soruyu sorarken de bir kavram sorup biliyor musun diyorlar bişeyler bildiğini gördükçe soruyu açıyorlar bazende ipuçları veriyorlar tabi kısa sürede cevap vermeniz gerektiğini düşünecek olursak o anda aklınıza bir şey gelmeyebilir. benim gözlemlerim bunlar oldu bende bugün girdim 2. komisyon bölüm iktisat ve çok da sohbet tarzında geçmedi yüzü gülen bir kişi vardı komisyon başkanı da bitse de gitsek der gibiydi
-
Yarın kapanışı yapıyoruz inşallah arkadaşlar ben de araştırdığım kadarıyla bu yıl bir ilk olarak ekonometri den gireceğim bakalım neymiş nasibimiz görüp paylaşırım sizinle bu arada kayıt dışı istihdam %33 istihdam oranı % 46 diye biliyorum yanlışsa düzeltirseniz sevinirim Allah a emanet olun
-
@vmyveyagtbmy toplam 5 soru sordular 4ünü bildim. diğerini çok karıştırdım hatırlayamadım içimden düşündüğüm herşeyi dışardan söylediğim için gülen suratlar gördüm karşımda sohbet havasında geçti. Şuan ne olacağını kestiremiyorum. İnşallah hakkımzda hayırlısı olur ve nasipleniriz.
-
yarın akşam açıklanır sonuçlar.
-
@siyah-kırmızı hadi canım olur mu ki öyle bişey olursa güzel olur ama bu süreçte zor gibi..
-
@master ya günlerdir mülakat yapıyorlar bence sıkılmışlardır zaten Sonlara denk gelmek de kötü. Siz de olumsuz düşünmeyin sohbet havası yoktu diye bence hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim sağolun
-
@gaziçeko aynen bende öyle düşünüyorum ben elimden geleni yaptım olursa ne ala olmazsa hayırlısı değilmiş der geçerim
-
-
Dostlar yrn mulakatta 3o lu siradaym kac gibi gelir acaba tecrubeli arkadslar
-
@şakagibi kardesim hic riske atma bence sabah 9 da orda ol en azından ortama adapte olur heyecanını yatıstırırsın.