Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
15 dk dan fazla sürdü
-
Arkadaşlar öğleden önce bitti kurtuldum çok şükür iyi geçti inşallah sonucu da iyi olur orada bekleyen arkadaşlarla da bilgi alışverişimiz çok güzeldi
2 komisyon ekonometri
Fosil kalıntı ormanı nerededir
Para kurulu nedir
Enflasyon hedeflemesini açıkla
Döviz nedir efektif nedir
Stokta kalma süresi nedir
Bunlar dışında aile kardeşler üzerine konuşmalar oldu, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin -
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım sonuçlarda liyakat esas alınır. Hepimiz için uzun bir süreçti, referandumdan önce açıklanması için bir süre sonra SGK başkanına twit etkinliği yaparız.
300 gelmeyen deniliyor ama bana bu pek inandırıcı gelmiyor. 7. promosyonda böyle miydi? -
@Hacettepe-Üniv. Hayir bukdr katilmayan oldugunu hatirlamiyorum.. garip bi sekilde hem bu sene az yer snv acti hemde katilim az tezat bi durum acikcasi
-
@nznde Evet hiç sınavın olmadığı dönemde rakamların böyle olması şaşırtıcı. Bence bir yanlışlık var hocam... Her komisyondan günlük 10 kişi yok demek bu. Ama benim günümde sırf; 3-4 kişi yoktu sadece. Hem de ilk günlerdeydim.
-
@Hacettepe-Üniv. Ve umarım işsizlerin sevindiği bir netice de ortaya çıkar. Başka kuruma geçmeye çalışan arkadaşları anlıyorum ama umarım biz işsiz gençlerinde yüzü güler.
-
Mülâkatlar bitti herhalde şu saat itibariyle herkesin hakkında hayırlısı olsun. Gün saymaya baslayabiliriz artık.
-
Dostlar selamin aleyküm. Oncelikle gecmis olsun hepinize. O veya bu sekilde sureci heyecani atlattiniz. Insallah hepinizin gonlune gore neticelenir. Bekleme suresince de sizinle olmaya devam edecegiz. Meslege dair yazimiza tekrar gozatip sizi nelerin bekledigi hakkinda bir tasavvurda bulunabilirsiniz.
http://tercihiniyap.net/sgk-denetmen-yardimciligi/
Yine meslege dair sorularinizin yanitini bulacaginiza inansam da bize de sorabilirsiniz.
Tekrar gecmis olsun herkese.
Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
@paretowilfredo usta eyvallah elinden geldiğince yardımcı oldun insanlara.Mesleği önümüzdeki günlerde neler bekliyor?
-
Oncelikle herkese geçmiş olsun emek verenler hak edenler kazabir inşallah. 9.pro için mülakatimi paylasayim.
KHK ya iptal davasi nerede açılır.
Sigortali kimdir
Önemlilik kavrami, muhasebenin temel ilkeleri -
2.Komisyon Kamu
Asit test oranı
Devalüasyon
İntifa Hakkı
Türk Kamu yönetiminde modernleşme ne zaman başladı
İsmini dahi duymadığım bir tarihten kişiHerkese geçmiş olsun ...
-
Selam arkadaşlar biraz geç oldu ama herkese geçmiş olsun ve herkes için hayırlısı neyse o olsun dileklerimi belirtmek isterim.
Ben geçen hafta 15.inde 4.komisyonda (emeklilik hizmetleri g.m.) girdim mülakata ve sabah oturumunda giren son kişiydim kısacası benden sonra kimse girmedi mülakata. Bekleme salonunda kaç kişi olduğunu kaç kişinin mülakata girdiğine baktım saydım ve takriben 20 kişi ya var ya yoktu hatta 20 kişiye ulaşmaz bile toplam sayı.15inde girecek kişi sayısı (4. Komisyon için) 81. Kişiden başlıyordu ve benim sıram 110 du. Yani kısacası 30 kişi girmesi gerekirken 20 ye yakın kişi girmiş mülakata. Sanırım %30 luk bir fire var ,bilmiorum tabi diğer günler yada komisyonlardaki durumu.
Mülakatla ilgili şunu sölemek istiorum benden önceki kişiler sohbet ortamında geçti dienler oldu, çok zorlamadılar dien oldu, zor sordular dien, çok güler yüzlü dienler, yardımcı oluolar sorulara dienler de oldu ama ben girdiğimde belki sabah oturumunun son kişisi olduum için olabilir belki ama ne güler yüzlü davrandılar nede sert herşey ortadaydı, kendini tanıt muhabbeti olmadı sadece soruları sordular cevaplarımı verdim hiç bir müdahalede bulunmadılar ve bitirdik. Umarım hayırlara vesile olur.
Sorularıda ekliyim bu arada belki bundan sonra açılan sınavlar için faydalı olur
-kıdem ve ihbar tazminatı nedir
-sgk nın merkez teşkilatını sayınız
-esnek çalışma nedir
-sgk denetmeninin görevleri nelerdir
-merkezi yönetimi anlatın -
Biraz mı gec olmus ! Sanınde hakkında HAYIRLISI bırader
-
Öyle veya böyle bu süreci de bitirdik umarım öncelik işsiz ve birden çok senedir bu sınavlara giren çıkan elenen arkadaşların olur.Seneler geçtikçe insan yıpranıyor tüm çevresiyle bağları kopuyor.2 ay içinde güzel haberler almamız dileğiyle..
-
@benjamin_x bölüm çeko mu
-
@hepbiacaba bölüm kamu dostum
-
referandumdan dolayı 1 buçuk ayda açıklanabilir mi sonuçlar
-
@hayde35 Hocam sanmıyorum ama inşallah diyorum. Bunun için Nisan ayında twit etkinlikleri devreye sokalım Sn. Başkana.
-
Aman ha kendımızı 2 aya sartlamayalım haftaya sesımızı duyuralım beklersek unutuluruz
-
Bu mulakatlar yapıldıktan sonra belli bir puan verilmiyor mu? Herkesin puanı belliyse bunu sıralayıp acıklamak için 3 ay beklenmesinin sebebi ne ?