Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Antimülakat puanlama o anda yapilmadiysa giren 1000 kişinin puanını neye göre verecekler ?
-
@uzman hocam puanlamanın yapılabilmesi için gerekli bilgiler not alındı diye düşünüyorum. Tekrar herkesi değerlendirmek üzere o notlar alınmış olabilir.
-
Arkadaşlar hala puanlamayla alınacagını mı dusunuyorsunuz? Yapmayın etmeyın..oyle olsa soruların bır ortalaması olur kımıne sgk baskanı kımıne lucas krıtıgı sorulmazdı..mulakat komısyonlarınının alımda hıc etkısı yok emın olun
-
Kpss ye baslayalım o halde:)
-
Komisyonun işi adaylar üzerinde ters algı yaratmaktan başka bir şey değil arkadaşlar. Mülakat dediğiniz şey çok bilinmeyenli bir denklemden ibarettir ve bu denklemin sonucu ancak sonuçlar açıklandığında ortaya çıkar.Kimilerine çok soru sorup zorlamaları, kimilerine 1-2 soru sorup göndermeleri, kimileriyle sadece sohbet etmeleri, kimilerine hiç mevzuat sormamaları vs. bunların hiçbiri kıstas değil emin olun.Mülakat esnasında puanlama yapılmadığına ben de katılıyorum.O alınan notlar da adayın kişisel özellikleri ile ilgili olabilir diye düşünüyorum.Esas değerlendirme sürece bugünden itibaren başlamış durumda.
-
@Ragnar-Lothbrok o değerlendirme nasıl yapılıyor peki hocam ?
-
@hayalimsgk tamamen torpil hocam emin olun buna
-
@juba17 iyi de kim yapıyor hocam nasıl yapıyor işte ben bunu anlamıyorum iktidar partisinin 316 vekili var her vekil 1 kişiye mi referans oluyor kurum içi desen kaç kişi kaç kişiyi tanıyordur valla kafayı yicem düşünmekten
-
Anlatmak ısterdımde burda anlatamam
-
komisyona liste gider; bunlar bunlar alınacak denir.bunun dışındakiler arasında yarış olur.her zaman böyledir.
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Ragnar-Lothbrok o değerlendirme nasıl yapılıyor peki hocam ?
Valla benim pek bir şey söylememe gerek kalmamış diğer arkadaşlar çok iyi özetlemiş kardeşim
-
mülakatlarda durumların nasıl olduğunu liste mevzularını filan az çok hepimiz biliyoruz ama şahsi düşüncem bu dönem referans muhabbetinin geçmişe göre en az olduğu dönem .kimse kimseye kolay kolay referans olmaz kimse birbirine güvenmiyor ucu bana da dokunur endişesi yaşıyor hepsi.
-
@dembaba dediğiniz doğru,eskisi kadar ulaşılması kolay değil kişilere, hem ref. durumu da sıkıntı.ref.olmayan kişilerin şansı bu bakımdan yüksek.
-
artık daha zor bu işler diye kendinizi kandırmayın. yahu hiç haber de mi okumuyorsunuz hiç işe giren arkadaşınız filan olmadı mı nasıl ülkeden bu kadar bi haber olabiliyonuz torpil denilen şeyin binbir yolu vardır sadece milletvekilinden ibaret değil bunun il ilçe teşkilatları var sendikası var var oğlu var. hele memleketçiliğin sağlam olduğu bazı şehirlerde mahalle muhtarı bile bu işlere aracı oluyor.benim bi tanıdık bekçi olmak için başvurdu adama referansın var mı diye sordular. kaldı ki benim mülakat günü konuştuğum kişiler her şeyden haberdardı millet birbirine referans soruyodu onlar niye yazmıyor buraya hep çömezler mi yazıyor anlamadım ki
-
kimse kimseyi kandırmıyor.zordan kasıt, ulaştığın kişinin sana referans olması.yoksa yıllardır bu işlerde tamam tamam diyip yapılmaz, tc çöpe atılır biter giderdi.senin o bekçi dediğin de referans aramıştır, referanssız devlette iş olmaz denir fakat sana kimse şu dönemde referans olmaya çekinir.31 yaşındayım, eminim birçok kişiden daha çok mülakat tecrübem olmuştur, bizzat komisyon üyelerinin bunu almasak olmaz mı diyip, sonrada almamız lazımmış diyişlerine şahit oldum.kimse çömez de değil, çocuk da değil.sadece şu forumu takip edip de referansı olmayan, umudu olan kişilerin umudu kırılmasın amacımız bu.
-
@siyah-kırmızı dostum senin üslubun ve amacın diğer forumlardaki konuşmalarından da belli zaten o yüzden fazla ciddiye alınacak biri değilsin
-
Kimseye haber vermeden 32. Sırada mülakata gittim sordukları tüm sorulara da cevap verdim. Bakalım referans gerekiyor mu gerekmiyor mu sonuçlar açıklanınca yazarım buraya.
-
Referansı olmadan girenleri biliyorum, sgk düz memurluk değil iş yapacak adam arıyorlar
-
Şu dönemde referans olayı epey sıkıntılı ama yine birilerini bulan buluyo maalesef.en yakın örnek olarak geçenlerde açıklanan il göç sonuçlarını vereyim.mülakatlardan sonra çok heyecanlıydım sorulara yarım yamalak cevap verdim diyen 2-3 kişinin asil listede ismi vardı.kimsenin günahını almak istemem ama referans mevzusu henüz tamamen ortadan kalkmış değil
-
@Kamucu pttde çalışacaklar uzman memur mu olacak neden mülakat yapıyorlar