Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu ileti silindi! -
google'a girip "vdk, mavi, yeşil ve kırmızı" diye arama yaptırın, ne çıkacak bakın. her dönem olan şeyler için de kimse gereksiz yere birbirinizi kırmayın. hak edenlerin girmesi dileğiyle.
-
Dostlar 7. Promosyonda referansız giren çok tanıdığım var. Hatta chp üyeliği olan bile girdi. 300 kişinin en fazla 100'ü torpilli olur. Artık kimse referansa yanaşmıyor. ALLAH hepimize hakkımızla kazanmayı nasip etsin.
-
Chp üyesiymiş ve referanssız kazanmış. Bir sürü de referanssız kazanan arkadaşları varmış. O birsürü arkadaşlarınızın hepsi yalan söylüyor.
-
@Adalet-istiyoruz hocam ben neden yalan söyleyeyim? Aynı mağduriyeti kaç sınavdır ben yaşıyorum. Sizce kaç sınavdan elenmişimdir? Tahmin edin isterseniz. Sadece bildiğim kişiler var hepten umudu kaybetmeyelim.
-
@Hacettepe-Üniv. siz yalan söylemiyorsunuz. Size referanssız kazandım diyen arkadaşlarınız yalan söylüyor. ben 4 yıldır bu işin içindeyim. Benim en yakın arkadaşlarım bile bu konuda yalan söyledi bana. Referanssız kazandım dediler bana. 3 yıl sonra adamlar yanlışlıkla ağızlarından kaçırdı. Bu adam bana referans olmuştu benim mülakatımda dediler. Bu işleri çok iyi biliyoruz. O nedenle açık söylüyorum. O arkadaşlarınızın hepsi yalan söylüyor.
-
@Hacettepe-Üniv. Siyasi parti üyeliği bulunmamak memur olmanın bir koşulu üyeyse memur olamaz zaten yanlış mı biliyorum?
-
@kamil feto aradan çıktığına göre gercek vatan evlatlarinin şansı artar diye düşünüyorum.. O listelerde en büyük pay fetöye aitti sanırım
-
@vmyveyagtbmy partı uyeliğini atama işlemındn once sonlandırabılırsın suan uye olmada sorun yok
-
@Hacettepe-Üniv. evet sordular hocam.
-
dostlar benim cevaplardan sonra +lar koydular ben o an puanlandığını düşünüyorum.Referansı olanların dosyasında zaten bilgileri oluyor komisyon o an birisinin referansı olup olmadığını görüyor önlerindeki evraktan.Sabırla bekleyelim bizde süreç çok uzadığı için her türlü bilgi kirliliği yaşanıyor yok listeler hazırlanıyormuş şimdi vs listeler zaten kişi mülakata girmeden önce hazır olur eskisi gibi oluyorsa bu referans işleri..Komisyonun tavrından az çok anlamışsınızdır sonucunuzu açıklanmasını bekleyin.Ben yokken 300 kişi girmedi söylemimle dalga geçenler olmuş ancak ben 6 7 gün girenlerle görüşüp sordum benimle bir 6 arkadaşım girdi mülakatlara farklı günlerde hepsinin gözlemi ciddi fire olduğu yönündeydi bunu belirttim. Siz mantıken demişsiniz ki yok bu zamanda gelmeyen mi olurmuş vs oluyor güzel kardeşim o zamanı bu zamanı yok mantıkla olmuyor adam basbaya girmeyeceği mülakata ego tatmini için başvuruyor gelmiyor. Resmi bilgi alabilsek bu sayının rahat 200 ü aştığını görürüz.
-
@Sipsilimarpuc Hocam ben şöyle düşünüyorum. Benim girdiğim gün liste okunup yukarı çağırıldığında 6 kişiden 2si olmuyodu örneğin. Sonra yukarı çıkan arkadaşlar daha sonra o kişilerin de geldiğini gördü, ben de aynı şeye şahit oldum. Gecikip direk yukarı çıkanlar olmuştur bizdeki gibi. O yüzden sizin bildiğiniz 300 eksik aslında 175-200 bandındadır diye tahmin ediyorum.
-
Mülakat ekiplerini de vicdansız ve bu durumun farkında olmayan insanlar olarak düşünmek biraz haksızlık bence,mutlaka yukarıdan gelen ve kıramayacakları taleplerle karşılaşıyorlardır ama yüzlerce kişiyi direk referansla alıyor olmalarına pek ihtimal vermiyorum.Ki buna güvenip bu sürece girdim inşallahta yanılmam.Sadece empati yapınca bile bu adamlardan en kötü ihtimalde bile bir tanesinin hak hukuk bilen biri olduğunu düşünüyorum ve bunlar komisyon olarak karar alıyor.İnşallah düşündüğüm gibidir ve en hakkaniyetli şekilde geçer.Kendi vicdanını bir şekilde rahatlatıp yok bu işler böyle yürüyor ama falan diyip referansla girenlerin ise yediği her lokma zehir zıkkım olsun :)kimse beddua ettim diye de kızmasın ve iyiniyet beklemesin tek hakettikleri bu çünkü gerçekten
-
@zweig Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Mülakat ekiplerini de vicdansız ve bu durumun farkında olmayan insanlar olarak düşünmek biraz haksızlık bence,mutlaka yukarıdan gelen ve kıramayacakları taleplerle karşılaşıyorlardır ama yüzlerce kişiyi direk referansla alıyor olmalarına pek ihtimal vermiyorum.Ki buna güvenip bu sürece girdim inşallahta yanılmam.Sadece empati yapınca bile bu adamlardan en kötü ihtimalde bile bir tanesinin hak hukuk bilen biri olduğunu düşünüyorum ve bunlar komisyon olarak karar alıyor.İnşallah düşündüğüm gibidir ve en hakkaniyetli şekilde geçer.Kendi vicdanını bir şekilde rahatlatıp yok bu işler böyle yürüyor ama falan diyip referansla girenlerin ise yediği her lokma zehir zıkkım olsun :)kimse beddua ettim diye de kızmasın ve iyiniyet beklemesin tek hakettikleri bu çünkü gerçekten
hocam 1 kişi dahi referans değildi bana il göçte ilk 10 da yedeklerin içindeyim. 71 kişi alındı 71 yedek ayrıldı demekki olabiliyor referanssız. sgk dan bu açıdan daha umutluyum sayı çok gelmeyen çok her halükarda göçten daha az gelmeyen olacak ve komisyon daha sıcak kanlıydı
-
@Sipsilimarpuc Ben de referansın abartıldığı kadar olduğuna inanmıyorum hocam,inşallah sgk alımları da yanılmadığımızı gösterir bize
-
????????
-
??????????
-
Gerçekten merak ettim soruları şimdi paylaştım diye mi o kadar eksi verdiniz üstelik herkes için iyi dilekte bulunmuşken? Lan belki son gün girdim mülakata, neyi nereden biliyorsunuzda halleniyorsunuz kendi kendinize. İnşallah o eksi verenlerin hiçbiri, hiçbir zaman, hiçbir yere atanamaz çünkü öyle karakterdeki insanlar bana göre hiçbir şeyi hak etmiyor. Önce fikrinizi, zikrinizi eğitin !!!!
-
Burasi çok sessiz değil mi ya yok mu içerden bilgi falan neler yapıldığına dair ?
-
@hayalimsgk Daha çok erken hocam. En az Mart sonunda hareketlenir.