Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk içimiz hareketli şu aralar hocam buraya aksetmesi yakındır. Temennim şu inşallah 16 Nisa'n öncesi açıklanır da herkes önüne bakar.
-
İnşallah Nisan ayı içerisinde açıklanıp, bir ilana daha çıkılır. Mülakata girip sonuç bekleyenler kadar, mülakat sonuçlarından sonra bir ilan daha gelir mi diye bekleyen de binlerce kişi var. Mayıs'ta muhtemel bir olumsuz bir sonuç sonrası KPSS ye girmek de kolay olmayacaktır. Umarım duyarlı hareket edilir, biraz da olsa yüzler güler.
-
@paretowilfredo Hocam biraz erken bu soruyu sormak için ama tahminlerinize göre ne kadar bekleriz açıklanmasını ?
-
bence açıklanması 2 ayı bulur
-
- Promosyon yerlesmis olsaydi referanduma kadar aciklanabilirdi ama surec baya uzun olacak gibi
-
Gönüllere su serptin
-
Dostlar, Nisan ayına girmeden bastıralım,etkinliklerle.
-
Baskan duyarli ay sonunda baslariz yoklamaya twiterdan
-
Bugün başkana twitterdan yazdım,kibar bir dille referandumdan önce açıklanırsa bizi mutlu edeceğini belirtelim dostlar.Edebimizle istersek çekinmeye gerek yok başkan anlayışlı birisi yardımı dokunabilir..
-
@Sipsilimarpuc kesinlikle ayni dusuncedeyim
-
mülâkata katılan bütün arkadaşlar herkes uygun bi dille açıklanması yönünde başkana Twitterdan yazsak. Sosyal medyayı etkin kullanan birisi belki yardımcı olabilir yada en azından bilgilendirebilir bizi.
-
uygun bir vakitte twitter dan etkinlik yaparız ilgili kişileri rahatsız ederiz
-
Mart 15 ten sonra başlayıp 2-3 güne bir sayın başkana yazabiliriz arkadaşlar katılım ne kadar çok olursa cevap alma ihtimalimiz artar.. Ayrıca yeni ilan bekleyenler de bize katılırsa daha hızlı yol alınabilir
-
Arkadaşlar sgk denetmenlikte hangi illerde çalışılacağı neye göre belli oluyo?
-
@maliyeciçocuk mülakatta verilen puana göre yapılan tercihler sonucu belli oluyor.
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam sonuçlarla ilgili var mı bi duyum?
-
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Bu sgk denetmen yardımcılığı başvuru formunu doldururken referans yazıyormuyduk? Bazı kurumlarda yazdığımızdan olanı soruyorum yanlış anlaşılma olmasında
-
@sersev58 Hayır hocam başvuru formunda öyle bi alan yoktu
-
@cexay eminsiniz değilmi hocam? Bende hatırlamıyorumda aklıma düştü emin olmak istedim
-
@sersev58 referans alanı yok hocam, başvuru formunda. Bir şey belirtmenize gerek yok.