Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ZıplayanPırasa bencede kardeş bastırında sınavdan önce bir promosyon daha gelsin bende mülakata giremeyenlerdenim.şuan guydanda haber yok bari puanimiz heba olmasın bir mülakat görelim.Yoksa çok kötü bu sınav açmayan maliye bakanına beddua edecem
-
bir sürü torpil listesi vardır 1 aydan önce yapamazlar sıralamayı.
-
@siyah-kırmızı kim bu torpil yaptiranlar nasıl yaptiriyorlar ben anlamıyorum bi türlü. . Herkesin mi bi yerlerde tanıdığı var arkadaş ya
-
Bu 300 e yakın kişi gelmedi muhabbetini ben de anlayamadım.Sonuçta şu ana kadar sadece yüklü alım yapan kurumlardan halkbank uzman yardımcılığı ve il göç merkez göçün sonuçları açıklandı.Daha kurumun kendi bünyesinde açıklanmayan sgk uzman yard sgk müfettiş yard çalışma uzman yard gibi mülakatlar var.halkbankı kazanan toplam kaç kişi var liste yayınlanmadığı için bilemeyiz ama il göçü kazananlardan 30 kişinin sgk listesinde vardı ve bunların anca yarısı sgk mülakatına girmedi diye biliyorum.dolayısıyla gelmeyenlerin çoğu muhtemelen farklı sebeplerden ötürü gelmemişlerdir diye düşünüyorum.
-
başvuranların çoğunun farklı kurumlarda çalıştığı ,katılımın çok yüksek olmadığı, 657ye tabi değil söylentisinin bile çıktığı değişik bir mülakat süreci oldu. katılımın düşük olma nedenlerinden biri de kpssden sonra sürecin uzun olması nedeniyle çoğu kişinin ders çalışmayı bırakmış olup kendilerine güvenememeleri de olabilir belki diye düşünüyorum ama 50-100 neyse de yaklaşık 300 olması cidden tuhaf .
-
Dostlar 300 sayısı sadece tahmini bir sayı ama abarttıldığını düşünenlerdenim. Taş çatlasın gelmeyen sayısı 150 kişidir diye düşünüyorum. Umarım erkenden açıklanır nitekim açıklandıktan sonra atama işlemleri, güvenlik soruşturmaları vs. çok uzun sürüyor. SGK daha Uzman, Müfettişliği açıklamadı umarım hantal davranmaz. Allah'e emanet olun...
-
Arkadaşlar sgk müfettişlik(2 ay) ve uzman yardımcılığı(4 ay oldu) aynı zaman da çalışma uzman yardımcılığı (yaklaşık 1 buçuk ay oldu) açıklanırsa önünüzden en az 70 kişi belki daha fazla kişinin gideceğini düşünüyorum. özellikle uzman yardımcılıkları için sürekli tweet atmaya çalışıyoruz. Sgk müfettişliğinde gerekli açıklamalar yapılıyor(güvenlik soruşturması devam ediyormuş:ancak diğer 2 sinden hiç bir bilgi alamıyoruz.Siz de sürekli tweet atarsanız belki daha çabuk açıklanır(bir umut) yoksa bu yavaşlıkta giderse başka alım yapılmaz sgk denetmenlikte diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar şu saatten sonra geçmişe bakıp hayıflanmanın anlamı yok bize vakit kaybından ve moral bozukluğundan başka bir şey getirmez. 300 kişi girdi mi girmedi mi tartışmasına hiç girmeye gerek yok, merak ediyorsanız anayasal hakkınız olan bilgi edinme başvurusu yapabilirsiniz Buyrun link Torpil var mı yok mu vay efendim listeler 1 ayda anca hazırlanır vb yakarışlar burda bir işe yaramıyor malesef. SGK ya gerek sosyal medya gerekse telefondan yapacağımız baskılar süreci hızlandıracaktır diye düşünüyorum. Çünkü nasıl bir kitlenin beklediğini bu yoğunlukta unutmuş olabilirler, hatırlatmak boynumuzun borcu.. Şu andan itibaren sizleri metanetli olmaya mantıklı hareketler yapmaya davet ediyorum. Ha ben hayıflanayım benim vaktim bol, yeni kpss ye de çalışmayacağım, 6-7 ay beklerim diyorsanız buyrun. Hadi iyi geceler
-
O zaman yarın bu etkinliği başlatalım diyorum yoksa bu mülakatlar kaynayıp gidecek arkadaşlar (Bi de bu istihdam seferberliği ne zaman bitiyor bir bilgisi ya da tahmini olan var mı ?)
-
7.promosyon 400 kişilik mülakatı 72 gün de açıklandı.(sosyal medyanın gücü)
-
evet 72 gün de fazla ancak biz 4 aydır sosyal güvenlik kurumu uzman yardımcılığını bekliyoruz.
-
Şuan mülakat sonucu acıklanmayan hangi sınavlar var arkadaşlar?
-
Hakkimizda hayirlisi hak edeni alırlar inşallah
-
@sımplypassenger Denetmenlik mülakatında sordular mı beklediğin sınav var mı diye hocam?
-
Arkadaşlarımızın mülakatta karşılaştıkları ilginç durumları özetleyelim:
Bir komisyon başkanı tarafından her şeyin not alınması.
İki verilen sorulardan sonra direk puanlama yapılmaması
Üç katıldığın başka sınav var mı sorusu. -
@Antimülakat aynen.Zira bana bilgi sorusu sormadılar. Sorulardan puanlama yapılırsa benim not alanımın boş olması gerekir.
-
@Antimülakat puanlamanin sonradan yapılacak olmasi daha kötü bir durum değil mi ? Ayrıca bir arkadas tam çıkarken yapılan puanlamayi gördüğünü söylemişti göz ucuyla
-
Benim duyduğuma göre puanlama yapılmadı, komisyon başkanının kağıtlara not aldığı yönünde. Belki puanı oraya yazmıştır diyeceğim ama onu da sanmıyorum.
-
Ekstra çok detay genel kültür bilgisi isteyen 1 soru sorulması da cabası
-
O zaman toplamda alınacak sayının bir kaç katına olumlu bakıldığı ve bu kişilerin arastirildiktan sonra nihai karar verileceğini söylemek pek mantıksız olmaz bu bilgiler ışığında. .