Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@şakagibi 12ye doğru gelir ama erken gitmenizde fayda var
-
Aynen ole yapaym sagolun dostlar
-
.........
-
@vmyveyagtbmy Bana da tam çıkarken hemen menlekete mi döneceksin dediler. Çıkabilirsin dedikten sonra niye böyle şeyler söylüyorlar, altında iş arıyoruz.
-
- Komisyonda gelmeyen cok var suan itibariyle 10 kisi aldilar sonlardaki kişiler dahil cikti
-
Gençler refarandumdan önce açıklanır mı ne dersiniz?
-
@Aristo76 aynen kardeşim yazıkk valla
-
@NnN zor hatta cok zor
-
Gelmeyen sayısı oldukca fazla muhtemelen kazananlardanda gitmeyen olacaktır yedeklerin şansı yuksek 900 de 400 şanslı gibi
-
Gelmeyenler vardı yine.4.komisyon kamu fiili hizmet zammı,sigorta kolları,idari denetim,kanunsuz emir,memurluk yaptırımları,fırat kalkanı 1 2 tane daha vardı hatırlayamadim simdi heyecan vardi ins olumsuz yansimaz hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bu saatten sonra bi faydasi olmaz da 9.pro icin bulunsun.
Bolum ceko
Denetmen görevleri
Kayitdisi istihdam
Hizmet akdi
İstisna akdi ornek ver
Kamu yarari nedir -
Arkadaşlar bana çok zor sorular geldi mülakatım yaklaşık 20 dk sürdü 30 soruya yakın soruldu nedeni ne olabilir. Çok moralim bozuk
-
@ylzcvkr çok surduyse seni müfettiş yapacaklar:}
-
Dünya coğrafyasından 15 soru fln sordular istatistik ve mevzuatı cvpladım genel kültürden yarı cvpladım çok fazla cvplayamadığım soru oldu. Ama 30 a yakın soru sordular
-
@ylzcvkr biyerde felan çalışıyor musunuz hocam baska mülakat sonucunu bekliyor musunuz veya ?
-
Hayır çalışmıyorum sadece denetmen yard. Hazırlanmıştım . Diğer arkadaşlara gelen soruları gördükçe çok canım sıkılıyo
-
@ylzcvkr hayırlısı olsun hocam cok soru az soru kıstas değil takmayin kafanıza hakkımızda hayırlısı artık.
-
Anlamadığım şey şu eğer 3 soruyla anlaşılıyorsa alınıp alınmayacagı ben ilk 2 soruya çok iyi cvp verdim. Ve dış görünüşüme de çok özen gösterdim bu kadar uzamasının sebebi ne olabilir.kafama takmayım diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum.
-
mükatınız kac dk sürdü ortalama?
-
...............