Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Nisan tek ortak nokta dışsallık olmuş hocam bizim sorularda. Ben denetmen görevleri sgk reformu falan bekliyordum ama muhasebe ağırlıklı olmuş bizim mülakatlar
-
@memurtipliadam katılım nasıldı hocam?
-
-
@busus cevapladım hepsini.. evet biraz kolay geldi.. cevapladım hepsini..bakıp göreceğiz artık.. sizin nasıldı?
-
@kimkeynesyen ben girmedim hocam bi dahakine gircem insallah . Sorulara bakiyorum simdiden hazirlik olsun diye
-
@Nisan 5. sırada girdim hocam ben toplantı salonunda denk gelmiş olabiliriz
-
..............
-
@khun en az dörtte biri gelmiyor şehir efsanesi o zaman hocam?
-
@Hacettepe-Üniv. Sanirim 1. Ve 3. Komisyon vardi lobide toplamda 30-40 kisi ancak sayabildim. Zaten listenin ortalarinda olmama ragmen ilk 5 kisiden sonraki 5 kisi icinde bende vardim. Sira hemen geldi
-
@memurtipliadam Tüm komisyonlar aynı yerde değil ki hocam... Teşekkürler bilgi için. Tam net bilgiyi öğrenemicez anlaşılan bi de belgelerini göndermeyende vardır
-
-
@Hacettepe-Üniv. Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@memurtipliadam Tüm komisyonlar aynı yerde değil ki hocam... Teşekkürler bilgi için. Tam net bilgiyi öğrenemicez anlaşılan bi de belgelerini göndermeyende vardır
Ya bir de o kesim var , bence Totalde 200 rahat fire var.
Günde 7 fireden x 3 komisyonda düz 20 diyelim .
10 mülakat gününden 200e ulaşırız. Kaldı ki bu sayı 200den az olmaz ama üstü 300e kadar yolu var mı bilemiyoruz -
@Hacettepe-Üniv. Hocam oradaki gorevli 1. Ve 3. Komisyonu belirterek cagirdi herkesi surekli 1. Ve 3, komisyonda girecekler ayni yerdeydik hepimiz. Sonra bizi 5 er 5 er ayirdilar. Mulakata giren ilk 10 daydim ve 5. Kata yolladilar bizi mulakat icin. Bu arada bende hacettepe iktisat mezunuyum sizin bolum neydi
-
@memurtipliadam Anladım hocam 3. komisyon İstatistik bölümüymüş bu arada. Ben de SBKY mezunuyum hocam, memnun oldum, hacettepeli birini görmek çok güzel, aidiyet duygum canlanıyor.
-
-
@dembaba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@nznde @JBSay bende araştırdım da bi deniz kalıntısı filan bağlantısı bulamadım . sadece 1 kişi yazsa diyeceğim soruyu yanlış anlamış olabilir ama 4-5 kişiye sorulmuş
Sorunuzun cevabının Tetis Denizi olduğunu düşünüyorum
-
@Hacettepe-Üniv. Bende cok sevindim umarim giren butun arkadaslar ve bizlerin hakkinda en.hayirlisi olur.
-
1.komisyon bölüm sbky
Beklediğimin dışında bir mülakat oldu. İlk girenler arasında olduğum için mi bilmiyorum çok ciddiydi komisyondakiler.
İlk sorum meşruiyet kavramıydı. Bi 5 saniye duraksadıktan sonra aklıma yürütmenin çift başlı olmasından dolayı var olan meşruiyet sorununa değindim. Açıkçası biraz afalladım burada.
İkinci soru kanunsuz emirdi açıkladım. Yakın zamanda kanunsuz emirle alakalı bir valinin işlem yaptığını söyledi. Aklıma gelmedi daha sonra kendisi söyledi (Sakarya valisi 15 temmuz sonrası)
Üçüncü soru SGK'nın seninle ilişkisi nedir tarzında bir soruydu. Çalışmadığım için 4a-4b-4c'den birine tabi olmadığımı SGK ile olan ilişkimin her ay ödediğim GSS primi olduğunu belirttim.
Dördüncü soru 5018 sy. kanuna göre üst yönetici kavramını açıklar mısın? Biraz düşündüm sonra hatırlayamadım dedim. Biraz zorla kendini dedi. Daha sonra bakanlıkta müsteşar, ilde vali, belediyede belediye başkanı üst yöneticidir dedim. Peki SGK'da üst yönetici kimdir dedi? ÇSGB ilgili kuruluşu olduğunu söyledim. Bu yüzden ÇSGB müsteşarıdır dedim.Hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese başarılar.
-
Ortalama günlük her komisyonda 5-12 kişi arası gelmemiş. 40 kişiden 8 kişi olduğunu varsayalım: %20 si katılmamış demektir. Ben bu sayının 1200 × %20 = 240 kişi. Puanı yüksek olanlardan biraz daha az katılım olduğunu düşünelim toplam sayı 300-350 kişi civarı sınava katılmamış demektir.
Bu hesaptan hareketle sınava katılan 850-900 kişi diyebiliriz.
-
@Antimülakat İnşallah dediğiniz gibidir hocam ama bu kadar katılımın az olmasını da anlamıyorum sonuçta alımın hiç olmadığı dönemde insanlar neden gelmez?