Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
şu evrak olayı moralimi bozdu. acaba gerçekten bir şeyler çıkarabilir miyiz bu tarihlerden?
evrak teslim: 20 ocak
mülakat: 22 şubat
son işlem: 27 şubat
her şey bir an önce belli olsa da kurtulsak şu beklentilerden, önümüze baksak. beklemek olumsuz olmasından bile daha kötü. şu tarihler belki hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama beklerken insanın içine şüphe ve umutsuzluk veriyor. belki açıklanır diye guya bile başvurmuyorum 1 kişi 1 kişidir diye. ama önümüzü göremiyoruz. umarım başvurunun son gününe kadar açıklanır. -
@paretowilfredo hocam, su evrak tarih olaylarina bi el atsan. Neyin nesidir ne ifade eder? Ne belirleyici olur ?
-
-
@paretowilfredo hocam denetmenlikle ilgili bir sey öğrenebildiniz mi acaba??
-
@master çok sevindim şimdi, dikkat ediyorlar en azından çakışmamasına
-
listelerin çakışmaması bence asiller için güzel.Ben çsgb uzmanlığın sonlarda yedeklerindeyim ve bana sıra geleceğini düşünmüyorum. İnşallah benim orada yedekte olduğumu göz önünde bulundurup, denetmenlik mülakatımı olumsuz sonuçlandırmazlar. yoksa çok iyi geçmiş bir mülakatın hayal kırıklığıyla sonuçlaması çok kötü olur.
-
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
-
@hayırlısıolsun Hocam Allah hakkında hayırlısını versin inşallah güzel neticeler alırsın. Düşüncen çok doğru, ancak sıra gelmeyeceğini düşünmemeye çalış senin rizkin orada yazilmissa muhakkak sıra gelecektir gönlünü ferah tutasin
-
Bende de son evrak kaydı 27 Şubat yazıyor mülakat 13 subattaydi.. Sanırım komisyonlarla alakali bir durum.. Bizim gönderdiğimiz başvuru formu falan mülakat esnasında komisyonun önündeydi ve bazı komisyonlar evrakları mülakatlar biter bitmez geri teslim etmişler bazıları ise hangi sebepten olduğu belli olmayan şekilde geri teslimi geciktirmis olabilirler.. Bu nedenle hangi komisyonda mülakata girdigimizi ve son evrak kayıt tarihini beraber yazarsak sonuca daha net ulaşabiliriz sanki benim komisyon 4..
-
-
Paniğe gerek yok arkadaşlar
Tamamen mülakata giriş tarihleriyle alakalı
2. Komisyon için örnekliyorum ilk hafta girenler 27 Şubat ve civarı evrak kayıt alınırken;
22-23-24 Şubat civarı giren arkadaşlar için de 2 mart 3 mart evrak kayıt tarihleri mevcut.
Sözün özü velhasıl kelam : Dont worry be happy -
Arkadaşlar ne ilgisi var ya evrak kayıt vs bu kadar kasmayın çıkın dağda yolda belde az yürüyüş yapın böyle fikirleri atın aklınızdan, gelen evrakları ilgili personelin eline geliş tarihine göre dosyalamış işte oradan bi iş çıkmaz, rahat olun
-
Arkadaşlar ben de bir ilgisinin olduğunu düşünmüyorum bunlar hep işsizliğimizden Her şeyi böyle kafamıza taktıranlar utansın. Ben de mülakata 13 ünde girdim son işlem tarihi de 2 mart. Anladığım kadarıyla 2 tarih var: 27 şubat 2 mart.
Tez zamanda açıklanır da ihtimal düşünmekten vazgeçeriz inşallah. -
@DELİ-KURT merhaba hocam, ben öyle çok araştırma yapmadım listelerde, sizin bizzat yazmanızdan gördüm, elbette sizin hayatınız ama açıkçası bekleyen biri oarak sormak istedim, denemenlik için feragat düşünüyor musunuz?cevap vermek zorunda değilsiniz elbette
-
@imrozdenizhan sanırım feragat a gerek yok.calışma bakanligi listeleri dikkatli hazirliyor.sgk uzmanlik sgk mufettislik calisma uzmanlık ta bende dahil onlarca kişi iki üç listeye de girmisti.ama herkes bi yeri kazandı yedeklerde bile hiç kimse iki listede yer almadı.calisma bakanligi bizleri denetmenlik listesinden çıkartacaktir.
-
...............
-
@khun doğru diyosunuz buna dikkat etmeleri lazım
-
SGK başkanı Twitter'da 9.Promosyon ilanı Haziran'dan önce gelecek mi diye sorulan tweeti beğenmiş
-
@wesley10 Atılan binlerce tweetin arasından onu nasıl gördün. Helal olsun dostum valla. Bakarsın açıklanma olayının Guy başvuruları bitmeden olması tweetini de beğenir. İçime umut geldi senin şu yazdığın bir cümleyle. Allah sonumuzu hayretsin
-
@ParadoX Hocam Başkan'ın sayfasında beğenilerine bakınca gözüküyor zaten ekstra birşey yapmadım
Başkanın twitleri okuduğunu anlamış olduk en azından