Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
-
Böyle kitaplarda çeviri önemli olabiliyor, aktardığım ayse berktayın çevirisiymis bilginiz olsun.
-
@nisyan Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Grup vitamin dinliyorum gece gece o yüzden yazarın Lübnan asıllı olduğuna dikkat etmemişim bile.
-
Grup vitamin dinleyen kaldı mı yahu bu saatte en fazla istanbuldan şarkısı dinlenir sanki.
-
@nisyan Hayretiniz olumsuz gibi geldi bir an üzüldüm fakat sonra da dinlediğim şarkıyı bildiğinize göre siz de nadir dinleyenlerin arasındasınız çıkarımında bulundum. Of ne uzun cümleydi ama...
-
Yok sadece hayretten, vitami sevilmez mi @Phoenix
-
@nisyan bir Ankaralı olarak İstanbul şarkılarına mesafeli olsam da harbiden vitamin sevildigi için dinleniyor.
-
Grubun ölen üyesi gökhan semiz için yapmışlardı şarkıyı yanlış hatırlamıyorsam dinlerken istanbuldan ziyade kayıp gelir aklıma.
-
Şimdi baktım da söz gökhan semizinmiş zaten, neyse bu aydınlanma hoş olmadı benim için : ) zihin bulandırdım affola
-
@nisyan bunu bilmiyordum. Siz vitamini bir başka seviyorsunuz anladigim kadari ile ki bu da oldukça saygı uyandırıcı.
-
@nisyan Estağfurullah olur mu öyle şey beni inandirmistiniz soylemeseniz duzeltmeseniz de olurdu
-
Beni kim inandırmış acaba? Nostalji oldu uzun zamandır dinlememiştim.
-
@nisyan hosgeldin hediyesi olsun hocam
-
@Phoenix çok sağolun, iyi istirahatler
-
@nisyan iyi geceler dilerim hocam
-
Pazar günü için kimsenin paylaşacak bir şeyi yok mudur?
-
Bilirim kırılmış dizeleri tamir etmez zaman...
Didem Madak
Ara Güler -
@Phoenix Didem Madak mı ? çok kötü yerden vurdun...
-
Mırıldandığım her şeysin, sesinden öpüyorum..
....
Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm.Haydar Ergülen
-
Normal insanlar kilit altında yaşayanlar için kitapların ne anlama geldiğini bilemezler. Okumak, öğrenmek ve radyo dinlemek... Sadece bunlarla vakit geçiriyoruz.
Anne Frank'in Hatıra Defterinden 50 sayfa okudum ve halepte ölen çocukların fotoğraflarına baktım dünya çok kötü bir yer dün geceden beri uyuyamadım -
Hollandada Anne Frankin evini ziyaret ettigimde "Bugün üzüntüden ve ümitsizlikten başka verilecek haber yok." sozleri yankilandi surekli kulağımda ve donem tarihini gozumde canlandirinca gunumuz degerini daha iyi anladim.