2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
@berceste aynı durumdayız hocam benimde puanım 73,81 sıralamam 12 binde.ilan geldiği zaman işimiz daha zor olacak çünkü il seçimi bizim için riskli olacak...
-
@terkiphatasi hocam martta ilan mi sınav mı?
-
O kadar ayrintili ogrenemedim insallah ogrenebilirsem yazarim
-
@terkiphatasi tamam hocam çok sağolun.
-
@ridvan muy merkez uzmanlık. Mhuy ve guy taşra. Dolayısıyla muyun özlük hakları ve maaşı daha iyi. Mhuy=(guy+muy)/2 dil istemesi yönüyle muyla aynı ama özlük hakları guya benziyo
-
@ff eyvallah hocam. Bu dil meselesi nedir peki?
-
@ridvan 3+2 yıl içinde yds'den en az 70 almak gerekiyo. Bi de yeterlilik için tez felan hazırlıyodu mhuy'lar yanlış hatırlamıyosam
-
@marjinalfaydali hayırlısı olsun . Belki nasibimizdeki il cagiriyordur diyerek avunalım Yoksa işin içinden çıkılacak gibi değil.
-
@berceste aynen hocam.hayırlısı olsun.
-
herkese iyi akşamlar elimdeki kitapları başka arkadaşlara yararlı olması için vermek istiyorum kitapların tamamı temizdir. elimden gelse kargoyu da kendim karşılamak isterim ama şuanda böyle bir durumum yok maalesef. elimde olan kaynakları madde şeklinde belirticem yaptığım büyük bir şey değil elbet ama lütfen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız özelden yazsınlar bana şimdeden Allahım herkesin yolunu açık eylesin inşallah iyi çalışmalar dilerim.
- Zeynel dinler iktisat çıkmış sorular (2015 basım 2 cilt)
- 4t maliye 8. baskı
- pegem akademi muhasebe çözümlü soru bankası
- pegem akademi hukuk çözümlü soru bankası
- tüyo mülakat soruları 1. baskı fotokobi
- pelikan tamamı çözümlü 7'li deneme
- murat yayınları 2013 yılına kadar çıkmış kpss soruları deneme şeklinde
-
@murti1930 hocam zeynek dinleri bana verebilir misiniz rica etsem
-
@murti1930 hocam ozelden numaranizi atarmisiniz.Foruma uyeligi olmayan be kitaba ihtiyaci olan bi arkadas acil istedi.Ona numaranizi verecem gercekten arkadasin kitaplara ihtiyaci var be alana hazirlanacak hic kitabi yok.
-
@murti1930 arkadas alana hazirlanacak ve cok ihtiyaci var.Sizi kendisi arayacak.Daha yeni uye olmasini do soyledim.Şimdiden tesekkur ettim.
-
Arkadaşlar mrhaba size birsey danışmak istiyorum p 48 puanım 75.5 sıralama 10008 acaba guy ilanı gelirse listeye girme şansım varmdır şimdiden teşekkürler...
-
@isfhk daha hiçbir şey belli değil ama geçen alımı baz alırsak 3 4 il dışındaki iller gelir. Önünüzden 2000 guy 300 sgk denetmen yrd 150 200 arası da vmy çekilecek. Sıralamanızı 7000 olarak düşünebilirsiniz
-
@ff tamamdır hocam tesekkür ederim düşünceleriniz için