2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
Arkadaşlar bence ümitsiz olmayalım. Geçen sene ve önceki taban puanlara bir bakın. Sıralama larının düşüklüğü geçtim puanlar şu anki aldığım puan aralıklarında ve sınavın ters köşe yapması hele ki 2016 sınavının biraz daha ılımlı olması bize umut olmalı. Zira kpss 2016 için en fazla 82 ve 82 üstü puan yok
-
İl göc basliginda bir arkadaş amcasinin gib de yönetici oldugunu söyledi yeni bir alimin olacagini söylemişti ama detyalari yoktu yani tarihe ilişkin olarak. Ne derece olur ne zman olur gerisini Allah bilir. Hayırlısıyla gelecegine inandığımız bir ilan. ( baslikta yaniliyor olabilirim.)
-
Arkadaslar 2016 81 puanla bursa yaptim gelmedi.7500 siralamadan 2017 kpss puaniyla 13 binlere geriledim.gecen senelerde bu siralamalara yakin giren var mi acaba ?
-
@kamuguy 2016 kpss'de 81 puanla 7500'cü müydün?
-
@kamuguy hocam bu senenin 72 si geçen senenin 78 ine tekabul ediyor aşşağı yukarı ... bence şansınız var tabi il tercihi sistemi devam ederse tercih çok önemli bu durumda malum geçen sene 76 ile giren oldu 82 ile açıkta kalan oldu...
-
@tkys evet hocam 7500 kusurlerdeydim .simdi dibe vurdum siralamaya guvenip bursa yaptim acikta kaldim morel bozukluguyla da 13 binlere geriledik.
-
@siyahbeyaz hocam sagolun olumlu cunlelerinizle .ama cokta umutlu degilim acikcasi 13 bin gibi bi siralamayla bakalim allah buyuk yasi da 29 a vurunca iyice umutsuzlastim.
-
@kamuguy moralini bozma.sıralamalar çok yüksek bu sene.80 puanla 4400 civarıyım.demek istediğim 2018 kpss gelmeden gelecek guy ilanı senin sıralamaya kadar düşebilir.alım sayısına da bağlı tabi.önceki guy'lar da yerleşirse önünden yaklaşık 2000 kişi gidiyo bunu da hesapla.
-
.........
-
Dua edelim de 2018 kpss sorulari da zor olsun puanlar ucmasin . Yoksa bizim puanlar cop olur siralamalarimiz iyi olmasina ragmen.
-
Insallah yanilirim dostlar ama sanki bu senede ilan gec gelecek gibi sebebim ise gecen yil yasananlar cok ihrac oldu ama gec geldi ama ihtiyac cok oldugunu soyluyo calisanlar
-
@zenginmemur dostum inan kime sorsam ihtiyâc çok var diyor. Hangi kurumdaki arkadaşa sorsam ihtiyaç var diyor. Ama alimlar malum bunda ohalin bitme ihtimali ve buna bağli olarak açiga olanların en azindan netleşme durumu yani açiga alinanlarin görevine son verilip verilmeyeceği olayıdır. Tüm bunlarla beraber kadro sayısı netleşecektir ve boylece alım buna goŕe belli olacaktir diye düşünüyorum. Şahsi fikrimce böyle olacaktır.
-
Geçen sene iyiydi eylülden sonra her ay bir duyum oluyordu insanın enerjisi yüksek kalıyordu bu sene o da yok kurum sınavı 71-72'leri görecek gibi kimse adam akıllı ders çalışamıyor çünkü.
-
@guyan-gelmiş guya calismak dedigin 2 hafta gecen sene de bizler boyle bekliyorduk 70lere duserr en fazla 72 olur falan ama oyle olmuyor.
-
Kaçla kapatır ilan geldiğinde kurum sınavına hak kazanımı taban puanları sizce????????
-
@irmak illere göre farklılık gösterir.Ama 82-75 arası olur bence.Geçen sene böyle oldu.Tabi guydan önce mülakat sonuçları netleşen ilan sayısına da bağlı.Şuan mevcut alımlar o zamana kadar sonuçlanırsa daha düşük bile olabilir.
-
@irmak bunu devam eden alimlarin mulakat sonuçları belli olup olmamasına ve alım sayısına bağli olduğunu düşünüyorum... zira 1000 kisilik alimda 75 e düşer ama 2000 kisilik alimda 72yi zorlar
-
-
@irmak hayırlısı Allah'tan. Sgk mülakatları bu hafta bitiyor. Sgk gec aciklayacaktir. Guy mülakatlari ise haftaya bitiyor. Nedense guy sonuclarinin erken açıklanacağı kanaatindeyim. Insallah ondan sonra alimlar olur Allah'in izniyle...
-
@bolulu haftaya bitiyor kardeşim guyla aynı anda.