2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
Gelir uzmanı ve kasım ayı müdürlüğe hazırlanan bir tanıdığın söylediği şu: çoğu uzman milli savunma bakanlığı uzmanlığına naklen geçiş yaptı çok açık var alım mutlaka olacaktır ame zaman bilinmiyor
-
@hukukçu-kız erken gelse bari yaa mayısta olması çok uzatır süreci
-
Bunu sadece ege bölgesi için söyledi ve sadece manisaya 2014 itibariyle alım yapılmadı geçen ilan sadece gap illerini kapsar gibiydi ben umutluyum
-
Bende son mülakattan elenerek hemde vicdanlara sığmayacak bir şekilde. Diliyorum ilan erken gelir biraz olsun morallerimiz yerine gelir kaybeden arkadaşlar olarak.
-
il göç mhuy onlarda gelse olur teselli eder ama daha bir hareketlilik yok hiç birinde
-
P48 76 ve siralamam 8 bin. Guy sınavı açılırsa bana gelme ihtimali var mı? Evel sene guy mülakattan elendim. Geçen 81 ile bursa yazdım olmadı. Askerlikten pnceki tek umudum.
-
@ali-veli 76 ile gelir kardeşim 2000 kişi gitti biliyorsun ki ister istemez düşecek puanlar yeni alımda
-
Artık 5. Yılım inşallah gireriz. 2000 kişilik alım olursa çok iyi olur. Umarım bu sefer il tercihinde hata yapmam.
-
@ali-veli benimde 4. yıla girdi belki de askere gidecem kasıma kadar bekleyip ilan gelmezse herhangi bir kurumdan.
-
@bonus uzatmaları oynuyoz resmen
-
Bence de düşecektir bir de geçen seneki alımda elenmiş ve elenlerde düşündüğüm nokta şu gibi 2005 izleyen yıllarda bölgesel alım yaparken personel açığı azaldıkça ülke geneli alıma çıkmış yani yaşadığımız yer kütüğümüz ve tercih ettiğimiz il tutarlı olmalı bir atanayım da sonrası kolaydaki gizli kaçış planlarını karşı tarafta biliyor ve zaten ilki neden bu il sorusuyla karşılaşınca çok geçerli bir bahane yoksa sonuç elenmek oluyor guy veznede bile çalışılan uzmanlık dili muazzam puanı ilk gelecek müfettişlikte vs sınavlarda kacabilecek bir profil istenmiyor tabiki referans rolü vardır ama tamamen buna bağlarsak da referans olmayanlar var olmadığı için kazanamadığını söyleyenler kitabı kapatıp başka alanlara yönelmeli ve bu gruplarda işi olmamalı demekki o umut var umut Allahtandır zaten
-
@ali-veli umutsuuga kapilma bu senenin 76 cok kiymetli neden diyeceksin 8000 siralama varsa guy ve sgk ve is müfettişi sonuclari ile muhtemelen önünden epey kisi gidecek. Hali hazırda memur olup guy veyahut baska pozisyonlarda olan arkadaslarda sinava giriyor tum bunlarla 3000 kişi sil bence otomatikmen 5000 hadi en kotu ihtimal 6000 siralama olur bu dmek oluyor ki gecen senenin 82 puanina hemen hemen denk geliyor bu nedenle sabırlı ol insallah yakin zamanda ilan gelsin rahat edelim... Allahin izniyle olursen dersini caliş sadece ....
-
@bolulu haklısın. Ama 1 yıldır ders çalışmıyom. Yavaştan hazırlansam iyi olur aslında.
-
Arkadaslar bende 2016 kpss den 81 le bursaya giremedim.sonuclar aciklanincada yikintiyla kpss den kotu aldim yas 29 .umutlu olmak zor biliyorum ama yinede 73 siralama 13 binlerde hic sansim yok gibi degil mi gercekci olmak gerekirse hic umut etmemeliyim .bu sene .
-
@hukukçu-kız yani bu sene neolcak bilmiom. Ama inşallah ilanlar gelir. Geçen sene çok az kadro verildi bize
-
askerlik tecilim 1 sene sonra bitiyor. Beklemelimiyim yeni alımları yoksa gitmelimiyim başvurup
-
@kamuguy gecen sene istanbula giren son kisinin siralamasi 17 bindi ama 2000 kisilik alimda iyi bir il yercihi gerek kisacasi nasip
-
@ali-veli hayirlisi Allah'tan başlamak zor olur belki ama başka çarem yoksa yapacak birsey yok
-
@bonus benimde yazın bıtecek ya ılk baharda ilan gelirse diye bekleyecegım
-
Benim 28 Ağustosta bitio tecil. Ben bekliom