2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
arkadaşlar son günlerde sürekli arıyorum ama bir türlü bulamadım. Murat yayınları muhasebe çalışma kitabı şeklinde piyasada olan bir fotokopi kitap var kitap veya pdf'si olan var mı?
-
-
@bolulu nasip dogru .bakalim insallh bize de olur hocam .
-
@bonus 91 doğumluyum bende
-
@kamuguy kardesim çıldırma tabiki şansin var hemde az degil.hem 3 bin kisi(yaklasik)aradan cekildi hemde gecmis yillardan gelen ogrenci yok.ama şehir tercihini iyi yapmak gerekiyor maalesef
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2017 Kpss sonrası guy (duyum)
arkadaşlar son günlerde sürekli arıyorum ama bir türlü bulamadım. Murat yayınları muhasebe çalışma kitabı şeklinde piyasada olan bir fotokopi kitap var kitap veya pdf'si olan var mı?
varsa bende istiyorum arkadaşlar
-
@bolulu benim sıralamam 6bin lerde ist dışı şehir tercihi yapma ihtimalim yüksek mi bu açıklamanıza göre ?
-
@irmak hocam ben bu konuda birsey diyemem yani onu alim sayısı sizin nasibiniz ve sistemin değişip degismeyecegi belirler. Su puanla şurasi buradi olur demek pek fogru olmaz bunu pek kestirmek mümkün olmuyor özellikle gecmiş guy alimi bunu bize gayet iyi şekilde ispatladı.
-
@bolulu sistem değişmesi durumu nedir pekİ hocam ?
-
@kurumsinavi beyaz kitabı mı diyorsun kurum sınavlarında çıkmış soruları?
-
@irmak hocam durum şoyle tek il tercihi olduğu icin haksızlık oluyor bir il 76 ile kapatiyor diğeri 82 ile 81 alan kisi sinava giremezken 76 alan kisi sinava giriyor bunun haksizlik oldugu aşikar. Bunu değişmesi gündeme gelmişti. Ama herhengi bir değişiklik olmadı simdiye kadar. Ama bu ilan ile birlikte olur mu hep beraber göreceğiz. Ben bu konuda detayli bir birlgiye sahip değilim. Bu konuda duyumu olan arkadaşlar belki vardir
-
@83istanbul aynen hocam üstünde direk muhasebe çalışma kitabı yazıyor murat yayınlarının
-
@guyan-gelmiş bende var. Antalya da isen fotokopi çektirebilirsin.
-
@83istanbul maalesef hocam pdf'si olsa iyiydi
-
@hukukçu-kız 2017 KPSS 80 kurum hedefim 88 falandı artık hedefi yüksek tutmama kararı aldım hocam çünkü yüksek olunca eliyorlar resmen
-
@bolulu hocam aslında bazı illerin 76 ya düşmesinin sebebi bu eğer tercih sıralaması gelir ve en yüksek puanlılardan sıralama yapılırsa bu durumda tüm iller için belli bir seviye puanlar yükselir birbirine yakın olur bu durumda düşük puanlıları şansı çok azalır tabi iki ucuda kötü değnek misali
-
@umutsuz-vaka hocam acikcasi suriye bile gelse gidecek kafadayim .sanirim iyice gozumu kararttim .asiri puan dususunden sonra .
-
@kamuguy kardesim cogumuz ayni durumdayiz.maalesef iibf en kötü dönemini yasiyor o da bize denk geldi.alimlar az sürecler cok uzun.Allah bizlere sabir versin gercekten
-
@kamuguy hocam aynı şeyleri yaşamışız bnde 81le bursa yazdım 2017 puanım 75 şimdi suriye olsa giderim gerçekten
-
@rybczynski2 benim kazançlardan edilenlerden gördüğüm kendimden de pay biçtiğim nokta şu ilk öncelik il konusu bir iç anadolu bir doğu bölgesinden adayın marmara ege yada doğudan seçim yapması makul görülürken engelinin marmara bölgesinden adayların iç anadolu doğu illerini tercihi kabul edimmiyor helekile o ille hiç bağlantısı yoksa mesela orada okumamış aslen oralı ya da bayan adaylarağmen için eş göreviyle orayı isteme gibi geçerli sebepleri yoksa çokda kabuy edilmiyor açıkcası hatta ist için bile bir egeliyi zorluyorlar yaşam ppahalılık vs birde yüksekse baştan yenik