2017 Halkbank Duyum
-
@spread hocam allah razı olsun ne güzel iyi haberler veriyorsunuz :)umarım anadolu üni hazırlar..
-
mümkünse atatürk üni soru hazırlamasın bilgi ölçer, bilgi birikiminin kazanılacağı bir sınav olmalı
-
@spread verdiğiniz bilgiler için çok sağolun. Maaşlar hakkında da bilgi verebilir misiniz?
-
Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım sorularınızı arkadaşlar ama maaş konusu bilgi veremiceğim bir konu. Bu arada müfettişlik için ben de hazırlanıcam ayrıca Vakıf Katılım müfettiş yardımcılığı için 6,5 aydır mülakat sonucu bekliyoruz eğer bir tanıdığı olan varsa kurumda bana yazabilir mi teşekkür ederim
-
@spread Hocam 29 Aralık mülakat 22 Ocak iş başı dediniz.Peki ne eğitim gördünüz? Sonuçta çoğu kişi 0'dan başlıyor. Eğitim ve öğrenme süreci nasıl oluyor?
-
@maliyeci07 çok pardon hocam 22 ocak eğitim, 6 şubat iş başı olmuştu
-
@iyimser16 and ve ank olur muhtemel. Aynı durumu yaşamak istemezler keza sınav sonuçlarının açıklanması bile olaydı. İyimser kardeşim tarih coğ tekrarı yapmak lazım. Haklısın. Kolay gelsin hepimize
-
@spread hocam şu banka müfettişliği nasıl bir meslek bildiğin gördüğün kadarıyla açıklarmısın bize.
-
@onuktekin dil tazminatınız yoksa ortalaması GUY maaşına denk geliyor.
-
Arkadaşlar "Kamu Bankası" mottosunu bir kenara bırakın. Evet çoğunluk sermayesi devlete ait olabilir ancak Halkbankası serbest piyasada iştigal eden bir Anonim Şirket ve bunun gereklerine göre aksiyon alıyor. Bunun bilincinde başvurmanızı gerekmektedir.
-
Zaten bu alimin sebebi istifa eden yeni personeller. Uzman yardımcısı, ve uzman yard. Mulakatindan elenip servis gorevlisi teklifini kabul edenler (bu adamlarin ingilizcesi vardı bide bak elediler)akin akin istifa ediyorlar. Kim insanlarla uğraşmak ister ki? İsin içine para girince o müşterileri bi görün hele. İse girdiğiniz güne lanet eder, her gün eve ben biktim bu isi bırakıcam der ağlar durursunuz. Yasayacaklarinizdan bahsedeyim, Suriyeliler, yardim parası için bekleyenler, kendini bisey sanan sen onun parasını ona veren aracı olduğun için seni gereksiz olarak gorenmemurlar, yasli teyzeler, amcalar, masaya yumruk vurup benim paramı vereceksin ulan diyen adamlar ki burada güvenlik tuvalette olur yada pek uzak olur size araya da girmez. Her turlu vergi sgk trafik cezaları, tokileri, sınav ücretlerini alan getirisinden cok maliyeti olan bilumum islerle karşılaşacaksınız. Ha birde operasyon yetkiliniz size bağırır çağırır ama pazarlamadakilere sut dökmüş kedidir. Hele o pazarlama başka bankada yoktur heralde boyle isten kaçan adamlar. Kendi islerini komple size yıkarlar çünkü onlar kredi veriyor önemli adamlar. Ulan zaten ayağınıza geliyor kredi çekmek isteyen insanlar sen ne zannediyorsun kendini? Ama iste o pazarlama hep hakli. Son olarak duyumu falan geçin. Bankacılık yapilacak meslek değil. Tam içinden soyluyorum bak size.
-
@economicsx işsizlikten iyidir çaycılığa bile razı bu millet o eskiden di eskiden guy u bile beğenmezdik
-
@economicsx peki hocam bir sorum olacak. kpps sıralamam 9000 . bir tek guy oluyor. p3 76. alan bilgilerim iyi . ziraat uz. yard 2 puan ile kaçırdım. şuan biraz yılmışlık var. pomem mi denesem halkbanka mı girsem ( süreç uzun aç kalmak istemiyorum ) guyu mu beklesem bilemedim. Öneriniz nedir.
-
Uzman yardimcisi maasi ne kadar halkbankta bilen var mi?
-
@ademsimit sakın guy gelicek diye bekleme . daha mülakatları sonuçlanmadı ilan gelirse bahara anca :s polislik ve diğer banka ilanlarını değerlendir. guy ilanı gelince de imece den çalışacaksın zaten. bi arkadasım guy hazırlanırken polis oldu şimdi de guy mülakatlarında. yani arkadaşım iibf nin kaderi beklemek o yüzden dikkat et derim
-
@zeyno5454 askerlik ve poliste 6 yıl hiçbir yere gidemezsin tazminat ödettiriyorlar arkadaşın boşuna çalışıyor
-
@vice-versa gerekiyorsa ödeyecek tazminatı napalım yani o, ona karar verdiyse vardır bi bildiği
-
Arkadaşlar banka ilanı sizce ne zaman verir ?
-
@zeyno5454 100000 küsuru varsa zaren sınava calışmaya gerek yok
-
Bende son yapılan sınavla ise girdim bu hafta mensup olduğum bölge Müdürlüğündeki yetkililer kasımda sınav olacağını soylediler