2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Is mufettisligi ile sgk mufettisligi arasinda ne gibi farklar var maas yukselme calisma sartlari vb bilgisi olan biri cevaplayabilir mi?
-
bize bi kapı açtı p9 la girip görelim ilk oturum biraz sıkıntı ama elimizden geldiğince çalışcaz bakalım
-
Sinav klasik mi test mi?
-
@arzegrisi klasik
-
@ersagun uzun uzadıya anlatırdım da sana gerek yok. sadece şunu sorayım; sen 4 sene boyunca kaç dönem iktisat gördün ben kaç dönem gördüm,sen kaç dönem iş hukuk gördün ben kaç dönem gördüm? Akademik platformda uzmanlaşma diye bir kavramdan bahsedilir bilir misin? Bu nedir ne için önemlidir diye az bir bakmanı öneririm.
-
Sınavı maksimum kaç kişi kazanacak yazmıyor yanlış mıyım
-
@sınavuzmanyrd 80 müfettiş yardimcisi diyor 400 de sinava girecek kisi
-
@sınavuzmanyrd 5 katı yani ilk 400
-
@hobbes mülakata kalacak aday sayısı yazmiyor demek istemis arkadas
-
@Mimar sözlü sınava 2 katı yazıyordu diye hatırlıyorum
-
@vorel02 la bas git ya gelmiş saçma sapan şeyler yazmış insanları dolandıracak
-
Kardeşler teşekkür ederim hepinize ancak 2 katı ibaresini ısrarla göremiyorum
-
@sınavuzmanyrd yazmiyo çünkü
-
@Mimar eyv
-
@Mimar bende soruyu tam anlayamayip ikisini de yazmistim sozlu sinav hic aklima gelmedi.
-
@paretowilfredo hocam acaba hangi kanunlari cikarmamiz lazim bir kere daha listesini yazabilirmisimiz
Birde hocam acaba bu kanunlarin metinlerine nerden ulasabiliriz acaba simdiden cok sagolun hocam -
@lethe Meslek tanıtımında ayrıntılarıyla var dostum. mevzuat.gov.tr'den bulabilirsiniz.
-
@omeroztemur4459 hocam akademik personel alınmıyor, KPSS bir sıralama sınavı ve hemen her konuda asgari bilgi düzeyinin ölçülmesi amaçlanıyor. Sizin mantiginiza göre OSS de çok saçma bir sınav, mühendisliklere meslek lisesi mezunları dışında kimse alınmamalı ve sınavda teknik bilgiler sorulmalı (!). Ben ne kadar is hukuku gördüm sen ne kadar iktisat gördün konusundaki cevabınız ise bir kriter değil. P39 olmalı dediğiniz icin söylüyorum, Türkiye'de önümdeki 28 kişiden birisi değilseniz bu tartışma ve veryansın ölü doğmuştur.
-
@paretowilfredo cok sagolun hocam
-
@ersagun ben boyle adam ezme gormedim