2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Demekki burdan şu çıkıyor 5 sayfa yazan çok kimse Yok gerçi kardeşimiz Buhara'nın sınıfındakiler 5 sayfa verdiğini söylemişti ama
-
@berktanell Önemli olan gördüklerimiz her oturum için sınıfın en az yarısı 2.sayfasını istedi.
Ayrıca imza atarken de sayfa yaziyosun. Çoğunda 2 sayfa yazıyordu kimse ayak yapmasın -
8 sayfa veren biliyorum çokta düşünmeyelim bunları
-
ben de 1. ve 3. oturuma kesın gozuyle bakıyorum ama 2. oturumu gecebılecegımı sanmam
-
@berktanell kaç kişi 5 sayfa verdi bilmiyorum ama 3 sayfadan fazla veren sayısı çok ben de gördüm. Ama dediğim gibi içerik önemli . Ben mesela ikinci oturumda kendime güvenmediğim halde baya dolu dolu yazdım. Ama bu benim kağıdımın mükemmel olduğunun göstergesi mi? orası meçhul geçemezsem ikinci oturum yüzünden geçemiycem.
-
@nilayfb toplam bütün oturumlar 3 sayfa mı yoksa her oturumda mı 3 sayfa orda mutabık olalım
-
@berktanell toplam 3 sayfa . Oturum başına 3 sayfa olması mümkün değil.
-
@nilayfb bizim sınıfta vardı bir tane anten oturum başı 3 -4 sayfa veren çok dikkatimi çekmişti
-
Dostlar Günaydın.
İstişarenize rastladım ben de bir kaç şey söyleyeyim tecrübeden istedim. Klasik sınavlarda uzuun uzun yanıtlar vermiş olanlar maalesef şu hatayı yapıyor genel olarak; özellikle kısıtı çok net sorulara konunun her şeyini ele alarak yanıt veriyor ve çokça konu dışına çıkıyorlar. Bir soruda sorulan şey nettir. 5 Madde ya da 3 cümledir tanımı her yerde. Bunu yazmanız ile konunun tarihçesini gelecekten beklentisini ekleyerek yazmanın size getirisi puan anlamında maalesef sıfır olacaktır. Bunun hatrına zayıf olan alanlara da eklemeler yapılmayacaktır. O nedenle uzun uzun yazan arkadaşları baz alarak kendi emin olduğunuz oturumlardan boşuna şüpheye düşmeyin, evham yapmayın.
Bundan istisna tutabileceğimiz husus kıyas ve yorum yapılacak sorulardır ki bunda da yine çerçeve dar tutulduysa örneğin iki konu hakkında bir kıyas ise bu denli fırtınalar kopmayacaktır kağıtta yine.
O nedenle müsterih olun, siz ne yaptığınızı aşağı yukarı bilirsiniz zaten. Şunu da diyeyim, kalacağınızı beklediğiniz alandan kalıyorsunuz maalesef, çok kez yaşadım bunu. İnşallah böyle olmaz ucundan yakalar, kendinizi baraj üstüne atarsınız da diğer oturumlardaki emeğiniz boşa gitmez.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo hocam bir tahmininiz var mı sonuçlara ilişkin..
-
@eryugr Geçen süreçten sonra öngörüde bulunmak hiç sağlıklı değil dostum bence.
-
Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki a grubu sınav sürecini en kötü yöneten kurum ve sınav iş müfettişliği sınavıdır. Süreç kağıtların okunmasından, mülakatlara, mülakat sonuçlarından atamalara ve hatta işbaşı yapmalara kadar çok yavaş işler.
-
-
Arkadaşlar Cuma günü 0312 296 70 84 numaralı telefondan sınav hizmetlerini aradım 1-1,5 aya açıklanacağını söylediler
-
@berktanell bu süre cumadan itibaren mi kastettiler acaba?
-
@berktanell o 2 ayı bulur 1 ayı gitti 1 ay sonra yani şubatın ilk haftası açıklanır.
-
@black subatin ortasi gibi aciklansa, mayista mulakatlar olsa eylul ekim gibi sonuclar aciklansa kazanan arkadaslar seneye bu zamanda işe başlar artik
-
@magduriibfli Eh son promosyon aşağı yukarı böyle oldu dostum.
-
@magduriibfli tam iş teftişe göre bir takvim yoksa kurum çalışanı mısınız?
-
@black aday adayiyim hocam