2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo İnşallah hocam ay sonunu bekleyeceğiz mecburen.
-
@paretowilfredo. Hocam 87.10003 ile basvurdum ama o kadar umitsizim ki gelecegini bilsem oturp calismaya baslicam. Kaclara kadar duser acaba ?
-
@genc-ekon Dostum P48 in de dahil olduğu birden fazla puan türü ile alım bu konuda tahmini zorlaştırıyor malesef. Ancak 87 ümitvâr bir puan bence en azından alan kısmına hazırlanmaya başla. Kalan kısım içinse netleşince yoğunlaşırsın.
-
@paretowilfredo. Tsk ederim Hocam
-
@paretowilfredo benim de p9 um 88,5 gelmz diye düşünüyorum bir de guy mülakat yıkımından sonra dersa oturmak hiç içimden gelmiyor:(
-
@asya Aynı önerim sana da geçerli dostum kaldı ki senin şansın daha yüksek, en azından bence şimdi oturup diğer iki oturumu halletmelisin. Zira sana diğer sınavlarda da aynı dersler lazım olacak. Durum netleştiğinde ise şayet olumluysa ilk oturum hazırlıklarına başlarsın.
-
@paretowilfredo aynen hocam haklısınız başka çaremiz de yok zaten çalışmaktan başka
-
@asya O halde dostum hadi masa başına Başarılar diliyorum.
-
@paretowilfredo sağolun hocam Allah var gam yok
-
kanunları okuyup da anlayabilen var mı. hiçbir şey anlaşılmıyo çünkü
-
89 asagisi pek umutlanmasin en azindan 1.oturuma calismasin simdiden alan derslerine baksin yoksa hayal kirikligi olur zira aldigim duyuma gore 89 ve uzeri gibi görünüyor.
-
@terkiphatasi bana da öyle geliyor hocam. Bir de benim p9 88,5 ama aynı puanla p48 sıralaması daha önde
-
@terkiphatasi İnşallah erken açıklanır yoksa mecbur çalışmak durumunda kalacağız.
-
@asya umarim siralamaya gore yapmamissinizdir basvuruyu? Cunku sistem puana gore siraliyor.
-
26.sinda net vir bilgi ogrenmis olurum diye ümit ediyorum o zaman haber vericem arkadaslar.bugun ogrendigim bilgi simdilik gorunen 89un altina dusmez ancak evrak gondermeyen olursa degisebilir dendi
-
Arkadaşlar akfon kirtasiyenin kitabini sipariş etmeyin kanunlarin fotokopisini yollamişlar, 45 lira yaziyo ayrica dolandiricilik resmen..
-
@25torsteinn hocam sorsaydınız keşke telefonda, benim işime çok yaradı. Çıktıları 15-20 TL arasına geliyordu en az artı kargo 7-8 TL. Bence geri gönderin. Alırlar herhalde.
-
@25torsteinn kardeşim bende sipariş edecektim bugün ,yazını görünce kararsız kaldım.Kanunları tek tek çıkarmaya üşendim ,akfon da toplu oldugundan ve çıkmış sorular+mülakat soruları da oldugundan cazip gelmişti açıkçası
-
Ben de kargo ile 58 lira verdim gerek yok , kanun olduğunu belirtseler bari bilseydim istemezdim
-
@25torsteinn hocam ben belirtmiştim 2 kitap halinde diye ama nereden bileceksiniz tam anlamıyla ne olduğunu, tüh canım sıkıldı. Almayı düşünen diğer arkadaşlar paylaşımımda diğer 2. kitabın da içeriği yazılı. Bana yaradı ama arkadaşımız gereksiz bulmuş. Ben sevdim. Kargoyu da diğer alacağım kitaplarla bedavaya getirdim. Benim mantıkta: 22-25 arası kanunların fotokopisi ve kargosu İstanbul'da artı bu soruların olduğu şey de (ki çok soru yok, yazdım hangileri var) 20 lira eder zaten idi. Arkadaşımız da gereksiz bulmuş. Göz önünde bulundurun ve telefon edin, belki indirim verirler elden alınca.