2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar iş mahmeleri kanunu yeni onaylandı , ona mı çalışacaz ? Yoksa eski 5521 sayılıya mı ?
-
@mett01 ( mahkemeleri olacak pardon. ) 7036 sayılı yeni iş mahkemeleri kanunu
-
@mett01 3, 11 ve 12. Maddeleri 1 ocak 2018 de yürürlüğe girecek diğer maddeleri onaylandığında yürürlüğe girmiş yani şuan yeni iş mahkemeleri kanunu geçerli
-
@gag sağol kardeşim. o zaman yeni iş mahkemeleri kanununa çalışacaz. Çok önemli bir bilgi bence , arkadaşlar eskisine çalışmasınlar
-
Arkadaşlar ben bu kanunlara çalışamıyorum. Bana bir çare. Guy hezimeti devam ediyor
-
@hadinbahım hocam kalanini halledin oradan yurursunuz.
-
Ne Zaman açıklanacak bu sonuçlar
-
89,09 ile bekliyorum. Sıralama 470lerds bakalım gelecek mi; merakla bekliyorum. İş Teftiş bebeyim.
-
-
Çeko mezunu olup listeye girenler için kendinilerini göstermek için diğer bölümlerin korkulu rüyası 1.oturum var kpss deki dezavantajı avantaja rahatça çevirebilirler herkesin hakkında hayırlısı p42 89.6 ile beklemedeyiz.
-
Millet de puanini sergilemeye ne merakliymis arkadaş .
-
Bu hafta açıklayacağız dediler bakalım kaçla kapatacak.
-
Çok yüksek puanlar söylendi ama 89,5 falan cok zor geliyor bana ve umarım düşer
-
@beşiktaş1903 3 tane puan türü ile başvurulduğunu düşünürsek 89 lar ihtimal dahilinde.
-
Kurum daha önce monoğrafi sormuş mu, bilen var mı ?
-
@safitürk69 sormamış daha çok hesaplar üzerinde durulmuş.
-
@sgkdenetmeniniz eyvallah kardeşim
-
başvurmadım ben arkadaşlar ama taban puanını merak edıyorum pısman olacakmıyım sabırsızlıkla beklemedeyım ne zaman acıklanır bı duyum var mı
-
@kazm cumaya kadar açıklanır tahminimce. Puanınız kaç?
-
@erkan 87.5 evrak göndermedim ben sırf notere 50 tl vermemek için kendımce tepki koydum sıralamanın ne olacağını bılmedıgım bır sınava 50 tl vermek ıstemedım ki çok saçma geldi bana işşiz bır adamı durduk yere masrafa sokmak