2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@saraybosna faydasi olur dostum monografinin.
-
@paretowilfredo sınavda çıkar mı
-
@saraybosna klasik muhasebe sorusu sorulacak dostum. Tam bie monografi deilse de problem olacagi kesin cozmek faydali olur o yuzden.
-
@paretowilfredo pareto hocam bir şey sorcağım birinci oturum için a kadronun çeko kitabı yeterli midiir?
-
@saraybosna Dostum bu konuyu dün konuşmamış mıydık?
-
@saraybosna yetmez, orada sadece 3-4 kanun var
-
@buhara ya 3-4 konun var ama gerekli yerlere değinmiş
@paretowilfredo ya hatırlayamadım her neyse ama bak şu var, kitap güncellendi sendika kanunu vs geldi -
Ben sınavı Ankara'da yapılacak sanıyordum ama bildiğin Ankara dışında bir yer seçilmiş. Şuan herkes sınava çalıştığı için farkında değil ama Ankara'ya ulaşımın zor olduğu bir yer seçilmiş. Şehir dışından günübirlik gelecek arkadaşlar için biraz sıkıntılı bir yer keşke daha merkezi bir yer seçselerdi ya da sınavı saat 10.00 da yapsalardı.
-
İnanılmaz ters bir yerde gerçekten. Hacettepe,ODTÜ,Bilkent,Gazi,Ankara vb okullar daha şehrin içindeler ama Başkent'e verilmiş, zira bura Eskişehir'de(!) denilebilir. Tek sevindirici Çankaya Üniv'e verilmemesi. Cidden ben de nasıl gideceğim diye düşünüyorum.
-
@obsesifsancı Peki nasıl gidicez ankaradan oraya ?
-
. @baumol Çok erken saatlerde çıkmak şartıyla şu linkte açıklanmış: http://ulasim.baskent.edu.tr/
-
okulun kendi servisi varmış ancak şehir dışından gelecekseniz en geç sabah 7 gibi Ankara da olmanız gerekir. Diğer türlü çayyolu metroya binip aktarma yapmak gerekiyor bu da kafadan 1 saati bulur belki daha fazla. Sanırım doğrudan oraya giden bir otobüs yok dolmuşu ise hiç bilmiyorum.
Bence vakit varken daha merkezi bir yer ile değiştirilmeli o olmazsa sınav 10 gibi yapılmalı veya şehir dışından gelecekler düşünülerek aşti ve gardan okula direk servis konmalı. Ankara da olan arkadaşlar için pek sıkıntı olmaz bir çok noktadan servis imkanı var ancak öğrenci dışında yararlanma imkanı sunuluyor mu bilgim yok.
-
Arkadaşlar daha önce bahsi geçen iş müfettişi yrd. Hazırlık kitabının kanunlarla olan kısmı hakkında bilgi verirmisiniz. Kanunlar kopyala yapistirmi
-
@hadinbahım çıktı olarak (sizin aldığınız gibi) 1. kitapta toplu kanunlar, yorum veya bu kanundan anladığımız diye bir kanunu açıklayan cümle yok. 2. kitaptada Tüzük vb. var. Ayrıca 5 sayfa önce içeriğini anlattığım 2. kitap var. Ama bir arkadaşımız aldı ve almaya gerek yok diye bildirdi.
-
@impressiveunit tamam hocam sağolun
-
Sınav giriş belgesini alan var mı?
-
@frie-list 27 kasımda.
-
pareto hocam meraba rahatsız ediyorum akadronun çalışma ekonomisi kitabı yeni baskı yapmış henüz almadım siz aldınız mı ve iş müfettişliği için kafi midir? @paretowilfredo
-
Bür türlü ilk oturuma yoğunlaşamadım yahu...
-
@saraybosna Dostum kitabi incelemedim ancak kanunlari okumanin en saglikli yol oldugunu soylemistim ve halen de ayni fikirdeyim. Kpss icin a kadro en ideal kaynaklardan biri ancak is teftis bir cok yan kanun ve ikincil mevzuati da kapsayan bir sinav. Kanunlari okumak her anlamda daha iyidir.