2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@kazm hocam okulun yaptığı onayı kabul ediyorlardı eğer elinizde yoksa okula gittiğinizde 5-10 tane yaptırın her yerde geçiyor ve bedava
-
Bugün açıklansada şu belirsizlik kaybolsa artık.
-
hayırlı olsun liste açıklanmış taban puan 88,60774
-
1 puanla kaçırdık ya şu vmy süreci tamamlanabilseydi veya ilan biraz daha geç gelseydi bi umut kapısı olur çalışırdık bu da nasip değilmiş demek ki nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden girecek arkadaşlara başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun Allah gönlünüze göre versin.
-
Listeyi saskinlikla inceledim. Herkese basarilar
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Epey yuksek kapadi. Bakalim sinav nasil olacak.
-
0,4 ile gitti.Simdiden basarilar giren arkadaslara.
-
link atar misiniz
-
Hayattaki şansım 0,1 ile olmadı
-
88.60774 Puanla Kapattı , Listeye Giren Arkadaşlara Hayırlı Olsun. Kıl Payıyla Kaçırdık.
-
@paretowilfredo Yüksek kapatması sınavı daha zor bir hale getirir dimi ?
-
-
Gerçekten yüksek kapamış girecek arkadaşlara başarılar. Bu durum bundan sonraki sınavlar için düşündürücü. 5-20 kişilik ilanları konuşmaya gerek yok
-
arkadaşlar liseteyi bulamadım yardımcı olur musunuz?
-
-
@shady1 saol hocam buldum..
-
0,11 ile kacti benimde
-
@paretowilfredo pareto reis, a kadro yeterli değil demişssin ama genel olarak ilk 3 ünite yetmez mi?
-
@saraybosna Sadece bir kac kanunu kapsiyor dostum. Geri kalan kanunlari da okumak gerek. Cok detay gelmese de hemen her kanundan soru soruluyor.
-
ama sen yeni baskıyı görmemişsin hepsini kapıyor sanırıım peki pareto reis monografi çalışalım mı @paretowilfredo