2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
..............................
-
-
-
-
Beyler tartışmanızı özele taşıyın. Burada herkes sınava dair bir şeyler görmek istiyor. İkili tartışmanıza dair tüm mesajlarınızı kaldırıyorum. Özelden devam edin.
-
@paretowilfredo adamsın
-
@paretowilfredo hocam ikili tartışma yok burada
sataşma var. -
@paretowilfredo hocam size saygı duyduğum için içerisinde bulunduğum bu durum adına sizden özür diliyorum. Bir daha da karşı tarafa karşı en ufak bir beyanatta bulunmayacağım kendisi ne derse desin
-
arkadaşlar kanunların hepsi 722 sayfa tutuyor ve bir çok kanun eski dilde.bir arkadaş kanunlardan çalışın diyordu.ondan söyledim
-
Eski sayılı iş mahkemeleri kanunu yürürlükten kaldırılmış. Şu an öğrendim
-
@saraybosna hocam bugün başladığınızı varsayıyorum. Google, tdk vb. bir sayfa ile günde 72 sayfa 1. oturum ve diğer dersleri de günde 1 dersin (mikro, maliye politikası vb.) tekrarı ile geçirirseniz büyük ihtimal geçersiniz. Yok yapamam diyorsanız da bir şey diyemeyiz, biz yapmaktayız.
-
@buhara kaldırıldı ama ilanda ondan sorumluyuz dendiği için eskisinden sorumluyuz
@impressiveunit evet ama diğer oturumlara çlaışmaya gerek var mı ki? keza ben 10 gün boyunca sadece 1.oturum kasmayı düşünüyrum -
arkadaşlar sizi iş teftiş kurulu başkanlığından aradı mılar bugün?
-
@25torsteinn hayır
-
@impressiveunit Allahalla bugün aramışlarda tlf kapalıydı
-
@25torsteinn dönersiniz hocam yarın, bizi de ararlarsa iletiriz buradan.
-
@impressiveunit eyvallah, hocam saolun..
-
Niye arıyorlarki
-
Aranan arkadaşların evrakı ile alakalı bir eksiklik söz konusu olabilir. Muhakkak ulaşmaya çalışın vakit gelmeden.
-
Aynen beni de evraklar ile ilgili aramışlardı ancak evraklar ilgili bir sorun varsa şimdiye kadar aranmamanız garip geldi. Çünkü sorun çıktığında onaylamıyorlardı sanırım sonradan farkettiler.