2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@saraybosna 722 mi benim 480 civari biseydi
-
@black aynen listede ismimimin yer almaması gerekirdi o zaman, neyse yarın arıycam bakalım evraklarda ne sıkıntı var..
-
@25torsteinn aradın mı kardeşim
-
arkadaşlar bavuru formunda imza eksikmiş tekrar çıkarıp imzalayıp yolluycam, her yeri imzaladım sanıyordum ama eksik diyor. arkasına falanda imza atmıyoruz degil mi? sadece imza ile belirtilen yerleri imzalamıştım.
-
@25torsteinn hayır hocam 3 yer: formun ilk sayfası, beyan, özgeçmiş
-
@impressiveunit tmm 3 yere imza attım şimdi aynı adrese yolluycam tekrardan
-
belki de senin evrakları kaybettiler bir daha istiyorlar imza bahanesiyle
-
-
İş Müfettişliğinden sonra özel sektörde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı yapılabilir mi? İİBF mezunu olarak.
-
@obsesifsancı hımm ne ilginç bir düşünce kamuya girmek için uğraşacaksın tonla sınav, kuruma girmeyi bırak daha sınava bile girememiş iken meslekten sonra özel sektöre geçebilir miyim sorusu gerçekten çok ilginç:)
-
@kazm Hocam geçeceğimden değil merak ettiğimden. Daha ilginci, sizin gibilerin her şeye "eleştri" getirme çabası. İnsan kendine doğru eğilemediği zaman işte, kendini bırak kendi dışındakileri bile doğru göremiyor.
-
@obsesifsancı çok felsefik yaklaşmışsın konuya o kadar derine girecek değilim buradaki tek iletiden kimsenin kişilik envanterini çıkaramam senin gibi ama bu başlıkta herkes meslek ve mesleğe yönelik sorular sorup bununla ilgili yada sınavla ilgili bir şeylerin peşindeyken sizin meslek sonrası özel sektöre geçmek gibi uçuk planınız garibime gitti durum bundan ibaret. ayrıca şöyle bir soru takıldı kafama madem İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı var aklında neden şimdi bu meslek için uğraşmıyorsun?
-
@obsesifsancı bu ucuz bir plan değil kardeşim gayet de alfa bir posizyon.herkes senin gibi edilgen olmak zorunda değil
-
@saraybosna ucuz?
-
@obsesifsancı kursları arayın hocam da bildiğim sağlıkçı, teknik eleman, mühendis, mimarlar alınıyor. B ve C gibi sınavlar vardı. 10 yıl çalışma ile teknikler giriyorlardı ama İİBF hatırlamıyorum okuduklarımdan.
-
@kazm Hocam siz iyi misiniz? Aklımda öyle bir şey var diye yazdım mı? Merakımdan soruyorum dedim sadece. Burayı sizle tartışma amacıyla kullanmama adına susuyorum. Kalın sağlıcakla.
-
@obsesifsancı Hocam geçeceğimden değil merak ettiğimden. sadece bu cümleyi yazsan bir şey demem ancak saldırgan tutumunuza cevap verme gereği hissettim. sizde kalın sağlıcakla umarım iş teftişte başlarsınız ve daha sonraki kurumdan kaçma planlarını devreye sokarsınız( şaka yapıyorum lütfen saldırmayınız yine)
-
tartışmadaki iletileri okudum @obsesifsancı hocam , siz daha samimi gibisiniz
-
@jjgosso Bilader kaliteli trolsün cidden ara ara makara yapalım bi kendimize gelelim ya
-
Estağfirullah hocam yapalım tabi ki ama kimseye rahatsızlık vermeden