2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
.........................
-
Maşallah hiç sesiniz çıkmıyor yardırmaya devam mı gençler
-
Ben bugün başladım hiç umudum yok ta klasik bir sınav gitmek istiyorum
-
şahsen gece gündüz demeden devam... inşaallah emeklerimin karşılığını alırım. son 9 gün
-
@müflis Ben çalıştım ama ısrarla şu kanunları anlayamıyorum. İnşallah sınavda yardırma şevki gelir
-
@ilkhedefsgk İnşallah kazanırsınız
-
@baumol kişi diyor başkası için kendisine istediği şeyden istemekdikçe gerçek iman etmiş olmaz... Allah razı olsun kardeşim... seninde herşey gönlünce olsun... beraber kazanalım inşaallah
-
@ilkhedefsgk Amin kardeşim inşallah
-
Kanunlari bitirdim ama akilda kalmiyor konular cok yabanci geliyor.
-
@manifalitikoos Bu sınavı neden az kişinin geçtiğini daha iyi anlıyorum. O kanunları akılda tutup bi de en az 60 almak çok kolay bir şey değil
-
@baumol kopya çeken oluyor mudur acaba çok merak ediyorum
-
@kazm Ben hiç ihtimal vermiyorum O seviyede öyle bir amatörlüğü kimse yapmaz bence
-
@baumol kaybedecek bir şeyi olmaması lazım diyorsun yani
-
@kazm Devlet memuru olmak istememesi lazım kardeşim
-
@baumol konuyla ilgisiz biliyorum ama bulamadığım için bir de buraya yazayım kyk müfettişliği için çıkmış yada örnek soru bulabilen var mı arkadaşlar?
-
@baumol Biraz da sansimiza kalacak is.:)
-
Sınavdan çok nasıl gideceğim stresi sardı. Cidden çok uzak bir yere vermişler. Nasıl gideceksiniz dostlar?
-
@obsesifsancı ben de kara kara düşünüyorum kardeşim Kızılay'da bir misafirhanede kalıyorum Ankara'ya gittiğimde yine orada kalacağım ancak nasıl ulaşım yapacağım bilmiyorum çok iyi yerdeymiş gibi sınavı da 9.30'a koymuşlar
-
arkadaşlar liste de adım var ancak sınav giriş belgesi çıkartamıyorum giriş belgesi kısmında tıklanacak bir ibare yok sizde durum nedir ?
-
@emrmjdc bir de yarim saat onceden hazir olun demisler. Ben de kizilayda kalicam guzergaha baktim 3 tane otobus degistirmek gerekiyor. Google mapsten kaldiginiz yerden okulun bulundugu yeri seçince alternatif guzergahlar oneriyor. Ozellikle hangi metro duraginda inip hangi numarali otobuse aktarma yapmaniz gerektigini gosteriyor. Tavsiye ederim. İstanbul ve Ankara'daki sinavlara gittigim zaman google maps bu konuda çok basarili