2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@emrmjdc biz götüreceğiz
-
@erkan teşekkürler hocam
-
Tanımları not haline getirmiş veya çıkmış soru cevaplamış bir yiğit var mı yollasa dua etsek
-
Yazmayım yazmayım diyomda beyler çok heycanlıyım la
-
@kizilderili Kardeş hiç mi çalışmadın çalışmanın ilk aşamasını bizlerden istiyorsun
-
@safitürk69 yalan yok hiç çalışmadım malesef çok berbat geçen bir iki aya sahiptim belki tanımlar aklımda kalır diye bakıyorum
-
@kizilderili en güzel çalışma son dakikada yapılandır:) iyi olmuş hocam, şimdi okuduğun herşey aklında kalacak
-
@satrab haha motivasyon için teşekkür ederim hocam bakalım olduğu kadar
-
@kizilderili hocam motivasyon değil, ciddiydim:) zaten hepsi ezber, 1 ay önceden çalışsak ne olacak, unutulur o 15 kanun:)
-
Arkadaşlar çay yolu metrosuna binip son durak koruda insek oradan taksiyle kaç dakika sürer kampüse kadar
-
@25torsteinn kardeşim koru da inip aktarma yapabilirsin , illa başkent üninin önün de inmene gerek yok. Eskişehir yolunda inersin üniye dönen göbekte, ordan 5 dk yürüme mesafesinde zaten arası. Kısaca Koru da inip ordan geçen ego otobüslerine sor ,başkent üni göbeğinden geçiosa bin ,orda in ,yürü 5
Dk ka. Şayet ben öyle yapacam. Sabah 8 de koru metrosunda buluşalım isteyen gelsin -
Bugun gidip bi sure tutmaya calistim zamanlamayi ayarlamak icin koruda inip karsi duraktan 597 numaraya binince baya dolasiyor ama ortalama 30dk da ulasiyor universitenin girisine. Kapidaki gorevlilere servis durumunu sordum ama haftasonu belli noktalarda var kacirma durumunda sikinti olabilir. Erken gelmekte fayda var
-
bildiğim kadarıyla sabah saat 8 de Sıhhiye' den kalkan ücretsiz servisleri var.
-
Belki benim gibi Aşti den geçecek vardır. Koru'ya geçmek için bir alternatif. Armadanın karşısındaki Söğütözü istasyonu ile Koru arası 8 durak. 1 km bile yok arasında yürünebilir.
-
597 hakikaten çok dolaşıyormuş şuan keşke taksiye binseydim dedim
-
Koru istasyonundan hukuk fakültesinin kapısına taksi 20 tl arkadaşlar.
-
Ne salak bi sınav yeri. Ankara'yı bilmeyen insanlara resmen zulm
-
Hukuk resmen bitirdi beni
1.oturumda zordu sanki. Isci isveren nedir bunlari beklerken kamunun bilmem ucret kesintisindeki haklari mi ne oyle degisik tanimlar geldi.. -
Evet dostlar bakalım haberleri bekliyoruz sizden özellikle soruları paylaşırsanız sonraki sınavlara güzel bir birikim olur. Ayrıca sınav hakkında yorumlarınızı bekliyoruz
-
HUKUK OTURUMU
1İş kanunun uyglanmadığında hangi kanun uygulanır?Genel kanun özel kanun ayırımını yapınız.İş kanunu bakımından genel-özel kanun nedir?
2)İşçi tarafından işverenin ibrasını ve şartlarını,Şarta uyulmaması halinde yaptırımları açıklayınız
3)Adam çalıştıranın sorumluğunu açıklayınız
4)Görevden uzaklaştırma nedir?Görevden uzaklaştırmaya kimler yetkilidir?
5)Dmk da sayılan disiplin cezası türleni yazıp birini açıklayın
6)İdari yargı yetkisinin sınırlarını açıklayın
7)Jellinek tarafından oluşturulan temel hak ve hürriyetlerle ilgili devletin faaliyetletri ve yükümlülüklerinin adı nedir?Açıklayınız