2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@siyasallı sınav giriş belgeleri 27 kasımda çıkacak
-
@erkan tamamdır çok sağolun
-
Arkadaşlar bu kalem silgi işi nasıl olacak? Onlar "siz getirin" yazmamış. Büyük ihtimalle üniversite de vermez. Götürek mi götürmeyek mi?
-
Arkadaşlar Kızılay dan sınav yerine nasıl gidebilirim
-
@mütemmim-cüz katılacak kişilerin ilan edildiği yerde yazılmış kalemi silgiyi kendimiz götüreceğiz.
"Yazılı sınav klasik usulde üç oturum halinde yapılacaktır. Bu nedenle adayların yanlarında yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir." -
Giriş belgeleri açıklandı mı ?
-
@safitürk69 evet açıklandı
-
@black uçlu kalem oluyo mu hocam,kurşun kalem zorluyo biraz da
-
@hadinbahım hocam alternatifler varsa bilmiyorum ama benim bildiğim kızılaydan metro ile koru istikametine gidip oradan otobüs aktarma ile gidiliyor. aktarmada 583,576,589,591,597,594,595 numaralı otobüsler geçiyor gözüküyor bunlardan üniversiteye en yakın geçeni ve sefer sayısı sık olan 597(biraz dolanıyor) gözüküyor. Diğerleri c.tesi günü sayısı az veya eski şehir yolu üzerinde inip biraz daha fazla yürümeniz gerekiyor.
Ayrıca üniversitenin sayfasında sıhhiye den bağlıca dolmuşları da gittiği yazıyor.Bu konuda Ankarayı bilen veya Başken üniversitesinde okuyan arkadaşlar varsa biraz yardımcı olsunlar sınav günü patlamayalım
-
@black sağolasın hocam
-
@erdemsrc valla hocam benim elimden gelse dükkan sizin ama bilgilendirmede yazan o şekilde. İsterseniz kurşun kalemle birlikte uçlu kaleminizi de alın izin verirlerse kullanırsınız.
-
arkadaşlar siteye giremiyorum ben.. aynı sorunu yaşayan var mı
-
Arkadaslar konsantre olamama durumu sizde de var mi ya ben hic bu kadar olmamistim bi turlu derslere veremedim kendimi mufettislik icin.
-
-
Kardeşler bir araya gelip dolmuş taksi yapabilirsiniz
-
@sınavuzmanyrd Valla öyle bir şey olursa tadından yenmez.
-
@manifalitikoos kardeşim senden hiçbir farkım yok. İlginç bir şekilde ben de hiç motive olamıyorum.
-
@sınavuzmanyrd ben sabah eryaman dan arabayla geçerim sınava gelen olursa alabilirim
-
Sınava gidişte var mi birliktelik? Varsa kızılaydan bende katılabilirim
-
Arkadaşlar kalem silgi kendileri veriyorlar değil mi getirin diye bir yazı göremedim de ben