2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Al işte biz kıl payı kaçıralım millet girmesin yaklaşık 100 kişi az mı ya bunların yaptıkları ne şimdi gel de sinir olma yazık çok yazık
-
Sınav sizce nasıldı ilk oturum haricinde gayet sorunsuz bir Sınav gibi duruyordu ne dersiniz ?
-
Arkadaşlar sınava katılım azdı. 4 te 1 i gelmedi. Sınavla ilgili ise 1. Oturum çok zordu. Kanundan çalışmanın avantajlı olduğu göründü. 2. Oturum normal seviye. 3. Oturum ise çok kolaydı.
70 ortalamayı en fazla 70-80 kişi geçeceğini düşünüyorum. -
Sınava gelmeme nedenini raporla ispat edemeyenleri bir daha hiçbir kurum sınavına almayacaksın bak bu kadar laubali olabiliyorlar mı ?100 kişinin hakkı yendi 100..
-
@dumanli yani 15-20 olur anlarım %60 katılım deniyor yaklaşık 150 kişi gelmemiş demek bu amaçları ne acaba mesleği istemiyorsan niye başvuruyorsun sınavı zaten belli korkuyorsan başvurma ama bizim insanımız kadar düşüncesiz insan görmedim hu konu da
-
Bizim sinifta 3 farkli gozetmen vardi. Birisine sordum katilim kac diye %60 dedi. Pek inanmadim acikcasi. O yokken digerine sordum o da %60 dedi. Sadece bizim sinif mi genel mi dedim. Genel dedi.
-
@isimsiz, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Bizim sinifta 3 farkli gozetmen vardi. Birisine sordum katilim kac diye %60 dedi. Pek inanmadim acikcasi. O yokken digerine sordum o da %60 dedi. Sadece bizim sinif mi genel mi dedim. Genel dedi.
Ayrica, ilk oturumdan sonra ümidi kesip cikanlarda olmus. Bu da demek oluyor ki yaklaşık %50 net katilim var. İnsallah kagitlari guzel okurlar..
-
@luthor üstad gözetmen bütün sınıfları gezdim %60 dedi. Kaldı ki 3. Oturumdan önce söylemişti diğer gözetmenlerle kendi aralarında yemekte konuşmuş bu oranı vermiş de olabilir.
-
@dumanli yine çözüm değil ki dostum. Adam gelir boş kağıt verir çıkar.
-
İlk oturum biraz zorladı sanki. Gözetmenlik yapan iş müfettişleri kendi aralarında şöyle konuşuyodu; Ben bu sinava girsem geçer miyim acaba sorulara bakti, belki geçerdim ama diger oturumlara da bagli dedi.. Ama beni asil yakan 2.oturum oldu.
-
@dumanli anladığım kadarıyla iş müfettişliği konuları fazla olduğu için bunun başvurudan sonra baya ilan geldi birileri onları tercih etmiş vazgeçmiş muhtemelen. Hak yememek için biraz daha öngörülü davranmak gerekiyor anlaşılan.
-
Öncelikle hayirli olsun baraji beliryecek ilk oturumdu cok acik. Diger bolumler de klasik bir sinav icin yapilabilir derecedeydi. İlk oturum tum mevzuata hakim olmayi gerektirdigini gorduk. Katilim azdi ilk oturumdan sonra gidenler de oldu %60 katilim oldugu konusu bence de dogru. Her oturumdan sonra biraz daha eksiliyor gibiydi hatta
-
Yaziklar olsun ya bu kadar dusuncesiz nasi olabiliyosunuz merak ediyorum . Girmek isteyip puani yetmeyen ve giremeyen bir suru kisi varken basvurup da gitmemek nedir allah aşkına 1. Oturum mu bahaneniz ? Bunun boyle olacagini bilmiyo muydunuz, ne demeye basvurdunuz . ?Sizde alinma utanma da yoktur ki bu laflar bir sey ifade etsin. Bir de piskince gitmedik ama ne sormuslar bakalim diye sayfayi takip ediyorsunuz degil mi ayiptir ya.
-
Girmeyenlere ne denir bilmiyorum. İlk oturum bi mazeret ya da bahane değil, ilanda sınav konuları yazıyor ona göre başvurdunuz. Ben o konuları çalışmayacağımı bildiğim için başvurmadım bile ama bile bile başvurup gitmemek çok büyük aymazlık. Umarım bunu yapan arkadaşların çok istediği bir kurum sınav açar, sınırdan kaybederler ve sınavın olduğu gün bir çok kişinin keyfi gitmediğini öğrenirler.
-
@asımın-nesli ibra sorusu kaç puanlıktı arkadaşlar. Bide idari yargı yetkisinin sınırı ne olacaktı
-
Başvurup gitmeyen arkadaşlar bugün bir kişinin atanma ihtimaline engel oldunuz tebrik ederim!Zaten az bir alım var ondada başvuran kişiler fazla değişmiyor.Kim nereye isterse başvurur ama gitmeyeceğimiz sınavlara başvurmayalım en azından.
-
@luthor biliyor musun, bu hiç değişmeyecek
-
@accosator Bunun aynısı sgm ve bddkda da olacak bence.
-
@utku İbra sorusu 15 puandı.İdari yargı sınırları yerindelik denetimi yapamaması,İdarenin takdir yetkisini sınırlayamaması vb.. gibi olarak hatırlıyorum
-
@luthor evet olacak. Oluyor da , benim girdiğim bazı sınavlarda sınıfın yarısının gelmediği oldu. Ne de sınav başvurusu yapmak sınavın kendisinden daha kolay