2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bizim sınıf 54 kişilik ti yanlış saymadıysam 22 23 kişi vardı sınava giren
-
@asımın-nesli Gittim madde 2 yi görünce direk idari dava türlerini yazdım bıraktım ya. Gitti 15 puan bebek gibi
-
ilk oturumdan sonra ikinci oturuma katılım sayısı baya düştü.Bana göre 2. oturum daha zordu
-
@isimsiz sana yazamiyorum kardesim
-
@ilkhedefsgk neden hocam bir problem mi var
-
@isimsiz mesaj kısmı... telefondan yazilmiyor
-
- oturumda zorlamalarını anlarım ancak 2. oturum hiç olmamış. Biz iş müfettişliğine yönelik kanunlara baktık oralardan zorlarlar diye adamlar gitmiş iyuktan, 657 den kasmış. Tamam bunlarda kpss konusu ama ben klasik sınava yönelik çalışmadım bu konulara ve sınavda iyuk madde 2 diye sorarsa tabiki yapamam.
-
@black Hacı aynen öyle. Saçma sapan sorulardı. 1. Ve 3. Soru bildiğin yorum sorusuydu. Adam akıllı sorulabilecek bir sürü yer varken gidip en olmayacak sorular soruldu. Çok şaşkınım.
-
@erdemsrc oh be içim rahatladı. Bir ben mi patladım diyordum.
-
@erdemsrc kaç bekliyorsunuz peki hocam 2.oturumdan ?
-
@baumol valla bi fikir yürütemiyorum hepsıne bi şeyler yazdım ama 60 eder mi emin değilim.İlk oturumu gecersem mulakata kalırım dıyodum.Ama 2. oturumda patladım sürpriz oldu bana da.
-
@baumol 2.oturum benimde oldukça rezildi. 60 i bile tutturamayabilirim
-
Kamu yönetimi mezunu için 2. Oturum idealdi
-
@isimsiz Aynen hocam benim de öyle ya. İktisattaki bütçe açığı işsizlik ve enflasyon sorusuna nasıl yanıt verdiniz hocam ?
-
1 . oturum beni üzdü. Bi güzellik yaparlarmı okurken
-
Ben de 1. Oturumdan korkarken 2. Oturum mahvetti
-
- Oturuma da 100 luk kagit verdim ama bi onemi yok gibi:)
-
Eşşekliğime yanıyorum keşke biraz daha çalışsaydım hata ettim yine de umut var tabi
-
@baumol Dava türleride 2.maddede geçiyor hocam.Yanlış yazmamışsınız.
-
@asımın-nesli ama hocam yetki sınırlaması diyor. Yine de puan verirler mi sizce ?