2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
-
@black 4.soru 10 puan,7.soru 15 puandı hocam
-
@black Sorularda eksik yok mu ya ?
-
@Asımın-nesli eyvallah hocam
@Abdurrahim seçmeli sorularda olabilir ama benimde yaptığım sorular bunlardı diğerlerini hatırlamıyorum sanırım deniz iş kanunu iş süresi sorusundaydı birisi -
@black ben ilk sorudaki tanımlardan 2 sini yapamadım bi de Sendika özgürlüğü sorusunu tam cevaplayamadım, diğer sorularım tamdı ama puan olarak hesaplayınca baya eksik çıkıyor benim beklentime göre.. eksik sorular var hocam bence ama aklıma gelmiyor
-
Her sorudan yarım puan verseler 50 eder bi on puan lazım
-
@sınavuzmanyrd benimkide nasıl hesapsa
-
@sınavuzmanyrd yok hocam bu hesabı tek yapan sen değilsin benimde aynen öyle
-
@jakojoko Valla siz en azından ilk oturumu düşünüyorsunuz. Benimki de cinslik işte ilk oturum iyi diğer 2 oturum sallantıda. Keşke bol puanlı okusalar
-
@paretowilfredo hocam, sınav konuları arasında Borçlar Kanunu genel hükümler olması gerekiyordu ancak 15 puanlık kanununun hizmet sözleşmelerine de uygulanacak ibraya ilişkin düzenlemelerinin bulunduğu özel hükümlere giren 420. maddesi sorulmuştu, soruya itiraz etsek de acaba herkese bir +15 uygulanır mı sıkıntılı olarak görülen ikinci oturumda?
-
@demmahum hocam hizmet sozlesmeleri icinde isverenin sorumlulugu basligi altinda alt baslik olarak aciklaniyor "ceza kosulu ve ibra" olarak. Buradan sadede ibranin kurucu unsurlarini ve kurucu unsurlara aykirilik halinde ne olacagini sormus
-
@demmahum daha onceki senelerde de bu konudan soru gelmis
-
@mostramozic hocam o kısımlardan haberdardım aslında ama ilan metninde genel hükümler yazıyor o tarafı sormazlar, yazmıyor sonuçta diyerekten o kısımlara bakmamıştım
-
@demmahum Soruyu görmedim ama eğer dediğiniz gibi Sınav yönergesinde olmaması bir itiraz hakkı doğurur dostum. Ancak bu şekilde kuruma kabullendirerek puan ekletme kısmını zor görüyorum.
-
@paretowilfredo evet hocam ancak o soru olmadan değerlendirmeye tabi tutulması, bu seferde puanlama ve ortalama şartı olduğundan dolayi sürecin adaylar aleyhine işlemesine neden olmaz mı?
-
@demmahum Evet dostum ancak kurum daha önce de böyle soru sormuşsa ki sordu diyen arkadaşlar var, mevzuata aykırılık iddiasıyla başka süreçler işletilebilir zannediyorum ancak.
-
@demmahum hocam dpb ve çsgb sitesindeki ilan metninde aynen bu şekilde yazıyor;
"2) İkinci oturum: Anayasa hukuku, idare hukuku (genel esaslar, idari yargı, idari teşkilat),
ceza hukuku (genel esaslar), ceza usulü hukuku (genel esaslar), kabahatler hukuku, medeni
hukuk (aile ve miras hukuku hariç), borçlar hukuku, ticaret hukuku."diğer hukuk dallarında genel esaslar olarak belirtmiş ancak borçlar hukukunda bir şey yazmıyor sanırım siz diğerleri ile karıştırdınız.
-
@paretowilfredo Üstad sen söyle böyle sorular sorulur mu ya? Daha önce böyle bir uygulamaları yokken bu sene neden doğruyorlar bizi?
-
@baumol aslinda daha once boyleydi dostum. Bi tek gectigimiz alim istisnaydi. Evvelinde kazanan kisi sayisinin kadro sayisini grcmedigi sinavlar cogunluktadir.
-
@paretowilfredo hukuk sorularının bu kadar zor olduğu bir sene görmedim ben. Sorularını takip ettim. Genelde 1 sorusu spesifik tarzdaydı. Bunda tam 3 soru öyle.