2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@asımın-nesli Hocam ilginç bir durum var. Soruların yerleri değişik kağıtta ve o yüzden puanlamalar farklı yapılmış. Mesela jelinek bizde 15 puanken başka bir arkadaşta 10 puan. İyuk sorusu bizde 10 puanken onda 15 puan.
-
@baumol neden böyle bişey yapsınlar ki ?
-
@erkan Bilmiyorum ki. Bende o jilenek sorusu 3.soruydu. Başka sıralamada olan varsa bi bakalım duruma
-
@baumol yanlış hatırlamıyorsam bende de üçüncü soruydu o
-
@erkan acaba arkadaşlar mı yanlış hatırlıyor. Mesela bende iyük sorusu 6. Soruydu ve 10 puandı. Sizde de öyle miydi ?
-
@baumol sonlardaydı ama 6 mıydı hatırlamıyorum. Fakat 10 puanlikti
-
@baumol hocam soru sıralamaları ve puanlamalar herkeste aynı ama soruları ilk yazan arkadaş hatırladığı şekilde yazmış bende o sıralamaya göre puanları yazdım.
- soru genel/özel ayrımı (20 puan)
- soru jelinek sorusu
- soru ibraya ilişkin soru olması lazım
- soru görevden uzaklaştırma
- soru 657 disiplin cezası
- soru idari yargı yetkisinin sınırları
- soru adam çalıştıranın sorumluluğu (10 puan)
benim hatırladığım bu şekilde yalnız 3. soru görevden uzaklaştırma 4. soru ibra olabilir emin değilim. puanlamada 1. soru 20 puan, 6 ve 7 10 puan geri kalanları 15 puan olması lazım
-
@black Hocam o zaman arkadaş yanlış hatırlamış. Çünkü ben de sıralamayı bu şekilde yaptım. 2. Soru ibra 3.soru jelinek bu arada. Olması gereken olmuş o zaman teşekkür ederim
-
@baumol olabilir jelinek sorusu uzun olunca bana 2. soru da gibi gelmişti sanırım ibrayı sona bıraktığım için öyle oldu. peki diğerleri doğru mu ? disiplin cezası sorusundan eminim görevden uzaklaştırmadan sonraydı ama arasında başka soru var mıydı bilmiyorum
-
@black hayır yoktu Hocam. Sıralama bu şekildeydi
-
Arkadaşlar sorularda ve puanlamada bir problem yok. Yanlış bir bilgi vermemek adına gerekli düzeltmeleri yapıyım. Hakkınızı helal edin sınavdan ötürü biraz stres içindeydim. Herkes için hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Allah'a emanet olun.
-
@baumol Soruları rastgele yazdım arkadaşlar.Puanlama dediğiniz gibi. Jellinek bende de 3.soruydu.
-
@black evet hocam sanırsam öyle olmuş
-
@abdurrahim şimdi 2.oturumun bir sorusunu daha hatırladım ttk ya göre şirket birleşmesi veya ayrılmasına ilişkin bir soruydu ama ben bu soruyu seçmemiştim ayrıntılarını hatırlamıyorum
-
Jellinek sorusunda. Pozitif statü Hakları soruluyordu değil mi arkadaşlar. Çünkü devletin yapmakla yükümlü olması gibisinden birşey vardı sanki. Örnekler de ise negatif statüyü soruyor gibiydi siz ne yaptınız.
-
@safitürk69 hocam benim hatırladığım kadarıyla devletin yapması gerekenlerinin yanında yapmaması gerekenleri de belirtmesi nedir gibi soruyordu benim aklıma direkt negatif statü hakları geldi belki ben yanlış anlamışımdır
-
@safitürk69 temel hak ve özgürlükleri soruyordu verdiği örneklerle, negatif statü hakları yani.. Soru ise hakkın kanunda sayılmakla kalmayıp aynı zamanda devlete bunları koruma ödevi yükleyen haklar hangi sınıf haklardır tarzı birşeydi öz olarak
-
@safitürk69 soruda verdiği örnekler negatif statü haklarıydı ama benim anladığım negatif pozitif aktif statü ayrımı neye göre yapılıyor bu şekilde sınıflandırılmasının sebeplerini soruyor gibiydi
-
@utku kardeşim örnekler negatif statü, sorduğu soru ise pozitif gibi geldi bana bi kaç kare tırnak içerisindeki devletin yapmakla yükümlü olduğu gibisinden cümleyi okuduktan sonra pozitifi açıkladım. Hayırlısı olsun artık.
-
@safitürk69 hayırlısı olsun kardeşim. Bende nolur nolmaz diye hepsini yazdım zaten inşallah güzel puan verirler:))