2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
ne zaman açıklanır yazılısı acaba 1 sene beklemeyelim mi
-
1 sene bekleyeceksek askere gidip gelelim
-
@sosyalikilik önceki sınav yaklaşık 10 ay sonra açıklandı nerden kimden bilgi alacaz muamma
-
Bu tarz konularda en ağır işleyen bakanlık çsgb malesef
-
@alpagu hocam 10 ay nedir ya. 250 kisinin girdigi sinavi okumak bu kadar mi zor hergun 1 kisinin kagidi okunsa 250 gun yapar o da 8 ay 10 gun eder. Devlet Bey'e bağladım valla ülke gençligiyle top gibi oynuyolar. Keyfi bekletmeler, gelmeyen ilanlar, uzun suren sonuc aciklamalari.. Boyle olacagini bilsem liseye bile baslamaz gider iş kurardim..
-
Hukuk oturumunu insiyatifli okumazlarsa halimiz harap :))
-
Aaa bu sınava bende girmiştim hatırladım. :)hatta kazanma ihtimalim de var . Ancak unuttum gitti sizde unutun hatta kurum da unutmuştur bi ara okuruz diye bi köşeye atmışlardır kağıtları
-
10 aylık süre mülakat için olabilir mi? eski başlığa bakmıştım sınav 11 temmuz 2015 de yapılmış açıklanma 12 eylül 2015 zaten genelde 1,5 aylık bir sürede açıklanıyormuş burada 2 ay olmuş bence bu sınavda da çok sarkmaz asıl sıkıntı mülakat sonuçlarının açıklanması orada 1 yılı bile bulabilir
-
Sinavda gozetmen mufettislere ne zaman aciklanacagi ile ilgili soru sormuslar ve 1.5 ay gibi bir sure vermisler diye duymustum sinav esnasinda cevredeki arkadaslardan. İnsallah kisa surede aciklanir
-
@mostramozic buçuğu gitti kaldı 1 ay o zaman
-
@mostramozic Bana güzel bir Doğumgünü hediyesi versin o zaman iş teftiş
-
Memleketin en değerli çocuklarının vakitlerini boş yere çalıyorlar. Beklemek için gecerli sebep olsa bekleriz. Aslında kaybeden Türkiye oluyor
-
önceki sınav ilanı ile işe başlama arasında yaklaşık 1.5 sene var yakın arkadaşımdan biliyorum yazılısı da geç açıklanmıştı sonra araya 15 temmuz girdi mülakat tarihleri uzadı malum kurum içini gereksizlerden temizledi vs hala heryerde sancısını çekiyoruz mülakat sonrası 2 ay sanırım belli oldu daha sonra başlama derken tam 1.5 sene ben şarkı bitirmiş olurum şurda 1.5 senem kaldı
-
yok mu bi haber ne zaman açıklayacaklar acaba????????
-
Az önce iş müfettiş yardımcısı biriyle konuştum. 2015 Aralık'ta yazılı sınava girmişler. 2016 Haziran'da sonuçlar açıklanmış. 2016 temmuzda mülakata girmişler. 2016 Aralık'ta sonuçlar açıklanmış. 2017 Haziran'da işe başlamışlar. Duyunca şok oldum. Yine bu şekilde mı sürer acaba ? CSGB sürekli hantal davranmak zorunda mı ?
-
@nilayfb oyyy o ne öyle 1 yılı da geçiyor
-
@nilayfb benim arkadaşımda aynısını söylemişti beklemeyi bıraktım.
-
@abdulaziz niye böyle yapıyorlar ya? Zaten yeterince mağdur oluyoruz. İlana çıkıp 2 sene bekletmek neyin nesi ? Ve biz bu durumu neden kabulleniyoruz ?
-
@kazm inşallah o kadar beklemeyiz, inşallah bu sefer süreç hızlı işler.
-
@nilayfb ne yazık ki tek sebep bürokrasi.