2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@berktanell 2. Ve 3.oturumdan kesin geçicem de 1.oturum sakat ya. İnşallah geçeriz kardeşim
-
@buhara inşallah Kardeşim Allahım kimsenin emeğini zayi etmesin
-
@ilkhedefsgk katılıyorum 2. oturum daha zordu tamam 1. oturumda zordu ama en azından bu tip soruların geleceğini biliyorduk ve ona göre çalıştık ama hukuktan bu kadar dipte bucakta kalmış soruların geleceğini tahmin etmemiştim. Hukuk oturumdan seçmeli olarak ifade ve sorguya ilişkin bir soru bile vardı allahtan o soru seçmeliydi de diğer şıkkı seçip cevaplamıştım yoksa klasik sınavda ne sallayıp yazacaktık o soruya
-
@black 2. oturum çok kişiyi eler... zaten kağıtları okurken bunun farkına varacaklar. Umarım yazdığımız şeylerde sonuca değil de içeriğinde yazdıklarımıza 3-5 puan verirler. kendi istedikleri cevap değil diye üstünü çizerlerse vay halimize
-
@ilkhedefsgk gozetmenlerden biri moda mod okunmayacak demişti. Bekleyip görücez
-
@erkan @ilkhedefsgk sınav günü ben de gözetmenlerle sohbet fırsatı buldum. ve bana 55 57 gibi notların bırakılmayacağını mutlaka tamamlanacağını söyledi. ve ayrıca kağıtlar okunurken de kanaat kullanılabileceğinden bahsetti. mutlaka konuyla alakalı olan bir şeyler yazdıysan puansız bırakmazlar dedi.
-
@jakojoko hiçbir soruyu boş bırakmadım. Kazanma şansımı %50 olarak görüyorum. Ne çok ümitliyim ne de çok ümitsiz. En iyisi
-
@jakojoko umarım onların dediği gibi olur. ben de gözetmene sordum başmüfettişlerden oluşan komisyon okuyor biz bilemeyiz nasıl okuyacaklarını dedi. eğer asıl cevap değil diye üstünü çizmezlerse(2.oturum için söylüyorum) kazanma şansım yüksek allahın izniyle...
-
@erkan o zaman çok iyi ya inşaallah öyle olur. hayırlıca...
-
@buhara sadece birinici bölümden mi 5 sayfa verdin?
-
Arkadaslar ilk bolum ve ikinci bolumde yalnizca birer soruda yorum sorusu vardi onun disindaki sorular dogrudan kanun maddesinden cevap verilmesi gereken sorulardi. Bu ilk klasik sinavimdi bu yuzden size sormak isterim.
Ben hemen hemen kanunlardaki cevaplari yazdigimi dusunuyorum ve sinav sonrasi kontrol ettigim kanun maddelerinin nasil bir zorlamayla 3-4-5 sayfa yazilabilirdi diye dusundum. A-B secenekli tüm sorularimi cevapladiniz yoksa soruda istedigi kanun maddesindeki tanimlardan fazla seyler de mi yazdiniz?
- Oturum daha yorum agirlikli oldugu icin bu oturumda belki mumkun ama ilk iki oturumda cevabi belli dogrudan kanun maddelerinden sorulan sorulara nasil 3 sayfa ve uzeri cevaplar verildi bunu bir turlu cozemedim
-
@25torsteinn yok hocam tüm bölümler toplamı 5 sayfadır 2 bölümde 2 sayfa vermiştir yoksa herhangi bir bölümde 3 sayfanın üstüne çıkmak için ya çok büyük yazmak lazım ya da cevapları destansı şekilde anlatarak uzatmak lazım. Ben bir tek son oturumda kağıt alacaktım sonra neyse dedim hem yoruldum hemde uzattıkça cümlelerim tekrar etmeye başlıyor dedim kısa kestim artık olduğu kadar
-
@mostramozic bazı kişilerin yazısı büyük olabiliyor. Bence 5 sayfa normal. Ben mesela 3 sayfa yazdım ama yazım çok küçük kağıt kullanmasını iyi bilirim. Birinci oturum için iki sayfa yazamazsin fakat ikinci ve üçüncü oturum konuları ve ayriyeten yazınizin büyük olması ikişer sayfa yazdirir.
-
ben 1. oturumu full yaptım sadece istediklerini yazdım 2 sayfa verdim 2.sayfanın arkası boştu yani arkalı önlü 1.5 sayfa. 2. oturumda da arkalı önlü 1.5 sayfa verdim. 3. oturumda arkalı önlü 1 sayfa verdim. ama benim yazım oldukça küçük olduğundan bunlara 1 er sayfa daha ekleyebiliriz. 5 sayfa verenler gördüm sınavda çok şaşırmıştım. Helal olsun diyorum ben o kadar yazsam elim şişer
-
Önemli olan ne kadar çok yazdığımız değil ne yazdığımız. Sonuçlar açıklaninca gorucez zaten.
-
@nilayfb kesinlikle öyle... sonuçlar herşeyi ortaya koyacak
-
Klasik sınavlarda kesin şu oturumu geçerim yargısı bence yanlış. İstediğiniz kadar yazın, sınav komisyonuna hitap etmezse hiçbir anlamı yok. O yüzden sonuçlar açıklanana kadar temkinli beklemekte fayda var. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@black şarşırdım ya bazen öyle ilginç arkadaşlar çıkıyor biliyosun:))
-
@nilayfb tabi 3 sayfa normal benim dediklerim 2 3 tane ek kagit alanlar yazilarinin olaganustu buyuk olmasi disinda aklima baska secenek gelmiyor o kagitlarin dolabilmesi icin
-
@25torsteinn Yok artık Lebron James toplam tabii ki