2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@abdulaziz vergi müfettiş yardımcılığı için daha fazla kişi alınıyor daha ağır bir sınav yapılıyor. Ama süreç daha hızlı. Haziranda sınav olmuş yanlış bilmiyorsam Ağustos Eylül gibi sınav açıklanmış, Aralık'ta da mülakat oldu yakın tarihte sonuçlar açıklanacak diyorlar. CSGB nin farkı ne onu anlamadım .
-
@nilayfb çsgb genel olarak açtığı sınavları geç açıklıyor. arayacak bi numara falan olsa arayalım diyecem ama oda işe yarar mı bilmiyorum.
-
en yakın arkadaşım aynı kurumda birlikte çalıştığım nöbet tuttuğum aynı süreci yaşadı 1.5 sene sürdü resmen ama kazandı gitti darısı başımıza inş ama baya geç açıklanıyor araya 15 temmuz filan girmişti umarım bu sefer aynısı olmaz
-
@alpagu 1.5 sene çok uzun bi süreç babam şimdiden soruyor ne oldu diye
-
Umarım o seneye özgü bir durumdur.
-
@abdulaziz malesef çsgb yavaş bu konuda denetmen yardımcılığı da iş teftiş de sınava gir girdiğini unut bekleme açıklanır da kazanırsan oh ne ala bir taraftan da çalışmaya devam
-
Her sene o şekilde olacak diye bir kaide yok. Ondan önceki alımı çok kısa sürede gerçekleştirdiler mesela. Bekleyip görücez
-
Ama vergi mülakatı sgk teftisten önce açıklanırsa intihar ederim
-
@erkan Zaten dha önce açıklanacak
-
@erkan umarım çabuk açıklanır kardeşim ne kadar erken o kadar iyi kendi yolumuzu çizeriz.
-
Arkadaşlar Merhaba Cuma günü sınav hizmetleri birimini 0312 296 70 84 numaralı telefondan aradım sınav kağıtlarının yeni okunmaya başlandığı en az 1,5-2 ay süreceğini söyledi açan kişi.kaymakamlık sınavına 10000 üzerinde kişi giriyor 1 açıklanıyor %60 katılımın olduğu 240 kişinin kağıdı nasıl 3 ayda açıklanıyor anlamadım ve şuan kurumun sınav hizmetlerinde eğitim alan herhangi bir promosyon yada eğitimde yok.sosyal medyayı aktif kullanan sayın Bakanımıza bu durumu iletmeliyiz
-
@berktanell sayin bakanımız iki gündür çeşitli kanallarda canlı yayına çıkıyor. Herkes bir olup SGK denetmen yardımcılığı ile ilgili soru soruyor ama 1600 kişi beklemesine ragmen hiç bir açıklama yapmadı. İş müfettis yardımcılığı için bize dönüş yapacağını sanmıyorum. Sınav günü de 1.5 ay sonra açıklanır demişlerdi cuma günü de öyle demişler. Ben artık anlam veremiyorum gerçekten. Bir daha peşine düşmüycem sınavlara girip arkama bakmiycam demekki böyle olması gerekiyor.
-
@berktanell İs müfettişliği ve Kaymakamlik sınavının alakası bile yok. Kaymk'da bir kaç kelimelik cevaplar var.. Karşılaştırma biraz saçma olmuş. Klasik bir sınavın 30-45 gün arası açıklanması normal. 20 gün sonra okumaya başlamaları saçma olmuş
-
Katılım az olmuş ,ayrıca birinci bölüm çok zordu eger kotayı tam doldurmak istiyorlarsa barajı geçirmek için uğraşırlar ki zannetmiyorum diger bir durumda muhtemelen 80 kişi alınmayacak gibi görünüyor
-
Arkadaşlarr...
Çsgb yi tanıyın artık
Unutun bu sınavı
Yoksa çok stres olursunuz benden tavsiye
-
@25torsteinn hocam sınıftaki gözetmenin söylediğinden anladığım kadarıyla katılımın normal seviyede olduğunu kastetti. Ayrıca bu işin sonunda 80 kişi almayacaklarına eminim muhtemelen sınava katılmayanları hesap ederek sayıyı belirlemişlerdir tabi en son mülakata kalanlar gerçekten kadroyu çok hak eden kişiler olursa belki 80 kişi alırlar.
-
@buhara kaymakamlıkta bir kaç kelime olsada kaç bin 10000-25000 arası kişi giriyor insanlar iş teftiş sınavında da sayfa sayfa yazıp kağıt vermediler herhalde karşılaştırma az bile sonuçta eğitim kadrosu olan bir bakanlıktan bahsediyoruz Sayın Bakanımız çalışma hayatının içinden gelen biri ulaşabilsek yardımcı olur kanaatindeyim saygılar bunlar sadece benim düşüncem saygı duyuyorum açıklamalarınıza başarılar
-
Ben 5 sayfa verdim sinifin çoğu da öyleydineyse tartışma uzamasın. Tez zamanda açıklanır inşallah kardeşim
-
Bu sınavı unuttum şahsen. sınavda ki gözetmen müfettişler 1.5 ay sonra açıklanır dedi ama çokta inanmak istemiyorum buna. Ayrıca 1. bölüm e zor diyenler var 2. bölüm daha zor değilmiydi. 1. bölüm bana çok kolay geldi ama 2. oturum (hukuk) değişik değişik sorular vardı... bence 2. oturumu daha az kişi yapmıştır. 2.oturumu kıt puanlarla okurlarsa sınavı 20 kişi bile geçemez
-
@buhara 5 sayfa veren herkes derece yapar inşallah öyle olur kardeşim maşallah iş kanunlarını sular seller gibi biliyorsun demekki Başarılar