Arkadaşlar aranızda İdari hakimlik sınavına da girecek olanlar da var mı ? İzmir Depremi dolayısıyla sınavın 19-20 Aralık tarihine ertelenmesini istiyorlar. Haliyle Vmy sınavı ile çakışacak bu durumda. İkisine girecek olanlar madur olacak malesef benim gibi bu durumda. Deprem yüzünden ertelenmesine karşı değilim o bölgede girecek olan arkadaşlar için kolay bir durum değil evet ama neden 19/20 Aralık olsun diye özellikle bu tarih seçilerek dilekçe yazılıyor. Daha sonra ki hafta olsun veya önceki hafta. Yanlış mı düşünüyorum ?
mett01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@gag sağol kardeşim. o zaman yeni iş mahkemeleri kanununa çalışacaz. Çok önemli bir bilgi bence , arkadaşlar eskisine çalışmasınlar
-
Arkadaşlar iş mahmeleri kanunu yeni onaylandı , ona mı çalışacaz ? Yoksa eski 5521 sayılıya mı ?
-
@mett01 ( mahkemeleri olacak pardon. ) 7036 sayılı yeni iş mahkemeleri kanunu
-
@onuktekin o vakit bizim de itiraz etmemiz lazım yapmamaları için 19/20 Aralık’ta ya da bilmiyorum napmamız lazım. Çünkü çok fazla yazan var, üstelik yazmaları için baskı yapanlar dershane sahipleri ve açıklamaları da şu: Anlamıyorum neden itiraz etmiyorsunuz 19/20 Aralık olması için, siz de tekrar etmiş olursunuz hem! Ee tamam da 19/20 olursa vmy ye girenler ne olacak ? Nasıl bir bencillik bu. Madem ertelenmesini istiyorsun 26/27 Aralık yapılsın. Neden özellikle belirtiyorsun 19/20 Aralık diye !
mett01 tarafından gönderilen son iletiler
-
@karar ben de yazdım cimer’e. Arkadaşlar lütfen sizler de yazın çünkü 19/20 Aralık olması yönünde baskı yapıp yazan çok
-
@KamuAdayı, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı ben de varım haliyle +1
dostlar bu konuda cimerden destek verecekler bildirirse buradan hep beraber ortak bir metin ile başvurumuzu yapalım sayımızı da bilelim.
-
@KamuAdayı Twitter da mesela ösym başkanlığının attığı twitlerin altına, Facebook da hakimlik grupları var orda mesela dershane sahibi örgütlüyor kaç gündür ,akşam twit atacaz haberiniz olsun ,sonra dilekçe yazsın herkes İzmir’de olmayanlar dahil ve gruptaki kişi sayısı çok fazla.
-
@onuktekin o vakit bizim de itiraz etmemiz lazım yapmamaları için 19/20 Aralık’ta ya da bilmiyorum napmamız lazım. Çünkü çok fazla yazan var, üstelik yazmaları için baskı yapanlar dershane sahipleri ve açıklamaları da şu: Anlamıyorum neden itiraz etmiyorsunuz 19/20 Aralık olması için, siz de tekrar etmiş olursunuz hem! Ee tamam da 19/20 olursa vmy ye girenler ne olacak ? Nasıl bir bencillik bu. Madem ertelenmesini istiyorsun 26/27 Aralık yapılsın. Neden özellikle belirtiyorsun 19/20 Aralık diye !
-
Arkadaşlar aranızda İdari hakimlik sınavına da girecek olanlar da var mı ? İzmir Depremi dolayısıyla sınavın 19-20 Aralık tarihine ertelenmesini istiyorlar. Haliyle Vmy sınavı ile çakışacak bu durumda. İkisine girecek olanlar madur olacak malesef benim gibi bu durumda. Deprem yüzünden ertelenmesine karşı değilim o bölgede girecek olan arkadaşlar için kolay bir durum değil evet ama neden 19/20 Aralık olsun diye özellikle bu tarih seçilerek dilekçe yazılıyor. Daha sonra ki hafta olsun veya önceki hafta. Yanlış mı düşünüyorum ?
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar saçma bir soru olabilir size göre ama emin olmak için sormam gerek:) başvuru formuna hali hazırda çalışanlar iş bilgilerini giriyor mu , yoksa sadece çalışıp işi bırakanlar mı iş bilgilerini giriyor , iş deneyim bilgileri yazan yere ?
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
E devletten nerden bakılıyor puan durumuna girdim bulamadım arkadaşlar ?
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaşlar olur da mülakatı geçersek Ankara’da mı görev yapacağız sürekli ? Bir de ocak 2018 net maaşı ne kadar ?
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@sirius gördüm bende onu. Ben başka bir şey sormak için aradım telefonda ki kişi, yukarda söylediklerimi söyledi, grubunuz varsa arkadaşlarına iletirsen sevinirim dedi