TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI

KPSS A
    307
    2188
    498706
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Buhara
      Buhara @berktanell Son düzenleyen:

@berktanell 2. Ve 3.oturumdan kesin geçicem de 1.oturum sakat ya. İnşallah geçeriz kardeşim😇

Başaracağız!

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        berktanell @Buhara Son düzenleyen:

@buhara inşallah Kardeşim Allahım kimsenin emeğini zayi etmesin 🙏

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • B
          black @ilkhedefsgk Son düzenleyen:

@ilkhedefsgk katılıyorum 2. oturum daha zordu tamam 1. oturumda zordu ama en azından bu tip soruların geleceğini biliyorduk ve ona göre çalıştık ama hukuktan bu kadar dipte bucakta kalmış soruların geleceğini tahmin etmemiştim. Hukuk oturumdan seçmeli olarak ifade ve sorguya ilişkin bir soru bile vardı allahtan o soru seçmeliydi de diğer şıkkı seçip cevaplamıştım yoksa klasik sınavda ne sallayıp yazacaktık o soruya 🙂

ilkhedefsgk 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ilkhedefsgk
            ilkhedefsgk @black Son düzenleyen:

@black 2. oturum çok kişiyi eler... zaten kağıtları okurken bunun farkına varacaklar. Umarım yazdığımız şeylerde sonuca değil de içeriğinde yazdıklarımıza 3-5 puan verirler. kendi istedikleri cevap değil diye üstünü çizerlerse vay halimize 🙂

"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden zekasını anlarsın" Mevlana

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              erkan @ilkhedefsgk Son düzenleyen:

@ilkhedefsgk gozetmenlerden biri moda mod okunmayacak demişti. Bekleyip görücez

jakojoko ilkhedefsgk 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • jakojoko
                jakojoko @erkan Son düzenleyen:

@erkan @ilkhedefsgk sınav günü ben de gözetmenlerle sohbet fırsatı buldum. ve bana 55 57 gibi notların bırakılmayacağını mutlaka tamamlanacağını söyledi. ve ayrıca kağıtlar okunurken de kanaat kullanılabileceğinden bahsetti. mutlaka konuyla alakalı olan bir şeyler yazdıysan puansız bırakmazlar dedi.

''Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak.'' Mustafa Kemal Atatürk
                Uzman Yardımcısı

E ilkhedefsgk 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • E
                  erkan @jakojoko Son düzenleyen:

@jakojoko hiçbir soruyu boş bırakmadım. Kazanma şansımı %50 olarak görüyorum. Ne çok ümitliyim ne de çok ümitsiz. En iyisi😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ilkhedefsgk
                    ilkhedefsgk @jakojoko Son düzenleyen:

@jakojoko umarım onların dediği gibi olur. ben de gözetmene sordum başmüfettişlerden oluşan komisyon okuyor biz bilemeyiz nasıl okuyacaklarını dedi. eğer asıl cevap değil diye üstünü çizmezlerse(2.oturum için söylüyorum) kazanma şansım yüksek allahın izniyle...

"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden zekasını anlarsın" Mevlana

• ilkhedefsgk
                      ilkhedefsgk @erkan Son düzenleyen:

@erkan o zaman çok iyi ya inşaallah öyle olur. hayırlıca...

• 25Torsteinn
                        25Torsteinn @Buhara Son düzenleyen:

@buhara sadece birinici bölümden mi 5 sayfa verdin?

B Buhara 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          mostramozic Son düzenleyen:

Arkadaslar ilk bolum ve ikinci bolumde yalnizca birer soruda yorum sorusu vardi onun disindaki sorular dogrudan kanun maddesinden cevap verilmesi gereken sorulardi. Bu ilk klasik sinavimdi bu yuzden size sormak isterim.

Ben hemen hemen kanunlardaki cevaplari yazdigimi dusunuyorum ve sinav sonrasi kontrol ettigim kanun maddelerinin nasil bir zorlamayla 3-4-5 sayfa yazilabilirdi diye dusundum. A-B secenekli tüm sorularimi cevapladiniz yoksa soruda istedigi kanun maddesindeki tanimlardan fazla seyler de mi yazdiniz?

1. Oturum daha yorum agirlikli oldugu icin bu oturumda belki mumkun ama ilk iki oturumda cevabi belli dogrudan kanun maddelerinden sorulan sorulara nasil 3 sayfa ve uzeri cevaplar verildi bunu bir turlu cozemedim
                          N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • B
                            black @25Torsteinn Son düzenleyen:

@25torsteinn yok hocam tüm bölümler toplamı 5 sayfadır 2 bölümde 2 sayfa vermiştir yoksa herhangi bir bölümde 3 sayfanın üstüne çıkmak için ya çok büyük yazmak lazım ya da cevapları destansı şekilde anlatarak uzatmak lazım. Ben bir tek son oturumda kağıt alacaktım sonra neyse dedim hem yoruldum hemde uzattıkça cümlelerim tekrar etmeye başlıyor dedim kısa kestim artık olduğu kadar

25Torsteinn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • N
                              nilayfb @mostramozic Son düzenleyen:

@mostramozic bazı kişilerin yazısı büyük olabiliyor. Bence 5 sayfa normal. Ben mesela 3 sayfa yazdım ama yazım çok küçük kağıt kullanmasını iyi bilirim. Birinci oturum için iki sayfa yazamazsin fakat ikinci ve üçüncü oturum konuları ve ayriyeten yazınizin büyük olması ikişer sayfa yazdirir.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • ilkhedefsgk
                                ilkhedefsgk Son düzenleyen:

ben 1. oturumu full yaptım sadece istediklerini yazdım 2 sayfa verdim 2.sayfanın arkası boştu yani arkalı önlü 1.5 sayfa. 2. oturumda da arkalı önlü 1.5 sayfa verdim. 3. oturumda arkalı önlü 1 sayfa verdim. ama benim yazım oldukça küçük olduğundan bunlara 1 er sayfa daha ekleyebiliriz. 5 sayfa verenler gördüm sınavda çok şaşırmıştım. Helal olsun diyorum ben o kadar yazsam elim şişer

• N
                                  nilayfb Son düzenleyen:

Önemli olan ne kadar çok yazdığımız değil ne yazdığımız. Sonuçlar açıklaninca gorucez zaten. 😂

ilkhedefsgk 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • ilkhedefsgk
                                    ilkhedefsgk @nilayfb Son düzenleyen:

@nilayfb kesinlikle öyle... sonuçlar herşeyi ortaya koyacak

• E
                                      erkan Son düzenleyen:

Klasik sınavlarda kesin şu oturumu geçerim yargısı bence yanlış. İstediğiniz kadar yazın, sınav komisyonuna hitap etmezse hiçbir anlamı yok. O yüzden sonuçlar açıklanana kadar temkinli beklemekte fayda var. Hakkımızda hayırlısı olsun

• 25Torsteinn
                                        25Torsteinn @black Son düzenleyen:

@black şarşırdım ya bazen öyle ilginç arkadaşlar çıkıyor biliyosun:))

• M
                                          mostramozic @nilayfb Son düzenleyen:

@nilayfb tabi 3 sayfa normal benim dediklerim 2 3 tane ek kagit alanlar 😄 yazilarinin olaganustu buyuk olmasi disinda aklima baska secenek gelmiyor o kagitlarin dolabilmesi icin

• Buhara
                                            Buhara @25Torsteinn Son düzenleyen:

@25torsteinn Yok artık Lebron James😂 toplam tabii ki😃

Başaracağız!

• 1
                                            • 2
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 109
                                            • 110
                                            • 43 / 110