Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük ise basladim. Güzel şeyler olmasını umut ediyorum. Bazen birşeyleri çok da üstüne düşmeden istediğinde gerçek oluyor. Bugün içimden yağmurda sırılsıklam islanmayi diledim(keşke başka bir şey dileseydm) bir saat yağmurun altında kaldım. İyi geldi. Yağmurdan sonra açan çiçeklere inaniyorum. Güzel insanlara ve samimiyete herkese ve her şeye rağmen inaniyorum. Bir gün her şeyin unutulacagina inaniyorum.
-
Sevgili günlük bugün de sonsuz belirsizlikler ve soru işaretleri içinde boğuşup durdum. Hala kesin olan bir şey yok hayatımda. Acaba öğle mi böyle mi diye düşünüp duruyorum.
Ama bugün iyi ders çalıştım işe gitmedim bugün. 1 ay sonra işten ayrılıp kütüphaneye kapancağım inşallah o zaman ders daha çok çalışacağım için vicdanımda rahat olacak.
Ayrıca 8 yıldır olduğu gibi bugün de "onu" çok seviyorum ve çok özledim. İyi geceler.
-
Sevgili günlük iş güç derken seni ihmal ettim farkındayım. Gerçi yazmaya değer büyük değişikliklerde olmadı hayatımda. Ufaklık hastalandı, düzeldi falan. Onun dışında banka kredisinin bir taksidini daha ödedim. Ayın 16. itibariyle öteki ayın 15 ini beklemeye koyuldum. Neyse ki yarısını tamamladık
-
sevgili günlük bu yaşamda en çok insanların vermiş oldugu sözlere inandım ama hayat riyakarlık,menfaat üstüne kurulmuş bunu fazla düşünmemiştim,bundan sonraki yaşamımım da yola çıkacagim insanları daha fazla analiz edecem sonra virajı alamayıp bariyerlere çarpmak istemiyorum
-
Sevgili günlük bu hayatta iyiniyetli 3.kişi hep ben olmak zorunda mıyım?? Medeni kanun iyiniyeti koruyor da insanlar hiç korumuyor üzüyor be ...
-
Merhaba sevgili günlük
Bugün acı ama gerçeklerden bahsetmek isterim.
Yıl olmuş 2018 hala ilan bekliyoruz
Metallica dan Sad but True ile bile anlamsız gerçekler. Neden ben diye soruyorum hep günlük. Cevabımı bulursam yine yazarım. -
Sevgili günlük,
Herkes gibisin demisti, herkes gibi oldum. Insallah mutludur. -
Bu hafta çok yoğun yorucu ve moral bozucu geçti günlük kardeş her şeye rağmen ayaktayız çok şükür.
-
Sevgili günlük Konya'dan sonra Ankara havası modumu değiştirdi. İnsan bildiği ve yaşamak istediği yerlerde insan. Yoksa Maldivlerde olsak ne yazar, hayat yine sıkar
-
2 sene sonra atanma iş ilan sınav düşüncesi olmadan yaklaşık bir hafta geçirdim. Ve anladım ki ölümün olduğu yerde anlamsız kaygılarım varmış. Ölüm unutulan gerçek ölüm. Buraya yazmamın sebebide anlatacak kimsenin olmaması
-
@hamzaömerhalid başın sağolsun.
-
@hamzaömerhalid basiniz sag olsun meakni cennet olsun insallah.
-
sadece aşık oldugum ve çok sevdigim için pişmanmıyım muallak ta kaldım ama terkedilmeyi hiç bir zaman hak ettimmi oda muallak diyecegim şu ki sevgili günlük hayatım hep arafta ve muallakta
-
Sevgili günlük bazen tüm insanları kucaklayacak kadar sevgi dolu bazen de kimseyi görmek istemeyecek kadr mesafeliyim. Hayat en iyi öğretmendir sözü var ya daha yeni anlıyorum. Hayat bana en çok yalnızlığı öğretti kimseye alismamayi kimsem yokmuş gibi yaşamayı. şimdi yalnız kalmak istiyorum çünkü alıştım. Ya da istemiyorum ama zorundayım.. Neden bana en çok bunu öğretti. Sonra bir de sabrı. Sabırlı olmayı annemden öğrendim. Güzel annem keşke bu kadar sabırlı olmasaydik. En çok kendimizi dusunseydik.
-
@cemre senin gibiydim 3 sene .4 ay önce kimseye eyvallahım yoktu,ama bir gün eyvallah ettigim bir kişi oldu, pişmanmıyım eskiye dönüp baktıgım da evt şimdi hem evt hem hayır , sana kurban olurumdan, beni hiç bir zaman bırakma söylemlerinden, seni sevmiyorum artık demeye başlandıgında kimseye güvenmemeye başladım.sen en dogrusunu yapıyorsun bence
-
@mertmert herkes aynı yollardan geçiyor galiba. Ben de aylar öncesi buralarda az aglamadım. Sevdiğin kişiden böyle darbe alınca kendine gelmek çokzormus.. Niye yalan söyledin de diyemiyorsun biliyor zaten ne yaptığını. Sonra beş dakikaları senden kıymetli oluyor...
-
aynen mert uykum var hadi ne söyleceksen söyle gibi
-
@mertmert ama bu işler böyle ama dik durmak lazım şunu da unutma yarın bir gün senin ahın onu ters yüz edecek cemre
-
@mertmert ne yaşar bilmiyorum ama yaşattığını yaşarsa işi zor zamanla.daha iyi olursunuz inşallah . iyi geceler
-
Hayat güzel yanlis insanlara uzulmekle zaman harcamayin arkadaslar gun gelince cok unutuyorsunuz