Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlükkk,
Bu gece cok cok hos bi tevafukla seninleyim. Benim bi tane caniminici bi dostum var, herseyim bitanem..daha ne yazsam az kalir onu anlatmaya. O da benim gibi hala ise girmeye ugrasiyor:) ama bu forumla hic alakasi olmayan birisiydi. Hatta ben anlatirdim ona, bakma oralara vs derdi.
Neyse bu aralar onun da “misafir” gerekcesiyle ders calismasinda sorunlar vardi. Gun icerisinde zaten surekli konusuyoruz, birbirmizi rahatlatmaya calisiyoruz derken derkennn biraz once bana mesaj atti.. “bi daha misafire soylenmeyecegim:( biraz once bi yerde okudum da misafir bereketiyle gelirmis” dedi.
Tam teselli verecektim ki forumda birkac hafta evvel bu basliga yazdigim yazi aklima geldi. Misafire soylendigim, ama soylendigim misafirlerin geldigi gun umudunu kestigim sinava girecegimi ogrendigim yazi️ dedim yoksa sen forumda gunluk basligini mi okudun dedim, evet dedi️️dedim o benim
En guzeli de ne biliyormusun gunluk, en yakin dostumla birbirmizi hic tanimadigimiz su mecrada da birbirmizin kalbine dokunabilmişiz
Onun gibi bi dostum iyiki var. canim arkadasim.. ise girdigimiz gunlerde bunlar hep bizim icin guzel ani olarak kalcak simdi calismaya devam, vazgecmeden pes etmeden.. -
bir gün yalnz kalırsan kendi kendine sor; gidecek bir yerim vardı,orayı'da yıktım ; bunu devamlı tekrar et aklın başına gelsin
-
@mertmert hosgeldin:)))
-
@1umut h.bulduk nasılsın yazılarına baktm da benden daha fazla isyandasın
-
@mertmert :))))) sen yokken buralar isyansiz kalmasin demistim️
-
tamam görevi sana devrediyorum, gözüm arkada kalmayacak demek ki
-
Günlerim iğnelerle geçiyor sevgili günlük, kışın tüm yükü de sırtımdaymış. Ama asıl mesele bu değil biliyorsun ruhu dayandığı sürece bedeni de dayanabiliyor insanın ama aksi zor oluyor. İnsan ruhuna bu kadar yüklenmemeli.
-
Eli kolu bağlayan şeyler sıralı tam liste
- Belirsizlik
Mezun oldun, devlet yolunu seçtin, emek verdin, puanı aldın.
Neden?
Hayatımın bu günlerini, en sevdiğim sayı olan 23 yaşımı tam anlamıyla böyle mi geçirecektim.
Her gün sabah masa başında ders çalışmayı bırakmasan da günün sonunda kafanı yastığa koyunca iş ilanlarına bakmak, işi olan arkadaşlarının profiline bakmak, kendine bunu yapmak niye?Seni bıktıran elinde olmayan sebepler, yürümeyen işler, belki de yüzüne gülmeyen talih.
Ama bu güne kadar kendini hep şanslı hissetmiştin?Her gece aynı sanrı. Ya devam et ya bırak.
Bırakmanı engelleyen verdiğin emek, kurduğun hayaller, alacağın tatmin, ayaklarının üstünde durabildiğini kendine göstermek.“Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez.”
Devam ettiysen ya da bıraktıysan 1 sene sonra buraya dön ve güncelle.
-
Sevgili gunluk,
Bugun sevinme sirasi bendeymis hamdolsun. Tek kişilik kadroya basvurdum ve kazandim. Bana nasip eden Rabbim sizlere en iyisini versin tez zamanda insaAllah. -
@ebruuu cok sevindim️️️Hayirli ugurlu olsunn, gozunaydin
-
@1umut Allah razi olsun hocam. Insanin emegiyle kul hakki olmadan kazanmasi muthis bir sey hepinize nasip olsun hepiniz tadin bu duyguyu
-
. . . . . . . .
-
sevgili günlük
bugün ilk kez içten güldük
şükür -
Sevgili günlük, bugünde duaya devam Allahım sen kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eyle
-
sevgili günlük
bu promosyonda da atanamadık
peki pes ettik mi ?
hayır -
aldanma diye bir şey yoktur, sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve insanı aldandıgı degil,en çok güvendigi aldatır. Ve diyorum ki bakın etrafınıza hak vereceksiniz
-
bu dünya'da bizlere cenneti vaad edenler,cenneti bu dünya'da yaşıyorlar
-
evt sevgili günlük sende olmasan içimi dökecegim kimse yok demiyorum bulundugum konum yüzünden kimseye bir şey anlatamıyorum,yine uzun bir süre gelemiyecegim, geçenlerde gittigim de 27 gün gelememiştim,şimdi gidecegim biraz daha uzun sürecek ve gidecegim yerde fazla vaktim ve internete girme ihtimalim olmayacak sanırım.neyse ben yanlış zamanda, yanlış mekanda bir insan tanıdım ve tam 42 ay sürdü bu zaman aralıgında beni çok sevdigini aşık oldugunu,kurban olurum sana, falan söylerdi her konuşmamızda beni sakın bırakma ben bıraksam da sen beni bırakma derdi.2017/ 30 agustosta aniden ayrılmak istedigini söyledi ve ayrıldık ama belli aralıklarla konuşmaya devam ettik her konuşmamızda senin benim bir parçam oldugunu anladım seni özlemişim derdi.bu konuşmalar 19 mart'a kadar sürdü ve sonra aniden ben başkasıyla konuşuyorum dedi ve ben ne oldugunu tam anlamadım.neyse dedim ya yanlış zaman, yanlış mekan'dan ötesi, o kişinin, kişiliginin oturmadıgını,başkalarının tavsiyesiyle hareket ettigini,başkalarının hayatını yaşadıgını, kendi hayatını yaşamadıgını,ilişkilerde başından olumlu ve olumsuz ne iş geçsede arkasına bakmadıgını,hayalleri için herhangi bir gayreti olmadıgını,sevgisi ve aşk'ı önemsemedigini ve en önemlisi benim için, herhalde seni seviyorum dedikten sonra başkasıyla çıkması anlayamıyorum,bu ne hız bu ne acele (ama atalarımın bir sözü var;hızlı giden atın b..ku seyrek düşermiş) o zaman anladımki allahtan devam etmemişim sadece anı yaşamak isteyen bir insan oldugunu yeni yeni farkettim bazen insanın gözü aşktan ve sevgiden kapanırmış ya, hiç bir olumsuz şeyi sevdigine yakıştıramazmış aynen bende öyle olmuştum.farkettim ama çok acı çektim, bu arada böyle uzun süre gitmelerim onun yüzünden sevgimi köreltmeye çalışıyorum başardınmı dersem biraz, başarırmıyım yessss, evt bende ona dedim, sen hiç bişeyde başarılı ve mutlu olamazsın sadece mutlu görünürsün,çünkü geçmiş'e bakmıyorsun,geçmişe bakıp'ta ders almıyorsun dedim.ha,mutlu olmasını istermisin isterim ve ama kılına da zarar gelmesini istemem,beddua etmem,sadece bana yaşattıklarını yaşaması için kendisine uzun bir yaşam temenni ediyorum, ben sadece Allah'a havale ederim ve herkesin adaleti şaşsa bile Allah'ın adaletinin şaşmayacagını biliyorum.bu gün akşam saat'lerinde yola çıkacam.sevgili günlük bana bunları da neden yazıyorsun ve aklına nerden geldi, mert dersen gidecegim yerden geldikten sonra tabi bazı şeylerden kendimi arındırmış olacam o arada umarım, bu yazıyı okuyup biraz geçmişten ders alıp ve offf neler yaşamısın demek ve sonunda da bu yazılanları okudukça hayatının bir insan etrafında dönmedigini ve anlayacagım zannedersem,burdaki arkadaşlara da saglık mutlu ve iş sahibi olmalarını temeni ederim .kalın saglıkcakla
-
@mertmert hak eden hakkıyla yaşarken, hak etmeyen yaşama sanrısıyla yaşar. Bugün sana yaptığını, yarın senden sonrakine yapmayacağından veya ona yapılmayacağından emin değilim. Öyle bir şey olursa ve sana geri dönmek istiyorum derse buraya uğra. O zaman söyleyeceklerim, şimdikilerden çok daha önemli olacak.
-
şuaralar söylediğim tek şey imtihan dünyası