Sevgili Günlük📝
-
Korkmaktan bile yoruldum. Beklemekten hergün bir umut sebebi aramaktan yoruldum. Atanmak nasip olacak mı bilmiyorum ama dışarı çıktığımda veya biryere giderken gelirken hiç olmuyor ama bir kafeye oturduğumda, evde olsaydım şu kadar ders çalışırdım , daha şu kadar sayfa var kaç günde bitiririm , ilan ne zaman gelir sayısı düşük olursa ne yaparım kazanamazsam me olacak, aileme ne dicem 1.5 senedir evdeyim vb vb birsürü vb şeyleri düşünmeden yaşamak yürümek gün geçirmek istiyorum.
-
Memur olmadan önce işsizlik sınav psikolojisiyle insan olduğumu unutmuştum günlük çok şükür memur oldum dedim insana insan gibi davranmayan adını koyamadığım insanlarla karşılaştım ve yine insan olduğumu hissedemiyorum çok mu zor acaba biraz saygı, biraz dürüstlük, biraz güleryüz, biraz huzur...Allah kimseye insan olduğunu unutturmasın ki bu değer yargılarımızı da unutmayalım yine de çok şükür
-
@hamzaömerhalid ben mi yazdım acaba bunu..
-
Sevgili günlük dün soyağacınızı görebileceksiniz diye bişey çıktı ama biz bakamadan geri kapattılar e devleti hevesimiz yine kursakta kaldı
-
Bugün yayyınlanan röportajda Nevzat Aydın demiş ki:"O yüzden de ilk sorum, “Hayatta bir tutkun var mı?” oluyor. Bu, peçete koleksiyonu yapmak da, çizgi roman okumak da, dizi seyretmek de olabilir. Mesele şu: Herhangi bir şey için derinlemesine bir şey yapma ihtiyacı hissettin mi hiç? Ben seninle kantinde öğlen yemeği yesem, bana ne anlatırdın? Ne konuşsaydık sıkılmazdım senden! O yüzden keyifli, kendisiyle barışık, iyi niyetli, çalışkan, öğrenmeye açık ve kesinlikle tutkulu insanları tercih ediyoruz!"
Az bir düşün üzerine sen @waitforit, arada da sor bu öğle yemeğinde Nevzat'la karşılaşsan ne anlatırdın işe alınmak için?
-
@waitforit bizim tutkumuz kpss olmuş o kadar büyük bir tutku ki bu onun yüzünden başka tutkulara yer kalmıyor. otursak nevzat beyle 5 saat boyunca hiç takılmadan a grubu- b grubu, standart sapmalar, mülakatlar, her mesleğin artısı eksisi üzerine konuşabilirim. bu tutku onu etkiler mi bilemiyorum tabii.
-
günlük, bugün ilkokul arkadaşım şehit oldu. gerçekten çok acıymış... milletimizin başı sağolsun.
-
eve gelince öğrendim günlük aynı mahallede bir tane daha şehidimiz varmış... Rabbim rahmet eylesin. izmir bugün çok karanlık...
-
@busus başınız sağolsun. Rabbim ailesine, sevenlerine sabır versin. Dualarımız hep oradakilere ...
-
Günlük bu gece çok kızgınım. İki saat boyunca Kaymakamlık Sınavını Kazanan Kadın Sayısı Arttı yazısıyla uğraştım. Son aşamada resim yükleyeceğim sırada yazı silindi. Günün iki saatini hem yorulup hem de boşa geçirmiş oldum. İyi ki de sanal alemdesin, yeminlen sayfaları piksel piksel ederdim.
-
sevgili günlük bugünlerde forumda bir sessizlik var hayırdır inşallah.
-
@burcuburcu herkes halkbank mülakatına giriyor sanırım
-
Şimdi kapalı arkadaşlar da var, saçını mülakat sonrası kestirmek isteyenler de var çevrenizde biliyorum. Haberiniz olsun kendiniz de kestirip gönderebilirmişsiniz saçım saçın olsun kampanyası için, çevremdeki herkese saçlarını uzattıyorum yeniden:) Saçı uzun aklı çok gönlü de güzellere selam olsun.
-
Binbir zorluklarla oku, derece yap, sinavlara gir , mulakatlardan elen velhasil iyi kotu bir ise gir ve sonra seni ve senin butun birikimini yok sayan, asagilayan unvani yuksek ama kisiligi dusuk insanlarla calis. Sabir sinavim ne zaman bitecek gunluk?
-
@alchemist iyi kötü iş yerine gerçekten çalışmayı istediğimiz işi elde ettiğimizde.
-
@antimülakat ne guzel dediniz gercekten yapmak istediğimiz isi yapabilsek..
-
Bu saatte uyanılır mı günlük kardeş sabah sabah seni de rahatsız ettik.
-
@hgrotius sizin iyiymiş yine. 06:30'da uyanan devlet memurları da var.
-
@antimülakat evet beterin beteri var. Erken kalkmak kadar ağır gelen çok az iş var.
-
Günaydın sevgili günlük bugün yine çılgın bir pazartesi