Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük...
Belki sana yine aylar sonra yazıyorum. Bahar geldi ama buralarda havalar soğuk. Üstüne çok bildiğim bir yerde değilim, görevim bitti bitecek az kaldı ama kızgınım. Bu sefer hiç olmadığı kadar kızgınım. Nedir efendim sen şöyle böyle olduğun için bu durum böyle. Çocuk kandırıyorlar, kanıyor muyuz? Elbette hayır. Devran döner de bizim elimize koz geçer mi bilmem ama kendi kozumuzu elimizde tutmak zorundayız. Bize bir daha ya işte şöyle böyle dediklerinde hadi oradan haydutlar deyip ceketi almalıyız. Vardır bunda da bir hayır diyerek pozitif şekilde senden ayrılayım. Belki uzunca süre sonra yeniden görüşürüz.
-
Sevgili günlük uzun zaman oldu biliyorum ama bugün sana yazmak istedim. Çünkü bugün benim doğum günüm. Bütün mutsuzlukları bir kenara bırakmak istedim.
Hoş geldin 25 yaşım
Umarım hayatımın her yönü ile dönüm noktası olduğun bir yıl olur. Olsun artık çünkü; mutlu olmaya hiç olmadığım kadar ihtiyacım var ️ -
@north-remembers Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Bu senenin tek hayal kırıklığı GoT olsun sizin için
-
@onuktekin teşekkür ederim hocam İki tane hayal kırıklığım var. GoT ve Fenerbahçem sağlık olsun diyorum
-
@north-remembers
doğum gününüz kutlu olsun hocam.nice nice yıllara...
yarın da benim doğum günüm hoş geldin ... yaşım
huzur istiyorum.sakinlik istiyorum.dinginlik istiyorum.kendi dünyamı kurmak istiyorum...
nice mutlu senelere... -
@north-remembers mutlu huzurlu senelerin başlangıcı olsun hayatınızda yeni yaşınız hocam
-
@otuzyılsavaşı nice nice güzel yılların miladi olsun hocam
Tüm emeklerinin karşılığını aldığın ve ömrümün en güzel yılları diyeceğin bi ömre koşasın -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Sevgili Günlük
@north-remembers
huzur istiyorum.sakinlik istiyorum.dinginlik istiyorum.kendi dünyamı kurmak istiyorum...
nice mutlu senelere...Hocam tüm güzellikler sizinle olsun.nice senelere..
-
@alpha
çok teşekkür ediyorum hocam.sağ olun var olun :))
size de tebrikler bir ömür mutluluklar diliyorum. güzellikler hepimizle olsun inşallah... -
@North-remembers @otuzyılsavaşı doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara hep daha mutlu dolu günlere
-
@aroma
çok teşekkürler hocam.sağ olasın var olasın.inşallah...
kötü yılların miadı dolsun güzel yılların miladı olsun
hepimiz için inşallah tüm emek verenler için...koşmaya gücüm kalmasa da tempolu adımlarla yürürüm inşallah tekrar çok teşekkürler... -
@marigold
çok teşekkürler hocam sağ olun var olun. hep beraber nice nice mutlu günlere inşallah... -
@otuzyılsavaşı çok teşekkürler hocam.darısı dileyen herkesin başına
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Sevgili Günlük
@north-remembers
nice mutlu senelere...Bak şimdi dağıttın yine ortalığı umarım bu duygularla girdiğiniz son yaş günü olur arayan bulur demişler . Sağlıklı ,hayırlı , barış dolu yıllar diliyorum .
-
@north-remembers, içinde söyledi: Sevgili Günlük
Sevgili günlük uzun zaman oldu biliyorum ama bugün sana yazmak istedim. Çünkü bugün benim doğum günüm. Bütün mutsuzlukları bir kenara bırakmak istedim.
Hoş geldin 25 yaşım
Umarım hayatımın her yönü ile dönüm noktası olduğun bir yıl olur. Olsun artık çünkü; mutlu olmaya hiç olmadığım kadar ihtiyacım var ️Dönüm noktaları tehlikelidir oralara girmeyelim , bazen duaları yanlış mı yapıyoruz acaba diyorum şiir gibi bir ömür diliyorum hocam .
-
@alpha
rica ederim hocam. aminnn :)) -
@otuzyılsavaşı dostum doğum günün kutlu olsun. Allah sağlık para afiyet versin amin. ASPAVA
-
@karar
:)) bundan sonra toparlarız inşallah hocam yine de çok geç kalmış sayılmayız hayata... çok teşekkürler dostum.sağ olasın var olasın.inşallah dostum.bulana kadar aramaya devam.hep beraber savaşsız, umut dolu, barış dolu yıllara inşallah... -
@onuktekin
:))) çok teşekkürler dostum.sağ olasın var olasın. amin dostum.cümlemize inşallah -
@otuzyılsavaşı kardes yarin cuma hutbe sizdirma isini biraktin sanirim nice yillara bu arada.