Sevgili Günlük📝
-
@lion
:))
“Ey iman edenler! Kazandıklarınızın ve sizin için yerden çıkardıklarımızın iyilerinden verin. Kendinizin ancak içiniz çekmeye çekmeye alabileceğiniz âdi şeyleri hayır diye vermeye kalkışmayın. Bilin ki Allah zengindir, bütün iyilik ve güzellikler O’na mahsustur.”(Bakara, 2/267)çok teşekkürler dostum.hep beraber nice nice güzel yıllara inşallah...
-
@otuzyılsavaşı EyvALLAH kardesim yine hutbeledin bizi. Umarim diyanetle papaz olmazsin:)))
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Sevgili Günlük
@karar
:)) bundan sonra toparlarız inşallah hocam yine de çok geç kalmış sayılmayız hayata... çok teşekkürler dostum.sağ olasın var olasın.inşallah dostum.bulana kadar aramaya devam.hep beraber savaşsız, umut dolu, barış dolu yıllara inşallah...
Hayat bize geç kaldı , o kimmiş tanımam . -
@otuzyılsavaşı çok teşekkür ederim hocam anca vakit buldum foruma girebilmek için sizin de doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara huzurla, sağlıkla, mutlulukla... İnşallah mülakatınız açıklanır ve hayal ettikleriniz bir bir gerçek olur
-
@aroma umarım hocam teşekkür ederim güzel başlangıçlarımız olsun inşallah
-
@marigold teşekkür ederim amin inşallah çok güzel günlere
-
@karar dönüm noktası derken hocam iş, aşk sağlık, huzur, mutluluk diliyorum onu kastettim çünkü dediğim gibi ayağa kalkmaya, artık bir şeylere tutunmaya ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için
-
Yorgunluk, iş, yine yorgunluk bir kez daha iş. Anlatacak fazla bir şey yok günlük kardeş.
-
Sabah gazetelere manşet olsun...
Yaziyoo yaziyoo gib mesaideymis
Yaziyoo yaziyo millet sahuru forumda bekliyo
Yaziyo yaziyo işsizler ordusu umut ariyor
Yaziyo yaziyo kpss başvurusu kapıda kafalar karışık başvursak mı! ! -
Mesleği kazanılan para ya da okul sonrası mutlaka gelir elde etmekle ölçen zihniyetten sana sığınırım allah'ım. TabiKi de bunca zahmetin sonrasında kazanç elde etme amacımız var ama para bundan çok daha ötesi olan yaşamdan zevk almaya istenilen hayallerimze ulaşmada bi arac olduğunu ne zamn anlatacaz millete haa anlatmak gibi derdim de yok ama artık çevremiz de farklı bakan bi Allahın kulu da yok sanki... Yaşam yeterince stresli mücadelemiz başlı başınca çetin biraz öteye gidin lütfen.
Paranin kişilikten ahlaki değerden üstün oldugunu düşünen insan evladı nicedir hâlın.. -
Ne olacak bizim bu iç sıkıntılarımızın nedenini bilip de üstesinden gelemeyişimiz?
Peki ne olacak kafamızın içindeki dünya ile yaşadığımız dünya arasındaki bütün o uçurumlar?Düşündükçe içim burkuluyor. Kim bilir daha ne kadar sürecek bu bekleyiş diyen düşünce içimi günden güne kemiriyor. Kimse beni anlamıyor ve ben oldukça yorgunum...
Bir gün bize de atanmak nasip olsun. Ey ihsanı, ikramı ve lütfu bol olan Rabbim bekleyişimizi hayırla sonuçlandır.
-
Atanmak ifadesinin, bir kamyon yükü anlam taşıdığı günlerden geçiyorduk yine.. Bu sebepten olacaktır ki sabahtan akşama kadar kurşuna diziliyorduk. Evde,sokakta,pazarda,markette..
Umudumuz mu ölümsüzdü, yoksa çoktan öldük de hissetmiyor muyduk bilmiyorum.
Bildiğim bir şey var ki #kurumiçihaksızlıktır -
sevgili günlük bu yaşamda en çok insanların vermiş oldugu sözlere inandım ama hayat riyakarlık,menfaat üstüne kurulmuş bunu fazla düşünmemiştim,bundan sonraki yaşamımım da yola çıkacagim insanları daha fazla analiz edecem sonra virajı alamayıp bariyerlere çarpmak istemiyorum
-
Sevgili günlük... sabır ve umut diliyorum. Sağlıcakla...
-
Zor gunler geride kaldı daha zor gunler bizi bekliyor günlük kardeş...
-
Sevgili günlük şimdi daha iyiyim üzülmüyo değilim ama daha az üzülüyorum hani Mevlana’nın bi sözü varya ‘olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir ‘ daha iyisini bulamam heralde:) ama demekki hayırlı değildi benim için buna inanıyorum kendime bi hafta süre verdim bu süre içinde istediğin kadar üzül ağla düşün ama sonunda kendini toparla dedim ve güzel bi hafta geçirdim uzun bi zaman sonra kendim için bişeyler yaptım sonra farkettim ki ne kadar çok erteliyorum herşeyi eglenmeyi mutlu olmayı ya en basitinden bazı sağlık sorunlarım için doktora gitmeyi bile erteliyorum aslında fazlasıyla saçmalıyorum ben bu süreci öyle ya da böle yaşıycam zaten kendime eziyet etmemin bu süreci cehenneme çevirmemin hiçbir faydası yok ki bi daha bu yaşlarımı yaşayabilecek miyim hayır o zaman hayatımın degerini kıymetini bilmem gerek böle düşününce ders çalışmak bile daha zevkli geldi sanki galiba sanırsam:)) öyle işte günlük herşey o kadar güzel olacak ki sen bile şaşıracaksın ben inanıyorum sadece biraz zaman, sabır, şükür, ve dua..
-
Sevgili günlük,
Herkes gibisin demisti, herkes gibi oldum. Insallah mutludur. -
Sevgili Günlük;
Aylardır sanki bişey bekliyo gibiydim. Ne olduğunu ne zaman geleceğini bilmeden öylece bekler buluyodum kendimi. Belki de beklenen budur? Belki de olmaz denilen şey olur? O vakit bekleyelim görelim... -
Ahh sevgili gunlük ahhh. Herkes tutturmus torpille gir işe diye . Ne anlar onlar emek verenin halinden hii ?
-
Sevgili Günlük,
Buluta yükü sorulmazmış ama bugün dışarıda hava nasıl?
https://youtu.be/VJbBaYX3kgk